prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 haupi
jst sem tud zravn...

lp
haupi
 gs1422
INOT napisal/-a:ima okrog 700 višincev.

A to naj bi bilo 700 metrov višinske razlike? :shock: Saj to smo potem ja že na vrhu Pohorja? :o
Uporabniški avatar
 INOT
gs1422 napisal/-a:
INOT napisal/-a:ima okrog 700 višincev.

A to naj bi bilo 700 metrov višinske razlike? :shock: Saj to smo potem ja že na vrhu Pohorja? :o

Tukaj je profil proge. Proti koncu zgleda kot Triglav :D
Garmin je nameril čez 1000 višincev, kar pa realno znese približno 2/3 tistega kar nameri torej okrog 700 m.

http://www.email.si/apps/es_gallery/p.php?id=523017
 gs1422
kjut 8)
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
No, tam gor pa res ne bo semaforjev :D
Uporabniški avatar
 INOT
Glede na vremenske razmere bodite pripravljeni tudi na kakšen blatni odsek.
 gs1422
O.K. Kaj boste pa ostali vzeli sabo od pijače, oziroma kaj je bilo mišljeno pod tisto, da se bomo dodatno vmes napajali? Toplo ravno ni, pa mi ni za nosit bidončka zraven...
Uporabniški avatar
 INOT
gs1422 napisal/-a:O.K. Kaj boste pa ostali vzeli sabo od pijače, oziroma kaj je bilo mišljeno pod tisto, da se bomo dodatno vmes napajali? Toplo ravno ni, pa mi ni za nosit bidončka zraven...

Jaz si običajno vzamem zraven tekaški nahrbtnik in tovorim pijačo ter jedačo s seboj. Drugače je pa na progi tud voda iz pohorskih potokov.
 Li
Zdravo!
Tudi jaz se pridružujem vašemu teku. Tako bom malo dvignila žensko kvoto :) .
Me pa zanima, če bo tek v vsakem vremenu?

lp :wink:
Uporabniški avatar
 INOT
V dežju nima smisla rinit po Pohorju. Če popoldne ne bo dežja pa seveda gremo.
Uporabniški avatar
 50cent
INOT napisal/-a:V dežju nima smisla rinit po Pohorju.

Softič :rol: :rol: :rol: ...................ok, ok, že grem :lauf: .

Lp :)
 gs1422
Pravkar sem se vrnil iz enega krajšega tričkanja po hosti. Listje na drevesih se je odmočilo in je voda že pricurela čez. Korenine in kamni so spolzki, ob vznožjih pa so luže kjer sem nekajkrat kar konretno zajel vodo. Po desetih kilometrih moker kot miš. Vremenska napoved tudi ni najbolj obetavna. A prestavimo za en teden? Oziroma rečimo dead-line do kdaj se bomo jutri odločili če gremo ali ne.
Uporabniški avatar
 ZarkoM
Aladin je zaenkrat kar obetaven. Speča velbloda bosta prišla. Če bo skupen tek padel v vodo, bova pa verjetno tekla na Pohorje.
Uporabniški avatar
 INOT
Glede na razmere bo treba prestavit ja. Če že gremo naj bodo vsaj normalni pogoji pa lepo vreme.
Torej mene ne bo, prestavimo enkrat na lepše vreme. Leto je še dolgo.
 Li
Škoda, da za jutri tek odpade :( .
Sicer pa nismo iz cukra. Naj še kdo napiše, če bo kljub slabšim razmeram opravil kakšen trening na Pohorje, ali pa začrtan plan teka.
Velbloda, kakšen tempo bosta šla? Da vidim, če se vama lahko priključim.

lp :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA