takšne in drugačne (predvsem) tekaške stave med člani-cami Tekaškega foruma

Moderator: ales

Ali mi bo uspelo spraviti težo pod 80 kg

da
14
56%
ne
11
44%
Uporabniški avatar
 tae
#128924
1/2 kilce v 4-ih dneh. To pa res ni noben problem. Več kot toliko boš zgubil že pred tehtanjem s tekom. Zmagovalec si že.

Drugače ni problem zgubiti teže, težje jo je potem tudi obdržati.

Aja, Aleš, kaj pa če boš imel slučajno 80,00 kg ?
Uporabniški avatar
 tini
#128929
tae napisal/-a:1/2 kilce v 4-ih dneh. To pa res ni noben problem. Več kot toliko boš zgubil že pred tehtanjem s tekom. Zmagovalec si že.Ja tiste 1/2 kilce res ne bi smelo bit problem. Pa kaksna savna na dan tehtanja bi bila tudi dobrodosla.

Je pa vprasanje ali ima tehtnico kalibrirano.., ker s Tanito ni sale.. :)
Uporabniški avatar
 ales
#128932
tae napisal/-a:1/2 kilce v 4-ih dneh. To pa res ni noben problem. Več kot toliko boš zgubil že pred tehtanjem s tekom. Zmagovalec si že.

Drugače ni problem zgubiti teže, težje jo je potem tudi obdržati.

Aja, Aleš, kaj pa če boš imel slučajno 80,00 kg ?


Ja, saj osemdeset in pol je bilo tudi takoj po jutranji dvajsetki, tko da prav veliko "vodne" zaloge ni več. Sem jih pa od ponedeljka naredil že debelo prek 90, se sploh ne spomnim, kdaj sem jih nazadnje toliko. Mi bo tole upam, koristilo tudi pri teku.

Stava je jasna-za 80.0 plačam jaz..
Uporabniški avatar
 Matej
#129186
Aleš, samo pogledal te bom in vse mi bo jasno.

Če si res pod 80, potem se bo to poznalo tudi na ovalu. Se pravi, v kolikor te našišam, si se sigurno poslužil dehidriracije, stradanja, klistiranja in kar je še takih pri hujšanju napol nelegalnih metod.

Pazi se tudi možne nenapovedane kontrole TT.

P.S.: Za vsak slučaj, ampak res za vsak slučaj, bom seveda imel valuto v prtljažniku.
 LEON RO
#129189
Iz Rdečega križa so sporočili, da rabijo večje število oblačil večje velikosti.Če kdo pozna koga, ki jih ne rabi več, naj mi prosim sporoči.
Pa še to.Rabimo enga suhca za statista v reklami: Moj želodček je car. :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 MihaPR
#129203
Hm, če bo kdo po analizi pičil do Kamnika, se bom oglasil tudi jaz, drugače kdaj drugič.
Uporabniški avatar
 ales
#129257
Ja ne mi Matej zdaj s takimi.."pri hujšanju napol nelegalnih metod"..k smo včeraj doma dokumentirano zabeležili rekordnih 79.8. Tolk sem imel nazadnje kšn mesec po vojski, no ja pa drugi dan v Maliju.

Se sploh ne spomnim, kdaj sem zadnje dni tko spodobno, po moje, večerjal. Doma nam hrana v špajzi ostaja, obroke Alenka kuha pol manjše, tiste tri kile sira k sva ga prinesla z Nizozemske se še kar valja po hladilniku, edin obleke še iste nosim. Tko da Leon, za RK bom moral oddat kšne še starejše kose, za statiranje pa bo treba ujet naslednje tri dni, ker prav dolgo v tem tempu ne bom zdržal.

Mal me motijo edinole slabe vremenske napovedi prihodnja dva dneva; bo prav hecn zgledal, k bom dve do tri ure po težju tekal, ker ne bo vročine, bo verjetno treba še mal podaljšat.

Dvainštirideset bo v torek dovolj, a ne Matej?!
Uporabniški avatar
 Matej
#129285
Aleš, po vsakem krogu te bomo zvagali, tako da ni hudič da v ene desetih krogih ne spraviš za par litrov vode ven iz sebe.
S špehom pa, saj veš kako je...
Uporabniški avatar
 Bor
#129308
....tega pa res ne morem zamudit :lol: ...


ps: miha, jaz te pridem iskat( če mi ne boš prodajal 625-ke :lol: )
Uporabniški avatar
 MihaPR
#129310
:) Za iskat ni panike, ker bom šel iz centra Lj z vlakom :) samo za nazaj.
Ok, pa bom nehal prodajat 625ko :)
Uporabniški avatar
 MihaPR
#129451
Evo, pridem, na oval po enem letu :)
Uporabniški avatar
 miro
#129460
Tae, tudi pol kilce zna biti problem.
Enkrat sem bil na tehtanju, pred tekmo ,pretežak ravno pol kilce,sem pa prej nekaj dni stradal, po tehtanju sem imel čas in sem oblekel kimono-judogi je bolj debela kot vaše, čez še trenirko in odšel še za pol ure tečt,nato še par kapljic odtočit in se ponovno stehtat -nag, pa sem bil še vedno pretežak za 20dag. Moral sem se iti borit v višjo kategorijo.

Aleš želim ti srečo, če bo zneslo in me ne bo bolela noga pridem na zmerni tekec.
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 miro
#129692
Ni zneslo, še vedno rabim počitek!
Dobro analizirajte!
:( Lp
Miro
Uporabniški avatar
 ales
#129722
Joj, lušno Brdo danes. Ko včasih..no, ok, nekaj jih manjka, a oni že vejo zakaj..mal smo čakali Mateja, da je našel pot čez Nemško cesto do Brda. Se nam je nabralo vode na največjem človeškem organu že v izobilju, tko da me je že zaskrbelo za nameravani cilj. No, po četrt ure se je le pojavil, ves vesel, igriv in poln dovtipov.

Dogovor je bil prve tri pet nič, potem pa kolkr kdo zmore. Do vrha klanca smo bili še skupaj, potem pa vsak po svoje. Po dobrem kilometru me prešine-kaj pa, če bo vseeno potrebno še en krog, zato zmanjšam, me ujameta Matej in tini in tečemo par kilometrov skupaj, ko se tini spet izgubi in nadaljujeva z Matejem. Tole deževje je Brdo dobro prestalo in le slab kilometer je bilo razmočeno, novi asfalt na koncu je prav sedel na ono čofotanje po lužah. Tko se moj krog zaključi v zlo dobrih 42desetih..

Sledilo je tehtanje. Prvi poizkusi na moji tehtnici v obleki so nakazovali dober rezultat, a (še zdaj mi je žal) nisem tvegal slikanja brez spodnjic na Matejevi taniti, ki mi je pokazala odličnih: 79.0

In potem se je začelo praznjenje Matejevega platoja, ki se je nadaljevalo pri Dežmanu z okrepljeno ekipo. Idej za naslednje stave je bilo v izobilju, sam kaj k nihče tega ne snema.. Kr nekaj smo pojedli(hmm, a sem samo jaz jedel) in na veselje vseh prisotnih sem na tehtanju ob izhodu dosegel zavidljivih 86.0; matr, to pa je dosežek, a ne?!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA