Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Kaj?
Jutri malo pogledat? A s' znoru?
To je že ja vse dogovorjeno in zgučano.
Dobimo se vsi iz in od vsepovsod, ki utegnemo.
Kdor nas ne pozna, po TF majicah nas spozna.
Kdor pa dobre volje nima, naj za nas se ne zanima.
Keri bo manko, nebo mogo dat za rundo - sam je kriv.
Uporabniški avatar
 Sebi
En lep tek v dežju vam želim! Jaz sem grem v Pristan namakat...
Uporabniški avatar
 50cent
Sebi sram te bodi :evil: , teh 3,5km bi pa ja lahko prišla odlaufat, pa še najbližje od vseh imaš do štarta :twisted: .
Sicer pa...v Pristan se ne hodi namakat ampak plavat :wink: . Kaj pa tvoja polovička :?: ......se gre tudi on namakat al bo prišel pogledat.....če ne drugega, da vsaj pobere naročila za palačinke :rol: .

Upam, da se vidimo.....lp :) .
Uporabniški avatar
 Sebi
Ok, no :D. Imam trening plavanja zato me ne bo na tek. Pa saj bo itak deževalo. Polovička pa dela in ga prav tako ne bo.
Pa saj se vidimo v četrtek, a ne?
Uporabniški avatar
 50cent
Za četrtek sicer imam v planu ta skupni trening...malo me le skrbi ta INOT-ov "na izi" tempo :rol: . Saj veš, da je norc in njegov "na izi" močno odstopa od najinega :lol: .

Lp do četrtka :) .
Uporabniški avatar
 Damijan
Pridem! Doma dobil fraj popoldne, zdaj le upam, da v službi ne zatrokiram.

Edino - kak je kaj z logistiko? Če bo kdo kak stavek premikanja pred in po teku napisal, bom hvaležen...

Vreme - ti prideš? Že dolgo nisva čvekala...
Uporabniški avatar
 50cent
Eeeeeeeeee....Damijan, ti to prideš na Nesov tek ali na četrtkov skupni trening :? :?: .
Uporabniški avatar
 klatez
Kaj bo že enkrat nehalo scat ali ne? :evil:

PS: Ja, saj vem, da nisem iz cukra... :mrgreen:
Uporabniški avatar
 Damijan
Aja, pardon, če nisem bil jasen... A to je tema o Nesovem teku, in to sem mislil...
Uporabniški avatar
 50cent
Ne ne...jaz sem malo zamešal zadevo, ker sva se z Sebi še o četrtkovem treningu pogovarjala en post višje, pa sem mislil :) ......ja nič, se vidimo. Zdravkota sicer ne dobim na telefon :? , da bi se zmenili za zbirno mesto, bo pa verjetno vsak čas poklical :wink:. Ob 17.30 pa bi se že lahko zbrali na grajskem trgu.... :wink: samo predlog.

Lp :)
Uporabniški avatar
 Damijan
Boste avte pustli kje blizu I. gimnazije in potem od UŠCja nazaja peš laganim korakom?
Uporabniški avatar
 marčni zajec
50cent napisal/-a:...Zdravkota sicer ne dobim na telefon :? , da bi se zmenili za zbirno mesto, bo pa verjetno vsak čas poklical...Lp :)

malo prej sem ga videl v mestu. ogleduje si traso. :ignore:
 gs1422
U a je že toliko ura. Počasi moram izklopit računalo in se napotit proti grajskemu trgu. 8)

V četrtek pa se tudi vidimo. Očitno nas bo vreme služilo. 8)
Uporabniški avatar
 50cent
Damijan napisal/-a:Boste avte pustli kje blizu I. gimnazije in potem od UŠCja nazaja peš laganim korakom?

Sem se z Zdravkotom pogovarjal.....ob 17.15 avte puščamo nekje pri občini ali vinagu(modra cona)..pa gremo skupaj na štart. Če boš nekje v bližini nas itak neboš mogel zgrešit :).

Se vidimo :)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA