Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 Vreme
Damijan napisal/-a:Vreme - ti prideš? Že dolgo nisva čvekala...

Kot ste videli mene tam ni bilo, žal je moj avto še vedno na popravilu... :evil:
 gs1422
On 17.03 sem bil četrti na listi prijavljenih. Pa nobenega TF-ovca. A gremo ali ne?
Uporabniški avatar
 Damijan
vreme, se vedno smo tu. prides na pir?
Uporabniški avatar
 Vreme
Damijan napisal/-a:vreme, se vedno smo tu. prides na pir?

:twisted: :twisted: :TF) :toast:
Uporabniški avatar
 50cent
Super je bilo :D .
Lepo smo se nabrali TF Maribor (ZdravkoC, MiroR, Damijan, klatež, Gozdni, gs1422, marčni zajec, hana, moja malenkost......).
In tako kot vedno mi ni jasno kako lahko sam tek traja 15minut, sama analiza pa 3ure in 15 minut :rol: .
Se vidi, da smo pri analizi zelo temeljiti :rol: :rol: :pivo: .

Lp :) .
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
50cent napisal/-a: ... kot vedno mi ni jasno kako lahko sam tek traja 15 minut, sama analiza pa 3 ure in 15 minut

Pubec, ti si še mlad. Povprečni slovenski seks traja 3 ure in pol. Sam tek traja 15 minut, sama analiza pa 3 ure in 15 minut. :wink:
Uporabniški avatar
 gostincar
bil sem že drugič ali tretjič na nesovme teku s hčerko. pa vendar mi ni jasna narava te tekaške prireditve, pa še kakšne druge, sicer redke v mariboru. ne da bi užival v jamranju in najedanju, a ne morem se znebiti občutka polovičarstva pri organizaciji. saj je ok, da se zberemo kampeljci pa pol in entuzijasti teka, a vendarle vidim nejasnost med športno/rekreativnim naravnanostjo in pristopom za najširše ljudske množice, ki pa jih ni in ni na tekih v mariboru. že trasa omogoča preizkus nepredvidljivosti v izogibanju ovir kot so robniki, konfini, izveski... čas se ne meri, čipov ni, rekord proge ni znan, a se vseeno tekmuje. na drugi strani pridejo nekateri očetje z res prisrčno cicibansko zasedbo, pa tečejo na koncu sami, ko so cestna varovala že umaknjena. gledalcev skorajda ni, razen naključnih in podobno. podžupan bi lahko nagnal celotno upravo na tek in bi o mestu uradniki izvedeli marsikaj, pa še pri ducat ponovitev nesovega teka bi prav gotovo dobili določen presežek lokalne prireditve. torej: menim da obstaja niz razlogov za dvig kvalitete prireditev kot je nesov tek, tek terry fox, tek na lentu, pohorski tek..., da bi morda kdaj vzpostavili tudi kaj več. da ne bo samo godrnjanje, sem pripravljen tudi pomagati.
lp.
Uporabniški avatar
 50cent
ZdravkoC napisal/-a:Povprečni slovenski seks traja 3 ure in pol.

:shock: Jaz sem pa mislil, da traja 3minute in pol :wink: , oz. 1 uro..........3minute seksa in 57minut opravičevanja, da bo naslednjič bolje :rol: :rol: .

Lp :)
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
50cent napisal/-a:
ZdravkoC napisal/-a:Povprečni slovenski seks traja ...

:shock: Jaz sem pa mislil, da traja ...

Ej, prijatelj mladi, nehaj že mislit, PROBAJ raje :bum:
Uporabniški avatar
 klatez
No, no fantje... :roll:

Gremo rajši nazaj na temo... :wink:

Evo nas včeraj v Večeru:

Slika

Ma smo lepi... :mrgreen:
Uporabniški avatar
 tae
klatež, si se pa direkt pred objektiv postavil. :D
Uporabniški avatar
 klatez
Se dobro vidi, da je imel kar močen teleobjektiv, tako da sem bil kar daleč... :roll:

Sicer pa v soboto v Radencih nisem na nobeni fotki, a ne? :mrgreen:
 nenadb
klatez napisal/-a:Sploh tale tekma bi lahko bila zanimiva, a ne?
(klikni na levi na Midsummer Dream)
http://www.axevalleyrunners.org.uk/races/index.htm

To si pa res dobro našel. Bo treba za drugo leto uvrstit na koledar, da spet ne zamudimo s prijavo. :beer:

Je pa za razmislit tudi o organizaciji česa podobnega v naših krajih :twisted:
 _jure_
Jupi! Tudi jaz sem se našel na sliki!! :lol: 8)
Sicer pa super tek ter organizacija.Mogoče me malo moti, da ne merijo časa oz. bi bilo fajn če bi bila na ciju vsaj ura.(sem med tekom nekaj pritiskal po uri in sem jo po pomoti ustavil :D :D )

lp,

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA