Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 bobr
Seveda, imam že prijavljeno in plačano polovičko :twisted:
Uporabniški avatar
 bobr
Tega sem že plačal enkrat v aprilu. Boljše da vnaprej plačam ker potem ni izgovora da ne bi šel :wink:
Gre še kdo?
Uporabniški avatar
 dexi27
ZANIMIVO, mogoč bom tud jaz za akcijo, še bom premislu, a vem kam pol to pelje :D
Uporabniški avatar
 mitjas
Zaradi bližine nas bo verjetno kar nekaj pri sosedih tisti vikend.
Na tem teku imam še od lani en dolg :arrow: enih 17sek je lani hodilo preveč :oops:
Uporabniški avatar
 milkec
Jaz imam tudi v plani, sicer nisem še nič plačal, vendar namen je iti za cel vikend kampirat v kamp!
Uporabniški avatar
 Obivankenobi
Ja, jaz sem bil tukaj pred dvemi leti in prvikrat spoznal, da polmaraton ni moj šport :shock: :oops:, ter se s težavo privlekel do cilja, vendar sem se že takrat odločil, da ko bom enkrat velik in bolje natreniran oziroma ne bom takšen odvisnik od "cukra" se vsekakor vrnem na mesto zločina... :cenz: :roll:
Uporabniški avatar
 bobr
Torej prideš na tek ali ja? :lol: Saj veš čakam revanš :ignore:
Uporabniški avatar
 Obivankenobi
bobr napisal/-a:Torej prideš na tek ali ja? :lol: Saj veš čakam revanš :ignore:

Ja, sej tale revanš me malo skrbi... :roll: :), jah zaenkrat še nisem popolnoma prepričan, če bom imel čas oziroma voljo se zopet kuhat več kot uro in pol :shock: :twisted: :lol: v poletni vročini :?: :roll:
Uporabniški avatar
 tae
Folk, vi pa precej daleč vidite in dolgoročno planirate.
Uporabniški avatar
 bobr
Ne mi rečt da ti ne boš šel na ljubljanca? :lol: Vsaj 10ko greš sigurno. No vidiš kje je šele to ha ha.
Uporabniški avatar
 mitjas
tae napisal/-a:Folk, vi pa precej daleč vidite in dolgoročno planirate.

Ne boš verjel, ampak jest imam tekaško splanirane vse vikende od 9.avgusta do konca septembra. Po Berlinu bom pa razmišljal naprej :wink:
 nana
Jaz grem tudi :D Ta tek imam že od lani v lepem spominu, samo da sem šla lani na 1/4, potem se pa v ozadju navijala za TF :oops:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA