Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 SasoP
Ufff, kakšne peripetije...

Čestitke vsem :laola
 a nje ni
tudi jaz sem bila tam ... jaz, in moji dve sodelavki in sodelavec :wink: smo se navsezgodaj odpravili proti Radencem, polni dobre volje, pozitivne energije in pričakovanj. sicer smo dobesedno tekli že na start, ker smo skoraj zamudili :lol: pred nami je bilo 10 km, ki smo jih vsi uspešno premagali :juhuhu:

doma sem za 12 km porabila 1 uro, v Radencih sem računala na kakšnih 50 minut, vendar sem zaradi vročine in vetra prišla v cilj v 01:01:45 :oops:
pa še to mi ne bi uspelo, če na poti ne bi bilo toliko vode, pomaranč, tuša, muzike, navijanja -
vse pohvale organizatorjem in domačinom :laola
skratka, bilo je lepo in definitivno spet pridem! drugo leto mogoče že na 21 km ... :lauf:
 JAN5
Čeprav malo pozno se ti zahvaljujem za čestitke,vzpodbude med tekom,ki sem jo res rabila in se je na koncu obrestovalo. Tudi tebi čestitke. :D
Uporabniški avatar
 nenaah
[quote="OLE"]Kratko poročilce !

:lauf: Pa grem naprej, za mano "indijanka Nevenka", kmalu se nepovezano izmenjujemo v teku 5-6 tekačev. No pa smo " TAM KJER NI MU" :lol: :lol: :lol: NI POGOJEV :bum: :nono:
Gromka strela ! Indijanka :driver: prehiteva v šprintu po levi. BRAVO ! Uspeh je tu! :laola

-------------------------------------------------------------------------------------

Hay, a si mislil mene - indijanko ?

Slikice z maratona in zgoraj omenjen šprint se nahajajo na tem naslovu :
http://www.moj-album.com/vstopnica/vtlp7joe3b/

Po vaših izjavah sodeč ne smem biti več razočarana nad svojim rezultatom, ki je bil pod 4 ure, pa vendarle sem pričakovala osebni rekord.
Res je, veterček mi je ponagajal, pa sopara pa žeja, ko pa ne znam med tekom pit in na vsaki vodni postaji izgubljam na času.
Moj 8. maraton - 8. mesto pa tudi ni tako švoh, važno, da je pod 4 ure ! ;-)

Še bom tekla !
Uporabniški avatar
 bobr
Dragi TFjevci, spodanje sporočilo smo ravnokar prejeli z Radencov:
Pozdravljeni Forumci!

Na začetku bi se Vam vsem najlepše zahvalil v imenu organizacijskega
odbora za izrečene pohvale in tudi za kritike, saj vse to dela naš in Vaš
Maraton treh src vsako leto boljši.
Največja zahvala pa gre na račun izredne udeležbe Vas, forumcev, ki ste se
tekov udeležili res v velikem številu. Tudi Vaša organizacija prihodov in
odhodov na prizorišče je zavidanja vredna.
Prebral sem vse poste, ki ste jih napisali in dejansko sem komaj sedaj
uvidel, kaka odlična "organizacija" ste. Z ravno pravo mero tekmovalnosti,
brez "slovenske" nevoščljivosti... Skratka super ljudje... na čelu z
"samostojnim", ki je pokazal kaj je v življenju resnično pomembno. Ko bi
bilo na svetu več takih ljudi...

Skratka odlično (5) za Vaš forum, odlično (5) za Vašo organizacijo in
odlično (5) za najpomembnejšo stvar - Vas, tekače.

Upam, da se vidimo tudi prihodnje leto na 29. Maratonu treh src v Radencih

Športni pozdrav
Marko Pintarič
Sekretar 28. Mts

Še več takih organizatorjev in le tako naprej.
:laola
Uporabniški avatar
 natasa
No razmere so bile res težke in sem že razmišljala, da bi po prvem krogu končala, nakar je mimo mene švignila "indijanka" in nje nisem še nikoli prehitela ( sem jo že večkrat gledala v hrbet na kakem teku :oops: :oops: :oops: ). In tako sem našla nov cilj prehiteti " indijanko ". In pridno sem jo lovila do cca 36 km nakar mi je končno uspelo, :juhuhu:, da sem ušla na koncu za točno tri minute. Neva hvala bila si krasna motivacija. :wink: :wink:

Na koncu kljub razmeram izboljšan osebni rekord za dve minuti in 7. mesto kar pa ni slabo.
Uporabniški avatar
 5rca
napišem še jaz nekaj besed

če začnem na koncu in potegnem črto pod soboto ... enkratem dan v super družbi!

vožnja v Radence minila en, dva, tri ... BojanM zabava sprednji del avtobusa, Pershing zadnji :) razvajanje s čokoladnimi cekini, veliko smeha

sama tekma pa ... o vremenu ste že vse napisali, prvič bila v Radencih, pa pridem še, čeprav sem vmes skoraj obupala :roll: na srečo me je prehitevalo veliko TF majčk, ki so me spodbujale :D vse postaje so bile polno založene, čeprav sem bila med zadnjimi :) da o navijačih, domačinih, ki sedijo v senčki ob progi, ne govorim ... res iskreno so nas spodbujali ... tečeš mimo, pozdraviš z "Dober dan, je vroče, ane" pa začnejo ploskat s še večjim navdušenjem ... res enkratno doživetje, tega drugje ni :D ta je bil moj šesti polmaraton in tretji po času :lol: se ne bom pritoževala :) hvala Igorju za spodbudo in spremljavo v zame zelo hitrem teku v zadnje kilometru :!: dobr sva jo "žgala", vsaj meni se je tako zdelo, ker finiš pa mora bit, čeprav se prej vlečeš 20km ;)

po odličnem kosilu smo štiri TF-avtobusarke pretegovale noge po prireditvenem prostoru in okolici, navijale za veveričke in srčke, se hidrirale :) ... vmes spoznavale govorico domačinov ... npr. ta in ta tekač je iz Radenec (Radencev) ... ali pa ... otroci bežijo (tečejo) v hitrem tempu :wink:

res je bil lep dan, si želim še veliko takih :!:
Uporabniški avatar
 iverson
No pa sem se še jaz našel na dveh slikah :D
Uporabniški avatar
 Vlajko
5rca napisal/-a:... res je bil lep dan, si želim še veliko takih ...

Pa si napisala poročilo namesto mene, hvala. :D :wink:
Uporabniški avatar
 nenaah
natasa napisal/-a:No razmere so bile res težke in sem že razmišljala, da bi po prvem krogu končala, nakar je mimo mene švignila "indijanka" in nje nisem še nikoli prehitela ( sem jo že večkrat gledala v hrbet na kakem teku :oops: :oops: :oops: ). In tako sem našla nov cilj prehiteti " indijanko ". In pridno sem jo lovila do cca 36 km nakar mi je končno uspelo, :juhuhu:, da sem ušla na koncu za točno tri minute. Nena hvala bila si krasna motivacija. :wink: :wink:

Na koncu kljub razmeram izboljšan osebni rekord za dve minuti in 7. mesto kar pa ni slabo.

Hvala, ti Nataša, me veseli, da sem te motivirala.
Če si boljša, si pač boljša pa četudi za dve minuti.
Tokrat ti je uspelo me prehiteti, naslednjič pa zagotovo ne ! ;-)
Tudi piti znaš hitreje na postaji kakor jaz ! Tam sem bila na izgubi časa, to vem, pa tudi pri 33 km sem zaužila gel, ki me je napel in črvičil kot kakšno žabo, boljše da ga ne bi, ker me je skoraj razgnal, pa ne od energije temveč od šraufanja.
No, ko sem pa prišla ob 18h domov, sem pa šla še na Šmarno goro, da sem se psihično sprostila in na koreninah raztegnila svoje utrujene mišice.Res mi je pasalo in zato nisem imela nobenega muskulfibra. Malce odštekano, ampak meni to vedno dobro dene.
Naslednja 42-ka pa na ljubljancu, velja ! ?
Lp, Nena
Uporabniški avatar
 shash
bobr napisal/-a:Dragi TFjevci, spodanje sporočilo smo ravnokar prejeli z Radencov:
Pozdravljeni Forumci!

Na začetku bi se Vam vsem najlepše zahvalil v imenu organizacijskega
odbora za izrečene pohvale in tudi za kritike, saj vse to dela naš in Vaš
Maraton treh src vsako leto boljši.
Največja zahvala pa gre na račun izredne udeležbe Vas, forumcev, ki ste se
tekov udeležili res v velikem številu. Tudi Vaša organizacija prihodov in
odhodov na prizorišče je zavidanja vredna.
Prebral sem vse poste, ki ste jih napisali in dejansko sem komaj sedaj
uvidel, kaka odlična "organizacija" ste. Z ravno pravo mero tekmovalnosti,
brez "slovenske" nevoščljivosti... Skratka super ljudje... na čelu z
"samostojnim", ki je pokazal kaj je v življenju resnično pomembno. Ko bi
bilo na svetu več takih ljudi...

Skratka odlično (5) za Vaš forum, odlično (5) za Vašo organizacijo in
odlično (5) za najpomembnejšo stvar - Vas, tekače.

Upam, da se vidimo tudi prihodnje leto na 29. Maratonu treh src v Radencih

Športni pozdrav
Marko Pintarič
Sekretar 28. Mts

Še več takih organizatorjev in le tako naprej.
:laola

Pa še več takih bobrov, ki so takole lepo zbrali TF-jevce skupaj.
Ko pa takole berem take stvari, se mi pa še bolj srce trga, ko ne morem biti z vami :--( :--( :--(

LP
Uporabniški avatar
 kustus
Fotr napisal/-a:Kadar tečem v Radencih, in se bližam cilju, vedno tekmujem s kakšnim Kenijcem. Saj je vse prav, dvakrat mlajši je, dvakrat lažji od mene, pa naj teče še dvakrat daljši tek, torej dva kroga. Lani sem ga prehitel za nekaj sekund, letos pa za več kot deset minut, zato lahko rečem, da je bil letošnji tek v Radencih tudi zame uspešen.

bravo fotr to se pravi da si napredoval pred kenijci

:laola :TF) :laola
Uporabniški avatar
 Cormi
5rca napisal/-a:po odličnem kosilu smo štiri TF-avtobusarke pretegovale noge po prireditvenem prostoru in okolici, navijale za veveričke in srčke, se hidrirale :) ... vmes spoznavale govorico domačinov ... npr. ta in ta tekač je iz Radenec (Radencev) ... ali pa ... otroci bežijo (tečejo) v hitrem tempu :wink:

res je bil lep dan, si želim še veliko takih :!:

Ta del dneva mi je bil še posebej ljub. Če bi se 5rci ne mudilo na pir :wink: , bi še brez glasu ostale, tako zavzeto smo navijale za "ta maučke". :D
Uporabniški avatar
 RoKo
Moj prvi Maraton. Namerno napisan z veliko. Proti pričakovanjem, brez težav, brez krčev, ki sem se jih najbolj bal po trojkah. Prvi krog po planu 1.50, nato tek z istim tempom, malo straha ko slišiš tuljenje rešilcev, več časa sem si vzel na postojankah, še več pa pod tuši. Čas 3.55, razen malo težkih nog v nedeljo nobenih posledic, še kile so ostale.
Težko sem se zadrževal v prvem krogu do 15 km, da nisem potegnil v tempo za 21.
Če naštelaš glavo, grejo noge same.
Uporabniški avatar
 tae
RoKo, vesel sem zate, da je šlo brez težav. Na štartu sva govorila 5 minut, potem pa te kar nikjer več ni bilo. Očitno imaš glavo naštelano, kot sam praviš. Ali to pomeni, da boš sedaj postal maratonec, ali je bil ta le za pokušino?
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA