Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 Asparagus
Frikica pozdravljena :D
Midve sva že enkrat skupaj tekli, novembra na lihem teku, ki ga je organiziral Luzr. Bilo je prijetno, ampak sezona se je že iztekala, pozimi sem tekla v bližini doma, toliko da sem ohranjala kondicijo.
Tudi moja želja je 21 na LM, vendar je to kar velik podvig, če se ga lotevaš čisto sam. Zato bo fino, če se kdaj spet srečamo in odtečemo kakšen km skupaj. :D
Uporabniški avatar
 lenči
Solatka, če bo takole lilo, se lahko pričneš zgovarjati na dež :wink: . Jaz pridem vsak dan domov šele ob 18.00 :x . In spela* je kar prav povedala, ravnina je lahko veliko hujša kot hribčki :oops: .
Ste pa v prednosti, ker imate v Lj več možnosti za druženje in teke, kot jaz, ki se preganjam sama (čeprav mi ni tako hudo). Zato mi je spodbuda preko foruma še toliko bolj pomembna. Sicer sem že naletela na tekačice, pa še na pozdrav komaj reagirajo :?: , tako da sem opustila misel na kaj več.
Ampak, lepega dne se vam pa enkrat pridružim, če sem že vsak dan v Lj v službi, si bom pa vzela čas in vas prišla pogledat, čeprav za na Rožnik sem še polžkasta :lol: .
Uporabniški avatar
 Frikica
Ojla Asparagus...ja je bilo fajn na lihem teku :D Tudi jaz sem potem mal bolj na stran dala tek. Zdaj pa spet več tečem in je super.
Upam, da se res vidimo na kakem teku (tekmi ali treningu) in odtečemo skupaj, da bo lažje šlo.
Polžke na katero razdaljo na DM pa greste? Zlata sredina 10km?
Uporabniški avatar
 solatka
Jah Lenči sej vem da iščem izgovore. Pa dež je tud fajn izgovor ja :roll:

recimo da vam verjamem glede hribčkov :lol: Sam tale Rožnik je pa že tako opevan, da ga bo treba enkrat preizkusit.

Sam LJ je mal daleč, pa enkrat bom že našla kakšno luknjo...Upam, da še letos. :lol:
Se pa začenjam spraševati kako dolgo me bo ta tekakška mrzlica še držala.

Če bom šla na DM-ov tek, bom šla al 10ko al pa 5ko.
Uporabniški avatar
 lenči
Solatka, včasih kakšen dodaten dan počitka res prija. Jaz bom jutri šla s psom, zato da grem samo 5-6 km :wink: . Pa še lepo počasi bova šla.
Če prav razumem, tudi ti nisi iz Lj. Jst mam več strahu da Rožnika sploh ne bi našla :oops: , saj veš, došel seljak u grad :lol: :? , kot potem za tek. Pol pa še domov :( .
Solatka, kakšno spraševanje o tekaški mrzlici. Saj vidiš, kako drži nekatere že nekaj let. Malo nihanja verjetno, ampak tečejo pa. Mi bomo pa tudi. Saj če že na forum greš, te potegne ven, pa četudi je dež al pa sneg. Pri teku je lepo ravno to, da greš teč, ko imaš čas. Saj ni treba kr na tekme hodit (čeprav je druženje istomislečih tudi zelo lepo).
Uporabniški avatar
 solatka
heh Lenči, potem pa bolje, da midve ne iščeva skupaj Rožnika. Bi še v Kopru pristale.

Jaz bi si najela "vodiče" (en kolega iz LJ) do Rožnika :lol:

V čem pa tečete če je dež?
jaz ponavadi tečem v trenirki (dolge hlače in zgornji del, zdej ko je toplej, zgoraj kratki rokavi), pa mi nekak ne diši da bi eno uro v tem po dežju lavfala :?
Uporabniški avatar
 lenči
Solatka, tud jst brez vodiča ne bi šla na Rožnik. Enkrat bom pa šla :?: . Ko bo moj na terenu, da se mi ne bo preveč mudilo domov in bo kolegica pripravljena biti vodička (se mi res ne da sami po zemljevidu iskat, pa še parkirišče je problem). Drugače pa tudi morje ni slaba ideja :wink: .

Jaz v dežju tečem v tekaških mikicah in hlačah, ker se bolje počutim kot v trenirkah (ni tistega čudnega mokrega občutka). Grem teč če rosi, če me potem dobi ploha........ :lol: . Če pa res dežuje, pa ne grem od doma. Še moj pes noče po dežju laufat :wink: .
Uporabniški avatar
 Frikica
@Solatka: jaz se sicer dežju kar izogibam :), ampak če je že možnost, da pade kaka kaplja sem ponavadi oblečena v dolge pajkice, majčka in tanka vetrovka...sicer še vedno čez en čas premoči, ampak se da zdržat.
Uporabniški avatar
 solatka
NO sej ne da bi jaz hodila v dežju tečt (kako mi je ta glagol smešen za uporabljat :? ).

Sam, če ne gre nič izpod neba, pol grem tečt, pa se zna zgodit, da me ujame kje na sredi. In ni prijetno tisto mokro trenirko na sebi nosit, ki opleta okorg nog. Sej zdaj se tolažim, da bo bolj toplo, pa bom mela kratke pajkice.

Vetrovko pa imam, ampak diha pa ne spljoh. Tk, da je popolnoma neuporabna.

Ma ja, bom mogla se enkrat odločit, pa si nabavit tekšaka oblačila (mikico pa hlače). Ampak to pri meni trajaaaaa...
Uporabniški avatar
 Frikica
:D Jaz si včasih kupim kej za motivacijo...potem en čas drži, kasneje imam pa spet izgovor, da si kaj kupim. :lol:
Uporabniški avatar
 solatka
Jaz moram imet res dober dan da si sploh kaj kupim m(ne maram nakupovanja)
Razmišljam, da bi si majčko kr naročla to od TF.
 Janazaspana
Jaz sem tudi tekla v navadni trenirki. Potem, ko sem videla, da bo to resna stvar, sem si nabavila tekaške hlače, majčko in vetrovko. Pa ni primerjave. Če je suho in švicaš, nisi premočen od švica skozi in skozi, pravzaprav si dokaj suh, če pa tečeš v dežju, ne nosiš s sabo 100 kil vode. Včeraj sem tekla v rahlem pršenju, lase sem imela mokre, za majco pa tega skoraj ne morem reč. Tako, hecno je bilo.
Za po zimi so pa tiste termo comfort ali nekja podobnega majice pa itak super.

Kar se tiče nakupa, je bolje prej, kot kasneje.
Uporabniški avatar
 lenči
Jaz sem si za motivacijo nabavila majčko in hlače :wink: , ker začela sem seveda lepo v bombažu. Nisem verjela, da je to dobra investicija, dokler nisem preverila. Sedaj pa imam bombaž za normalne dni, za deževne, vetrovne,vroče in hladne dni pa se malo "uštimam". Jaz imam raje bolj hladno in mi vročina ne paše, ampak tekaške dolge hlače so pa veliko boljša izbira kot trenirka (ni vroče, nič se ne lepi, če je mokro skoraj ne moti) :idea: .
Solatka da te tekaška vnema ne bo minila, kakšna spodbuda , da se pokažeš na "tekaški progi" res ne škodi. Še sreča, da se da dobiti zadeve po solidnih cenah.
Uporabniški avatar
 solatka
Lenči (pa ostali) lepo prosim če mi poveš neke okvirne cene za tekaško mikico in hlače.
Ker nisem ravno človek za po trgovinah hodit, pol pa kdaj kakšno stvar kupim kar v sekundi brez premisleka, pa drago plačam.

Kolikšna je cena teh stvari (ne neki ful profesionalnega, pač za rekretaiven tek)? da bom mela za orientacijo?

BTW: danes sem obiskala kolegico, ki sem jo spravila tečt v Radence.
Me je skor kap, ko mi je pokazala svojo nogo. Živo vijolično-rumeno-zeleno ima od gležnja do kolka.
:shock:
Namreč, ko je navijala ob progi, je nanjo padla tista kovinska ograja.
SEm rekla, da mora slikat, pa dat sliko na forum kot dokaz kako hudo je bilo v Radencih :wink:
Uporabniški avatar
 lenči
Solatka, jaz sem nabavila zadeve v Hervisu, dolge tekaške hlače celo v Intersparu, pa sem čisto zadovoljna. Intersport ima že dražje zadeve. Tekaške hlače (dolge) so bile 25 eur, majčka pa tudi. Kratke tekaške hlače so bile malo dražje (30 eur). Imam pa sedaj majčko tudi od sponzorja, tako da imam dve :lol: . Je super, splahneš, posušiš in nosiš. Edino za copate sem šla v Tomas Sport in mi ni žal. No, od drugih boš pa verjetno dobila še kakšno informacijo. :wink:
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA