Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 Sebi
Joj, pardon nisem linka preverila. :oops:
Imam sportHolster, ja. Nič ne veže, je elastičen. Nekaj smo o tem že tukaj pisali. Se splača prebrati: http://www.tekaskiforum.net/viewtopic.php?t=8972
Uporabniški avatar
 mateja.hribar
Jaz včasih, ko ni žepov, za tek vzamem kar potovalno denarnico za okoli pasu. Samsonite money belt oz. undercover wallet. Je lahka, tanka in se brez težav opere v stroju tudi na 60°c. Zapne se z elastiko, nastavljivo po dolžini. Ima pa to napako, vsaj meni se zdi, da je elastika preveč mehka in če si preveč naložiš (telefon, ključi, take reči) zadeva malo skače, sploh po hribu navzdol. Tisti del, ki pride na kožo je iz prijetnega mehkega materiala.

http://www.amazon.com/Samsonite-Double- ... B000A8MS3O

Še različice:
http://www.amazon.com/tag/money%20belt/ ... dp_hd_istp
Uporabniški avatar
 slovon
Sebi napisal/-a:Joj, pardon nisem linka preverila. :oops:
Imam sportHolster, ja. Nič ne veže, je elastičen. Nekaj smo o tem že tukaj pisali. Se splača prebrati: http://www.tekaskiforum.net/viewtopic.php?t=8972

Necesa nikjer ne pise, pa me zanima: moj problem je da svicam kot... slon?
V glavnem - karkoli imam na sebi, je premoceno totalno, vkljucno z vsebino zepov (kljuci, telefon, ...). Iz slik ne uspem videti, kako je ta holster zasciten proti hrbtu; ampak ce je tam mrezica bo krama kot po slanem dezju.

Sicer iscem ravno nekaj takega.
Bi se dalo holster kje videti in prijeti v roke?
Uporabniški avatar
 Sebi
Hja kako je pri takem močnem potenju ne bi vedela povedati. Zadaj na hrbtu je v bistvu samo žep iz mrežice.

Če želiš videti holster v živo - sem iz Maribora. Mislim pa, da se da izdelke pogledati tudi v trgovinah, ki so navedene na spletni strani uvoznika Urban tool:
http://www.urban-tool.si/index.php?kath ... _store.htm
 brzinca
Ta elastika je široka približno 3 cm potem pa je na različnih mestih preštepana tako da je cm široka luknja ,ki jo razširiš in potisneš skozi gel ki potem zgleda kot bombonček ,ker je na sredi stisnjen.Elastika ima na koncu običajno sponko-kot imajo nahrbtniki.Kupila sem jo v Trstu od nekih avstrijskih sponzorjev.To je tako enostavno za narediti in se super obnese na maratonu,ker čisto nič ne ovira.
Uporabniški avatar
 MatjazV
Hoj,

rešitev je dokaj enostavna in zelo praktična. Jaz sem dal pred leti sešiti takle elastični pas z žepki. Tako imam na maratonu lahko spravljenih do 6 gelov, ali pa kaj drugega (wc papir, obliži, MP3 player ...).

Smo enkrat že dali v Žolno delat 10 kosov, pa je bilo takoj razgrabljeno.

Slika

Pas namestim pod tekaške hlačke, tako da se ne vidi.

LP,

MatjazV
Uporabniški avatar
 slovon
Sebi napisal/-a:Hja kako je pri takem močnem potenju ne bi vedela povedati. Zadaj na hrbtu je v bistvu samo žep iz mrežice.

Če želiš videti holster v živo - sem iz Maribora. Mislim pa, da se da izdelke pogledati tudi v trgovinah, ki so navedene na spletni strani uvoznika Urban tool:
http://www.urban-tool.si/index.php?kath ... _store.htm

A mrezica je na obe strani - proti hrbtu in na ven?
Ungood :( potem zaliva dez in hrbet, razen ce dam premocljive reci se v polivinilaste vrecke. Imas s tem kaj prakse?

Bom sel v stacune pogledat; slovon je Ljubljancan.

Pod hlacke pa ne bi dajal, ker bo pa res zmoht :)
Uporabniški avatar
 Sebi
Jap, na obe strani je mrežica. Ampak z geli nič ni narobe itak so v "nepremočljivi" embalaži. Jaz se polivam (v Radencih sem se s holsterjem tudi tuširala), pa so geli ostali tako kot sem jih dala v mrečico.
Uporabniški avatar
 slovon
Sebi napisal/-a:Jap, na obe strani je mrežica. Ampak z geli nič ni narobe itak so v "nepremočljivi" embalaži. Jaz se polivam (v Radencih sem se s holsterjem tudi tuširala), pa so geli ostali tako kot sem jih dala v mrečico.

Geli niso problem, problem je elektronika (tavelk tastar iPod, telefon) in eventuelen papir (denarnica). V mislih imam rabo na treningu, kjer moram imet sabo kljuce, telefon, muziko, pa mogoce se kaksen kos denarja...
Na dirki itak zminimizirat opremo.
Uporabniški avatar
 mediterano
slovon napisal/-a:
Sebi napisal/-a:Jap, na obe strani je mrežica. Ampak z geli nič ni narobe itak so v "nepremočljivi" embalaži. Jaz se polivam (v Radencih sem se s holsterjem tudi tuširala), pa so geli ostali tako kot sem jih dala v mrečico.

Geli niso problem, problem je elektronika (tavelk tastar iPod, telefon) in eventuelen papir (denarnica). V mislih imam rabo na treningu, kjer moram imet sabo kljuce, telefon, muziko, pa mogoce se kaksen kos denarja...
uf, tolko da še mini hišnega kina s sabo ne vlačiš... :twisted: :wink: :lol:
Uporabniški avatar
 Tajči
mediterano napisal/-a:
slovon napisal/-a:

:rol: sam res, če ti nek mobilec skače gor pa dol v notranjem žepu vetrovke, ni prav nič prijetno.
 kseb
Če boš dal zopet kaj delati se priporočam. Praktična zadeva ni kaj.
Uporabniški avatar
 slovon
mediterano napisal/-a:
slovon napisal/-a:Geli niso problem, problem je elektronika (tavelk tastar iPod, telefon) in eventuelen papir (denarnica). V mislih imam rabo na treningu, kjer moram imet sabo kljuce, telefon, muziko, pa mogoce se kaksen kos denarja...

Dobr, izgleda kot da pretiravam, ampak ne da se mi vsakic dajat tistih 5 komadov, ki me zanimajo, na Shuffla, novega pa ne grem kupovat. Stara kista je pa pac velika in niti ne lahka (180g). Ce jo dam v zep, mi pri teku zvlece hlace dol :)
 luzr
:D @Slovon. Interno, za nočnega sotrudnika.
Če boš kdaj tekel z dovolj strogo tekačico, ti ne bo pustila nimeti s sabo ničesar. Morda en ključ pod predpražnikom, telefon z muzičkimi željami in dvajsetaka v supergi za taksi.
Pravi junaki "golade plus" ne rabijo niti flajštrov.

Resno, saj lahko s telefona predvajaš muziko, ki ga imaš na kenguru torbici ali celo v polivinil vrečki v zadnjem hlačnem žepu.
Telefončke je možno pritrditi sicer marsikam.
Ključe, recimo tista dva nujna kar na vezalke hlač.

Ker je slovon iz žabarije, mu bomo svetovali kaj lokalnega ;).

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA