Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 bobr
nana a to pomeni da letos ne boš navijala? Greš na 21ko?
 nana
Ja, tako je. Letos boš ti lahko navijal :D Ampak se mi zdi, da bo bolj problem toliko časa čakat, da pridem na cilj :oops: Ampak jaz se ne dam - tudi počasi se daleč pride... :wink:
Uporabniški avatar
 bobr
Evo bom navijal in te počakamo v cilju. Seveda če se ne bom spet preveč skuril v prvem delu :roll:
Uporabniški avatar
 garač
Mene ste "fajn podžgal" s tole polovičko :oops: ...sm jo kr dal v planer...mam še ravno 24.8. frej... :lol: :lol:
 nana
bobr napisal/-a:Evo bom navijal in te počakamo v cilju.

Evo, te držim za besedo :D Bom celo poletje pridno trenirala, da ne boste umrli od čakanja :D
Uporabniški avatar
 bobr
Pozor. Tile avstrijci so zvite lisice z poudarkom na turizmu saj bo prevzem številk možen le v petek ali soboto. V nedeljo na dan tekme ne bo prevzemov!
Možnost prevzema:
Fri. Aug., 22nd 2-8 pm,
Sat., Aug., 23th 9 am-8 pm

Časa je še dovolj in če ne bo šlo drugače se bo že kdo zapeljal gor v petek po te cifre.
Uporabniški avatar
 Laufer
Če bo potrebno se javim :lol: , drugače pa bo Milkec dobil domačo nalogo, saj je rekel da misli kampirati celi vikend. Ni slaba varianta, če bo sonček.
Uporabniški avatar
 bobr
Al pa če se jaz zapeljem z motorjem gor po te številke :twisted:
Uporabniški avatar
 Obivankenobi
Evo, obstaja velika verjetnost 99%+, da se bom tudi jaz v kratkem prijavil na tole polovičko, tako, da bobr sprejmem tvoje povabilo na revanš, in če bo vroče mislim, da imaš kar velike šanse, da me tokrat prehitiš, saj meni vročina preveč moči pobere :oops: :twisted:

Lp! :wink:

p.s.: bobr, zanima me, kako ti je kaj bil všeč Indiana Jones... :lol:
Uporabniški avatar
 bobr
Ajej a ne bi pravi revanš naredila raje v Palmanovi? Tako boš imel več šans in še jaz bom "bolj pripravljen" :lol:.
Tukaj na vrbskem jezeru se bova smilila en drugemu v vročini ha ha.

p.s.: sam film mi je bil kar všeč ampak dvorana z efekti me ni prepričala.
Uporabniški avatar
 tae
Prava družba se nabira za tale Celovc. Jaz še vedno ne vem, ali bom takrat na dopustu ali ne, do začetka avgusta bom pa verjetno že vedel. Tudi razdalja mi bolj leži 1/4 maraton, kot polovička.
Uporabniški avatar
 tini
Tae, kaj pa fitness run? :)
No, drugace bom tudi jaz (ze tradicionalno) na Vrbskem..
Uporabniški avatar
 Obivankenobi
bobr napisal/-a:Ajej a ne bi pravi revanš naredila raje v Palmanovi? Tako boš imel več šans in še jaz bom "bolj pripravljen" :lol:.
Tukaj na vrbskem jezeru se bova smilila en drugemu v vročini ha ha.

p.s.: sam film mi je bil kar všeč ampak dvorana z efekti me ni prepričala.

Zmenjeno, čeprav je do Palmanove res še daleč, kot kaže bo to res izenačen dvoboj :roll: :twisted:, jaz moram s seboj vzet samo eno malo večjo vrečko (beri 1kg) sladkorja v kockah pa po moje zmagam brez problema :lauf: :cenz: :hello:, ker na pomaratonih itak delujem na "cukr" :twisted: :?

p.s.: ja .meni je tudi bil film kar všeč, samo poleg slabih efektov na sedežih (čeprav so me kar dobro naškropili), se mi zdi, da so kar preveč žanrov stlačili v en film... :lol:, čakal sem samo še na Vojno zvezd in obivankenobija :nono: :ignore: :bum:
Uporabniški avatar
 tae
Ne bomo še o razdaljah. Najprej se moram sploh odločiti, če grem tja, odvisno od terminov rezerviranih za druge dejavnosti.
Uporabniški avatar
 Obivankenobi
Evo, jaz tudi prijavljen na tale tek, na 21 -tko :D, pa da ponovno poskusim srečo pri polovički :lol:
bobr, spet ti bom dihal za ovratnik... :cenz: :nono:

Lp! :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA