prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 majabla
A mi lahko kdo svetuje kam naj grem kupit uro za tek (garmin, polar,...). Radi bi šla nekam, kjer imajo dobro izbiro in ti tudi svetujejo. Za RD si moram nekaj izbrati, pa ne mislim pretiravati s ceno, vseeno pa bi rada nekaj dobrega.

Hvala!!!
Uporabniški avatar
 flikca
Mislim da bo najboljše da preštudiraš ponudbo še preden se odpraviš v katerokoli trgovino, ker je možnosti toliko, da te bodo sicer samo zmedli. Tule je ogromno napisanega, pa tudi strani proizvajalcev nudijo primerjave, da si lahko ogledaš kaj vse je sploh na voljo. Ko boš približno vedela kaj si želiš (pulzmeter, footpod, gps...), pa naprej, boš tu tudi na kakšna vprašanja hitro dobila odgovor :)
 majabla
Pa saj v tem je fora.... tok je tega, da sem že čisto zmedena :? . Tečt grem 2-3x na teden po 8-10 km, rada bi imela uro, ki spremlja pulz, dolžino proge, hitrost,... rada bi posamezni trening prenesla na računalnik, da lahko spremljam napredek. Za RD naj bi si izbrala nekaj v "mejah normale".... bol sem brala včleraj, manj mi je bilo jasno... da o cenah ne govorim :roll: .
 usmiljeni_brat
Nikakor ne hodi po trgovinah spraševat, ker obstaja velika verjetnost, da ti bodo prodali tisto kar trenutno imajo in še preplačala boš. Izkušnje uporabnikov, ki jih boš našla na tem forumu so po mojem mnenju najbolj dragocene.
Ako želiš merjenje razdalje je najcenejša vrianta garmin 50 s footpodom, če boš dala malo več keša potem lahko izbiraš tehnologijo merjenja med footpodom in gps-om. Če boš izbrala foodpod potem začneš izbiro pri polarju rs200sd in nadaljuješ po cenovni lestvici. Če izbereš GPS je pametno izbirati med Garminom 305 in 405. 305 stane nekaj čez 200 evrov, 405 pa 300 evrov če se znajdeš.
Naslednji korak je torej da izbereš tehnologijo merjenja razdalje in denar katerega si pripravljena odštet. Potem boš imela izbrano uro in boš iskala samo še najugodnejšo varianto za nakup. Če boš kupovala kje v kakšnem hervisu lahko od cene odšteješ 15%, ker smo v zadnjem času na kar nekaj tekih prejeli kupone za popust in če ga nimaš ti jaz lahko odstopim enega od svojih.
Uporabniški avatar
 Cveto
Jast imam polar s625x ima poleg tekaških funkcij (hitrost, razdalja) Tudi kolesarske. Pa menda da kmau pride še gps za to napravo. Kupil pa sem ga preko ebay-a iz namčije, pog vseh dodatkov (trak za srčni utrik food pod in senzor za kolo, + poštnina za 150€
Tam nekako poteka licitacija. tko da splača se malo pogledat.

Veliko sreče pri nakupu!

Lp Jure
 majabla
Hvala za vse nasvete! Odločila sem se kar za novi samsung adidas telefon, ki ima micoach dodatno funkcijo. Glede na to, da mi je včeraj razpadel telefon, sem združila prijetno s koristnim :lol: . Na papirju zadeva izgleda super, je pa čist nova, tko da nisem zasledila nobenih uporabniških vtisov. Bom pa jaz poročala :laola
 usmiljeni_brat
Hmmm pa sem mislil, da je moj Garmin velik in neroden. No če boš nabavila poročaj kako se obnese.
 majabla
Kaj pa vem, zadeva ima cute "torbico" za na roko. Ko sem v trgovini probala, mi je bilo čist cool... do sedaj sem itak mp3 player uporabljala. Drugače bi imela pa uro na roki in mp3 player v žepu. Kakorkoli.... bom poročala kako se zadeva obnese.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA