Moderator: lenči

Janazaspana
Ne vem kje si doma. Za Lj velja nekako takole:
V Sport2000 imajo eno stojalo s tekaškimi cunjami. So cenejši kot kje drugje za iste modele, vendar je tako, da imajo en model eno majčko v eni številki. Za večino stvari tako velja. Hlač pa skoraj nimajo, mislim, da sem videla obešene dvoje.
Drugače pa so majčke tam nekje od 20-40 evrov, hlače od 30-50. Okvirno.
Največjo izbiro pa se mi zdi, da imajo v TS na Čopovi, spodaj. Interspor poznam samo v Merkator centru, po ceni se mi zdi, da so tam tam s TSjem, vendar imajo precej manjšo izbiro. Nike shop je po cenah enak TSju.

Raje si pomeri preden kupuješ, ne glej toliko samo na ceno. Da te majčka ne bo ripsala okrog vratu, da bodo rokavi dovolj široki, da bo dovolj dolga. Na hlačah je vredu imet kakšen všit žep za ključe, vendar ga nimajo vsi proizvajalci.
Nazadnje spremenil Janazaspana, dne 21 Maj 2008, 13:27, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Frikica
@Solatka: Jaz sem tudi kupovala v Hervisu (majce, kratke pajke), drugače pa sem kupila dolge pajkice in superge v Tomas sportu.
Cena? Hm... Za majce okoli 15-20€, za dolge pajkice 30€, za superge 80€. Cenovni razpon je zelooo velik, odvisno od želja in kvalitete...

Pa dober nakup in še boljši tek :)
Uporabniški avatar
 solatka
Hvala punce.

Zdej pa pot pod noge...:wink:
Uporabniški avatar
 solatka
Še malo pa bom lahk rekla, da nisem cukerančič.
Danes sem tekla kljub dežju (no, ok, pršelo je).
In ugotovila - ŠE SEM V FORMI. :lol:

Hm... neki sem hotela vprašat, pa očitno ni blo tako nujno, ker sem pozabila.
Uporabniški avatar
 lenči
Solatka, bravo. Jaz pa nisem. Pri nas je preveč lilo. Še cukr bi se stopil. Upam pa, da bo danes bolje, ker sem že nestrpna :lol: . Šment, pa sem res odvisna od tega teka. Čeprav sem včeraj kar gledala ven, a bo vsaj malo nehalo, pa da vsaj malo grem teč. Pa tako lepo je kazalo v Ljubljani, potem pa Štajerska v dežju :cry: .
Uporabniški avatar
 solatka
Danes je pri nas tak lep sonček. Me je melo da bi šla tečt, pa raje nisem (glede na izkušnje :lol: )

Človek, bi rekel, da bolj se rekreiraš, bolj fajn se počutiš.
Jaz sem pa vsak dan večji kripl. :cry:
Najprej noga, danes pa me je v hrbtu usekalo.
Eh...
Uporabniški avatar
 Frikica
Očitno je "kriplavost" ta teden v zraku...Jaz imam tudi takooo težke noge, da si bo treba res vzet počitek...
No, bomo pa potem letele kot srebrne strele, pardon turbo polžki. :D
Uporabniški avatar
 Maša
Grozen teden je tole, jaz sem čisto fertik. Vrti se mi v glavi, utrujena sem in brez energije. Kriza. Upam, da bo kmalu bolje, da se začnem spet malo potikat po Tivoliju na svoj počasen način :lol:
Solatka, sej bo :wink:
Uporabniški avatar
 solatka
A da nisem edina taka? Vam povem, vreme je krivo. :roll: Pa pravjo, da je že konec maja. men se pa še vedno zdi, da je april
:lol:

Mašina sem jezna, da si nisem shranila une slikce polžka na motorju... zdej je pa ne najdem več :evil:

Turbo polžki :lol:
Uporabniški avatar
 Frikica
@Solatka: Nisi edina, ne... je pa ta teden vsak izgovor dober...vreme, pritisk, težke noge... Bo že boljš.

@Maša: res huuuud polž :rol:
 spela*
Frikica napisal/-a:Očitno je "kriplavost" ta teden v zraku...Jaz imam tudi takooo težke noge, da si bo treba res vzet počitek...

Sploh nista edini. Mene kolki (?) bolijo, no, ne vem, če je to, nekaj tam okrog ... Sem pretiravala s torkovim tekom na Rožnik. Tako da je bilo zdaj dva dni pavze, jutri pa sledi en kratek in počasen tek. Pa naslednji bo tudi bolj tak.
Uporabniški avatar
 solatka
Frikica napisal/-a:
@Maša: res huuuud polž :rol:

Jz pa ne vidim polža :cry:
Uporabniški avatar
 lenči
No, da še jaz pojamram. Mene pa boli....tazadnja :roll: . Še nisem utrjena za kolo in po včerajšnjem hribolazenju s kolesom danes prav previdno sedam. Čeprav je bilo pa super. Domov iz službe sem prišla čisto preč, pa me je moj spravil na kolo (ker za tečt bi bla kriza). Sedaj počitek,nedelja zjutraj je pa itak moj dan za tek, do takrat se bo pa vremenski vpliv menda obrnil v našo korist :wink: .
Jst tud ne vidim slike polžka :cry: .
Uporabniški avatar
 Frikica
@Solatka in @Lenči: Pri Mašinem postu kliknita z desnim na "ikonco", ki naj bi bila slika in izberita view image. Meni odpre.
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA