Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
ts čopova 14 napisal/-a::arrow: Pri nas vas že čaka nova izdaja Dnevnika tekača. se mi zdi, da je 4 po vrsti z datumom maj 2008 ! vabljeni !

LP TS ČOPOVA 14

Lepo piše da je 5 (V) po vrsti, dobili smo ga nekateri na dom, bil je tudi v darilni vrečki v Radencih. Če pa ste vi dobili šele 4 (IV) ste pa res hudo zadaj.

Tule pa ste se že javljali

http://www.tekaskiforum.net/viewtopic.p ... highlight=
Uporabniški avatar
 ts čopova 14
:arrow: Se opravičujem je 5. po vrsti, očitno ne sledim več temle zadevam redno :shock:

kar se pa posta tiče, sem ga pa napisal, ker vem, da je oz. je vsaj bil dnevnik tekača včasih zelo iskano blago. očitno ne več...

Janez

LP TS ČOPOVA 14
Uporabniški avatar
 dexi27
Ima kdo kakšno informacijo, kje se ga da dobit v Celju :?:
Hvala :!:
 zappa
ts čopova 14 napisal/-a::arrow: Se opravičujem je 5. po vrsti, očitno ne sledim več temle zadevam redno :shock:

kar se pa posta tiče, sem ga pa napisal, ker vem, da je oz. je vsaj bil dnevnik tekača včasih zelo iskano blago. očitno ne več...

Janez

LP TS ČOPOVA 14

A imate (poleg 5.) tudi še 4. del na zalogi?
Uporabniški avatar
 ts čopova 14
:arrow: Nažalost oz. na srečo so bili dosedaj vsi deli DT razgrabljeni, tako da ga nimamo. vem pa da je obstajal v elektronski različici pdf. vendar ne vem, kje bi ga lahko našel. ve mogoče kdo drug?

LP TS ČOPOVA 14
 zappa
ts čopova 14 napisal/-a::arrow: TAE, hvala :) !!!

LP TS ČOPOVA 14

Za te pdf-je vem, sem mislil tisto knjižico. Thanx obema.
 TS CELJE
V Celju se Dnevnik tekača da dobiti v TOMAS SPORTU v CITYCENTRU

LP!
TS CELJE

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA