prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 Fotr
stasa napisal/-a:A pride danes kdo iz Bleda v Kranj ali Ljubljano??? Ali pa v naslednjih dneh? Bi mi eden nekaj iz Bleda prinesel? Pliiiis...?

Hvala...

Danes grem v Ljubljano, ob 18.00 bom v Tivoliju, sicer ne z Bleda, ampak iz Jesenic, a mi ni težko se oglasiti na Bledu in ti prinesti. Če je danes še čas. Pa da vidim, če se ti stanje kaj izboljšuje! :D
Uporabniški avatar
 Staša
hmmm... načeloma ne potrebujem več, mi je tini uskočil. je pa ena druga opcija sedaj se pokazala. namreč... sem nameravala danes v kranj na en sestanek, pa potem nisem imela prevoza za nazaj, pa potem sem si premislila in hotla po emailu uredit, pa potem se ti pripelješ mimo...

aleš, barb? A se čmo pol vseen dobit?
Uporabniški avatar
 Barb
Staša ti se odloči?
Zaradi mene lahko greva iz Lj tko kot sva rekli?In drito v Bru.....
pol pa lauf
Uporabniški avatar
 Matevz
Barb napisal/-a:....drito v Bru..... pol pa lauf

A to je pa nov pristop? Najprej mal dopinga al je to zato da boste že prej mokre (k dons ni dežja napovedanga)? :D :D :D

BTW: Kot sem že napisal mene ne bo. Bom v Velenju karte študiral za naslednje tri dni.
Uporabniški avatar
 Barb
Matevz napisal/-a:BTW: Kot sem že napisal mene ne bo. Bom v Velenju karte študiral za naslednje tri dni.

ŠE ŽOU TI JE LAHKO,...KER DONS BO DOPING ŽE PREJ IN BOM ŠLA OKROG BDA K' RAKETA

pa še rolerje sm hotla s sabo prnest,da bi se mi lahk mal smejal,ko bi poskusla natrenirat zaviranje
Uporabniški avatar
 vidkul
Barb napisal/-a:
Matevz napisal/-a:BTW: Kot sem že napisal mene ne bo. Bom v Velenju karte študiral za naslednje tri dni.

ŠE ŽOU TI JE LAHKO,...KER DONS BO DOPING ŽE PREJ IN BOM ŠLA OKROG BDA K' RAKETA

pa še rolerje sm hotla s sabo prnest,da bi se mi lahk mal smejal,ko bi poskusla natrenirat zaviranje

Barb močno se motič, dvomim da bo matevzu zal, nam bo lahko žal da ne bomo v Velenju :P
Matevz drzali bomo pesti zate in za tvojo ekipo. Naslednji teden pa pričakujemo izčrpno analizo :lol:

lp vid
Uporabniški avatar
 ales
Da mal povzamem...

Danes se na Brdu dobimo ob 19.00 ("gozdni" vhod na hipodrom). Pa bodimo točni, jaz bom(razen če se ne bova kje zadržala). Prideva midva z Barb, pa Lojze, a ne?

Odzadnjak, prideš? Drugače pa na pikniku!

In ostali?
Uporabniški avatar
 Matevz
vidkul napisal/-a:Barb močno se motič, dvomim da bo matevzu zal ...

Ko berem tole
Agencija RS za okolje napisal/-a:Obeti
V petek bo pretežno oblačno z občasnimi padavinami, na Primorskem deloma kot nevihte. Hladneje bo....

ne vem, če mi ne bo še fejst žou. :cry: :cry: :cry:
Uporabniški avatar
 vidkul
Ravno tega se moras veselit :twisted:
Druge ekipe obupujejo nad vremenom vi še dodate na plin. In zmaga je pred vrati :twisted: samo ne vem kaj bodo reklli Angleži nad tem :D
Uporabniški avatar
 lojzeP
Pridem sigurno 8) :D

2x LP
Uporabniški avatar
 lojzeP
Slišim, da je "ogrevanje" v polnem teku. :shock:

A se ni nekaj govorilo o nekem dopingu - pa ja ne, da deluje že v polnem pogonu.

Kaj šele bo, ko bo ura 19.00 :?: :?: :?:

2x LP

P.S. pa prosim, ne se zadrževat na "sumljivih" odcekih :roll:
Uporabniški avatar
 ales
No pa dajmo spet mal tečt skupaj. Menda bo za skupni trening pravi dan sreda, no ja, del uča boste lahko na prvo polfinale vrgli v Brunarici. Tokrat se dobimo še na treningu okrog Brda, prihodnjič pa morda na kaki novi lokaciji v okolici Kranja (Udin Boršt, Javornik?).

Torej skupni trening Brdo: 30.6.2004 ob 19.00 gozdni vhod na hipodrom
Uporabniški avatar
 lojzeP
Sem definitivno za. :D

Upam, da se bodo do srede vsi "sodnikjihnividel" razlogi :oops: že oddaljili iz mojega telesa.

2x Lp

P.S. dobrodošli vsi miškoti & co. :roll: 8)
Uporabniški avatar
 Matevz
ales napisal/-a:Torej skupni trening Brdo: 30.6.2004 ob 19.00 gozdni vhod na hipodrom

Mene ne bo, ker me do takrat noge še ne bodo sposobne niti od avta do šanka prinest.
Uporabniški avatar
 vidkul
Matevz napisal/-a:
ales napisal/-a:Torej skupni trening Brdo: 30.6.2004 ob 19.00 gozdni vhod na hipodrom

Mene ne bo, ker me do takrat noge še ne bodo sposobne niti od avta do šanka prinest.

Sej ti lahko prinesejo kak invalidski voziček :)
Jaz na srečo nisem imel nobenih žuljev.

lp vid
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 148

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA