Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 solatka
FRikica hvala. Sicer ni delovalo.
Pa sem dala kopiraj pa skopirala v word in voila... slikicaaaa.

Maša... pa ravno tega sem iskala. Hvalaaaaaa
BTW: včeraj sem brala mal tvoj blog (sploh del o Radencih).
Sem se morala prav nasmejati (sej vem, ni smešno), ampak neki takega sem tudi jaz preživljala :roll: )
Ampak potem so me potolažile izjave profijev na forumu, da itak za nikogar ni bilo ravno uspešno.
Uporabniški avatar
 lenči
Maša, tole je pa suuuuupeeeeerrrrrr :laola .

Solatka, za tega polžka sem ti pa šmrk :cry: kar fauš. Jaz sem namreč motoristka, polžek sem pri teku, me čisto pooseblja :wink: . Ne verjamem, da bomo našli boljšo slikico. Super za našo sekcijo.

Veste, bolj ko berem komentarje Radencev, bolj sem zadovoljna sama s sabo. Res da me je sonce "žgalo" in me noge niso nesle, da je pa čas na koncu bil samo minuto slabši od PB, je pa tale polžek zelo zadovoljen. In nobenih težav po teku (razen utrujenosti) nisem imela. Premagali smo Radence in sedaj bo lažje. Sedaj pa lepo počasi na 21k.

Ampak fotka je pa svetovna :clap:. Jaz jo bom dala v podpis na moj mail doma.
 spela*
Jaz sem danes prav s težavo pretekla počasnih 20 minut - počutila sem se, kot da sem vsa polomljena. Ne da bi me kaj bolela, samo ljubilo se mi ni ... :? Pa ne vem, ali je to še posledica Radencev ali posledica tega, da se je nabralo preveč drugih stvari v teh dneh - ali pa preprosto nimam več zadostne motivacije. :?
Uporabniški avatar
 Frikica
Jaz sem pa ta teden kar pustila tek, nekje daleeeeč... Da si malo napolnim baterije.
V nedeljo bom šla pa odtečt en dobrodelni krog v Tivoli. :)
Uporabniški avatar
 lenči
Spela* pretekla si pa :wink: . Kriza pride in mine. Kot tole deževno vreme. Jst moram priznat, da mi tek pomaga prebrodit vse, kar se nabira v moji glavi po celodnevnem službovanju. Sem danes veliko lažje preživela 10 ur službe, ker sem šla včeraj na kolo. Pa sem včeraj komaj gledala, ko sem se peljala domov. Danes in jutri bo pa tkooooo pasalo "lenarit" in polnit baterije, kot pravi Frikica.

No so nas vprašali včeraj na enem seminarju kaj najraje delamo. Pa sem napisala, da najraje uživam pri tem kar počnem, pa če je to služba, tek, motor......al pa lenarjenje :lol: .
Uporabniški avatar
 solatka
lenči napisal/-a:Maša, tole je pa suuuuupeeeeerrrrrr :laola .

Solatka, za tega polžka sem ti pa šmrk :cry: kar fauš. Jaz sem namreč motoristka, polžek sem pri teku, me čisto pooseblja :wink: . Ne verjamem, da bomo našli boljšo slikico. Super za našo sekcijo.

Lenči a menjaš? jaz tebi sliko, ti mene pelješ krog al pa dva z motorjem? :wink:

Sem odtekla svojih 7km. In danes ni bilo "pasjih postankov" :lol:

A mi zna katera razložit zakaj imam na začetku teka (no po prvih 500 m) vedno krizo? Točno vem, da bo prvi km težek in se prav prepričujem, da moram zdržat do gostilne :lol: , ker potem je tak komaj opazen naklon navzdol, pa lažje zadiham in potem gre ok naprej.

Pa krč v nogi (al vozliček al karkol pač že je) še kar traja.
Tak hecen občutek. Bolečina, hkrati pa občutek omrtvičenosti (kot recimo ko te piči čebela, pa je zatečeno, pa vse mrglo v mišici).
A mislite da pretiravam s tekom?
Uporabniški avatar
 Frikica
A mi zna katera razložit zakaj imam na začetku teka (no po prvih 500 m) vedno krizo? Točno vem, da bo prvi km težek in se prav prepričujem, da moram zdržat do gostilne :lol: , ker potem je tak komaj opazen naklon navzdol, pa lažje zadiham in potem gre ok naprej.

Pa krč v nogi (al vozliček al karkol pač že je) še kar traja.
Tak hecen občutek. Bolečina, hkrati pa občutek omrtvičenosti (kot recimo ko te piči čebela, pa je zatečeno, pa vse mrglo v mišici).
A mislite da pretiravam s tekom?

@Solatka: Jaz imam tudi na začetku vedno krizo, prva 2km...Potem se le ogrejem in gre naprej super...
Pač prva 2km začnem res počasi, da je kriza manjša, da se telo ogreje... Mogoče je za ta krč res krivo pretiravanje...Jaz si pri krčih pomagam z magnezijem.

Pa upam, da te krč čim prej mine. :)
Uporabniški avatar
 Ksenija
punce me sprejmete med polžke? danes na poti reševala polžke, oz. skrajšala pot čez cesto... sem pa ponosna nase - PRVIH 10 km - ura in dve minutki ;) s tem da se nisem mogla upret prvim gozdnim jagodam :oops:
tko jutro se je pričelo enkratno :lol:
Uporabniški avatar
 solatka
Ksenija dobrodošla v sekciji :D
Sicer se mi zdi, da spadaš že med turbo polžke in ne več med navadno rajo. :lol:
Čestitam za prvo desetko. rezultat je pa odličen, če mene vprašaš (moja prva desetka je trajala 1:15).

Vedno več nas je. Super.

Bomo morale organizirati ne POlžji maraton :lol:
Uporabniški avatar
 solatka
Wind :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 lenči
Solatka, kot avtorica polžje sekcije kar obdrži polžka, krog ali dva z motorjem pa dobiš tako ali tako, samo če bo kdaj prilika. Bo pa res treba polžjo sekcijo na eni prireditvi skupaj spravit in jo pofočkat, glede na rast števila članov. Pa četudi so "turbo" polžki. :wink:
Drugače pa jaz rabim 3 km, da se ogrejem in potem tečem nekje "normalno". Res pa je, da se pred tekom z vajami raztegnem in malo ogrejem (na začetku sem vedno šla 10 min na orbitrek, sedaj ne več). Imam srečo, da lahko tečem od doma. Razen "musklfibra" in pri novih copatih obakrat prvič težav nisem imela problemov s krči ali podobnim. Upam, da me na daljših razdaljah ne bo doletelo.
Uporabniški avatar
 lenči
Ksenija, dobrodošla, kot turbo polžek :lol: :wink: Bravo, tudi jaz bom vesela, če bom dosegla tvoj rezultat na 10km.
 spela*
wind napisal/-a::D

Slika

Hehe, ogled tvoje slike (ki je na forumu sicer ne vidim, sledila sem navodilom, po katerih jo skopiraš v word) se spomnim na en prometni znak 40 v Radencih, ko sem prav pomislila, ali naj ta hitrim pred mano sporočim, naj tečejo po omejitvah. :D

EDIT: Čudo prečudno ... zdaj tudi na forumu vidim sliko.
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA