vencelj, še vedno lahko prideš dopoldne, kot si že sam predlagal. Ali pa, če lahko kakšno tekmo spustiš ? Kaj pa to, da je tekem v enem letu fuuuuuuuuuul, tak dogodek pa bo le 1x letno, morda celo edinkrat sploh.
Alja, to pomeni, da boš prišla le na "matranje," zaslužene poslastice v obliki palačink pa boš prešpricala. Kakorkoli.
Zadeva je odprtega tipa, tako da vsak pride, ko pač lahko in gre, ko mora iti. Nikogar ne bomo v nič silili. Jaz nekako skrbim za obljubljeno stavo za glasovalce, hkrati pa želimo iz tega narediti en tak zabaven dan. Če bo ratalo, bomo veseli in zadovoljni, če ne, pa več sreče prihodnjič.
Mene pa žal ne bo, ker sem službeno odsoten (snemanje poroke) ta dan. Bo pa namesto mene prišla moja boljša polovica Marjana in jo ob tej priliki tudi prijavljam.
Tae, pa ne nauči je preveč samoobrambe, da ne bom potem jaz njena tarča napada.
Čeprav je zadeva javno odprta in lahko pride kdor želi, opažam da je odziv večji, če je vabilo vseeno malo bolj osebno. V tem momentu na dogodek vabim naše "šefe." Torej:
ERO
milkec
Pia (vem, da uradno nisi ti šefica, ampak za vsakim dobrim šefom v ozadju stoji ženska)