Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 solatka
Radolca napisal/-a:naj vas še to obvestim, da bo letos štart na Pristavi, na cesti pred bivšo Titovo vilo.
tako da ne bo takega drena kot lani, ko smo pod skalami pod Titovo vilo hodili kot polžki :!:
Mogoče je to za v Polžjo sekcijo :?: :wink:

Popravek... polžki tečejo, čeprav se vam profijem ne zdi tako :wink: :lol:

In kot praviš letos ne bo takega drena, se zna zgodit da bo prehitro za polžke :lol:
Hec...

Če bo sreča mila (beri služba) bom tud jaz tam.
Uporabniški avatar
 mitjas
Letos bo manj drena v prvem kilometru, ker boste tekli kar po glavni cesti. Začetek je s klanca, tko da boste tud polžki kar leteli prvi kilometer :wink:
Po tunelu bo proga zavila spet na potke ob jezeru, tam pa zna biti spet malce drenjanja.
Sicer bodo pa "profiji" do te "zožitve" že odbrzeli naprej, tko da se boste polžki lahko vsi normalno razvrstili en za drugim.

Kdor je lani tekel razmere približno pozna, bo pa letos kar nekaj tekačev več kot lani (upamo da se čimbolj približamo številki 1000 :oops: )
Uporabniški avatar
 Vlajko
mitjas napisal/-a:... tko da se boste polžki lahko vsi normalno razvrstili en za drugim ...

... oziroma, se "smukali" v bližini svojih starih ali novih simpatij. :wink:
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Ja letošnja dirka bo ravno pravšnja za oživitev spominov na lansko leto.Štartali v popolni temi :lol: v cilju pa smo nekateri doživeli popolno razsvetljenstvo :lol: :lol: !
Vsem Vitezom verjamem da bodo letos ponovno dokazali kaj se da narediti na Gorenjskem koncu na prireditvi, kateri lahko daš kapo dol!
Lepo se imejte!
ČAO!
Uporabniški avatar
 BO-JAN
Ja, ja NOČNA DESETKA JE RES ZAKON, ker vem kako zgleda, je tudi letos ne nameravam zamuditi
Vitezi :cast: :cast:

LP Bojan
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
BO-JAN napisal/-a:Ja, ja NOČNA DESETKA JE RES ZAKON, ker vem kako zgleda, je tudi letos ne nameravam zamuditi
Vitezi :cast: :cast:

LP Bojan

Ja se popolnoma strinjam.Ravno prav bo ko bo en teden prej 3.Tek po ulicah Krope 2008, ko se bo lahko po samem teku osvežilo v letnem bazenu Kropa in to brezplačno.Saj boste dobili karte že ob sami prijavi za tekoči dan, ki ga boste preživeli v Kropi na teku in po teku.
Skratka se vidimo na obeh tekih!
ČAO!
Uporabniški avatar
 pegaz
Evo, pridem tud jaz, da vidim to čudo!
:)

LL Pegaz :)
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
pegaz napisal/-a:Evo, pridem tud jaz, da vidim to čudo!

Se spomnim filma TESNA KOŽA, srbska zadeva noro dobra tako kot ta dirka.Tudi tam je Šojič dejal: "Što ovde možete da doživite nigde nečete!To je evropski projekt!" :lol:
Zanimivo vzdušje!
ČAO!
Uporabniški avatar
 mitjas
tomaz.zupancic napisal/-a:
pegaz napisal/-a:Evo, pridem tud jaz, da vidim to čudo!

Se spomnim filma TESNA KOŽA, srbska zadeva noro dobra tako kot ta dirka.Tudi tam je Šojič dejal: "Što ovde možete da doživite nigde nečete!To je evropski projekt!" :lol:
Zanimivo vzdušje!
ČAO!

No ja, zaenkrat te tekaške prireditve ne delamo kot evropski projekt, bo pa kar nekaj evropejcev teklo, tako da bo mednarodna (evropska) udeležba. Lani se je sicer v soboto dopoldan hotel prijavit še en poševnooki tekač, pa smo ga na žalost moral zavrnit :?

Tebi Tomaž pa hvala za tako promocijo :P
 nana
@mitjas: na spletni strani piše, da je dvig številk dan prej. Ali bo možno dvigniti tudi neposredno pred tekmovanjem (kot lani)?
Uporabniški avatar
 mitjas
Seveda, dvig v soboto bo možen od 17ih naprej, kot lani.
Ker letos pričakujemo kar nekaj tekačev več, pa bomo omogočili dvig tudi v petek v popoldanskem času, ko bomo pripravljali sam prireditveni prostor.
 nana
To je bilo pa ekspres. Hvala in se vidimo na Bledu :D
Uporabniški avatar
 Radolca
solatka napisal/-a:
Radolca napisal/-a:naj vas še to obvestim, da bo letos štart na Pristavi, na cesti pred bivšo Titovo vilo.
tako da ne bo takega drena kot lani, ko smo pod skalami pod Titovo vilo hodili kot polžki :!:
Mogoče je to za v Polžjo sekcijo :?: :wink:

Popravek... polžki tečejo, čeprav se vam profijem ne zdi tako :wink: :lol:

In kot praviš letos ne bo takega drena, se zna zgodit da bo prehitro za polžke :lol:
Hec...

Če bo sreča mila (beri služba) bom tud jaz tam.

solatka, le glej da bo dan "frej šihta"
Uporabniški avatar
 solatka
Radolca napisal/-a:solatka, le glej da bo dan "frej šihta"

Solatka pridno dela na tem. :)
Se že veselim gibanice ;-) (ja sej vem, sem čudna, sam pač ne jem kremšnit pa sem najšla nadomestilo) :lol:
Uporabniški avatar
 mitjas
Še danes in jutri imate možnost plačila najcenejše štartnine po 10€ (+ 4€ za čip, če ga nimate) :!:
Od nedelje naprej bo štartnina 12€.

Čudo (po Pegasu) pa počasi dobiva svojo obliko, manjkate pa samo še glavni igralci :wink:

Pa prijetno treniranje in nabiranje kilometrov :!:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA