- 24 Maj 2008, 11:18
Vencelj...hvala za takšne medvrstične napotke
...brez
in takšnih razmišljanj...tudi mene ne bi bilo med aktivnimi...in kaj vse bi zamudil...gremo počasi naprej...tudi najdaljši tek se začne s prvim korakom....
vencelj napisal/-a:Tema je sicer zašla na stranpot, zadnji prispevki bi se lahko obdelali tudi v drugih temah, pa vseeno samo en kratek nasvet: zmernost, potrpežljivost, brez pretiravanja, ki te lahko kaj hitro vrne tja, kjer si bil- ne le na začetek ampak v fazo odločanja, ali sploh začeti. Negativna izkušnja, do katere te lahko pripelje začetniško pretiravanje, s sabo pa pripelje poškodbe...je vse prevečkrat vzrok, da se pravi zečetek zamakne še za "nedoločeno" obdobje leta...dveh![]()
Samo ne pretiravat, vse ob svojem času!
In če smo ravno v "maratonski" temi, jaz sem za prvega rabil...tam nekje okrog 12 let. Popolnoma jasno mi je, da ga brezše danes ne bi bilo.
Sedaj sta dva...Pozitivna energija tekaških navdušencev, neverjetnost pretečenih kilometrov TF ultrašev, ki da misliti- zakaj pa ne, ljudje smo vendarle prilagodljivi, ja, kjer je volja, tam je pot...
Poslušati svoje telo. Karkoli počneš, vse po občutku, predvsem pa postopno. Vsaka bližnjica se sprevrže v najdaljšo pot, ki te v skrajnih primerih do cilja sploh ne pripelje...
Tole bi pa vse skupaj šlo že tudi v moja "razmišljanja"![]()
lp, vencelj
Vencelj...hvala za takšne medvrstične napotke

Pri treningu teka je pomembno samo eno...
In to sta dve stvari...
RED, DELO IN DISCIPLINA!!!
In to sta dve stvari...
RED, DELO IN DISCIPLINA!!!