prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 bobr
Opa kakšna čast. Seveda pridemo, v polni bojni opremi ;).
Uporabniški avatar
 Laufer
bobr napisal/-a:Opa kakšna čast. Seveda pridemo, v polni bojni opremi ;).

Gospod Don. Telesni stražarji in orožje naj ostanejo doma. :rol:
Uporabniški avatar
 Cormi
VAU! Zdaj pa nimam pametnega izgovora :oops:
Uporabniški avatar
 pajo
corny napisal/-a:VAU! Zdaj pa nimam pametnega izgovora :oops:

Nekaj ur nazaj v Tivoliju :roll:... . Ne bo dežja torej se vidimo samo malo toplo bo.
Uporabniški avatar
 bobr
Ne ne AVI, malo pred 17ih velja ravninski in potem klasika. Vmes pa še slikanje ;)
Uporabniški avatar
 raf
pajo napisal/-a:
corny napisal/-a:VAU! Zdaj pa nimam pametnega izgovora :oops:

Nekaj ur nazaj v Tivoliju :roll:... . Ne bo dežja torej se vidimo samo malo toplo bo.

Saj je sama senca oziroma so bukve v zadnjih pedesetih letih ful zrasle in se sploh sonce čez to goščavje ne upa prebiti.
Uporabniški avatar
 Obivankenobi
Jaz imam tudi namen jutri priti na enga ta "kratkega", tako, da že pripravljam TF oblačila... :lol: :TF)
Uporabniški avatar
 mazi
Ojla,

Tudi jaz bom prišel v polni ''bojni'' opremi... :laola
Uporabniški avatar
 bobr
Obivankenobi napisal/-a:Jaz imam tudi namen jutri priti na enga ta "kratkega", tako, da že pripravljam TF oblačila... :lol:

Glej da boš zablestel in spet popravil hall of fame. :cast:
Uporabniški avatar
 Obivankenobi
bobr napisal/-a:
Obivankenobi napisal/-a:Jaz imam tudi namen jutri priti na enga ta "kratkega", tako, da že pripravljam TF oblačila... :lol:

Jah, kaj pa vem :roll:, bi moral že takoj na začetku štartati na ful, pa še če bo prevroče ne bo z rekordom nič :nono: :lauf: :ignore:, ker se moje telo še ni popolnoma adaptiralo na vročino (RADENCI PRESS) :shock: :oops:

Lp! :wink:
Uporabniški avatar
 bobr
Ta vročina je res hudič. Včeraj popoldan sem v gosteh tekel po dolenjskem in ko je sonce začelo dobesedno nabijat sem se kar slekel in tekel zgoraj brez :). Seveda ni kaj dosti pomagalo, kaj bo šele poleti :oops:
Uporabniški avatar
 AVI
Obivankenobi napisal/-a:
bobr napisal/-a:

Jah, kaj pa vem :roll:, bi moral že takoj na začetku štartati na ful, pa še če bo prevroče ne bo z rekordom nič :nono: :lauf: :ignore:, ker se moje telo še ni popolnoma adaptiralo na vročino (RADENCI PRESS) :shock: :oops:

Lp! :wink:

obivankenobi...moraš prej povedat...da če gremo na ful....pol grem samo ob 18-ih. :D :D
  • 1
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA