prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 MojcaZ
Jaz sem si kupila kar kayano 14, ker me je en tekač v Radencih prepričal, da so res najboljše. In tudi na nogi mi fajn stojijo. 8)

Upam, da bojo služili mojemu namenu.

Cena pri tem ni pomembna. :wink: Raje imam zdrava kolena in kolke kot pa superge za malo denarja. :wink:

LP, Mojca :wink:
 Mythos
MojcaZ napisal/-a:Jaz sem si kupila kar kayano 14, ker me je en tekač v Radencih prepričal, da so res najboljše. In tudi na nogi mi fajn stojijo. 8)

Upam, da bojo služili mojemu namenu.

Cena pri tem ni pomembna. :wink: Raje imam zdrava kolena in kolke kot pa superge za malo denarja. :wink:

Se pridružujem. Sedle so ko ata na .....
 Mythos
Uf kaj naj povem, so odlične. Se mi pa zdi, da so mi premajhne (za pol številke). Nogo imam 44 - kupil 45. Probal sem tudi 46, te so bile res prevelike. Ali menite, da se bo copat po recimo 100 km razlezel za kakšen mm?

Sem slišal, da lahko čevljar poveča čevelj za cca. pol številke. Ne vem kako je s supergami. mate kakšne izkušnje?
Uporabniški avatar
 MojcaZ
Lep pozdrav!

Danes sem prvič sprobala Kayano 14. Supergice so odlične, gela je veliko, blaženja tudi. Sam na začetku sem imela malo čuden občutek, da me hočejo malo tiščati ob strani. :shock: Ampak, ko sem začela teči je ta občutek izginil. Tako, da sem zelo zadovoljna.

Je pa ena stvar, ki me moti pri vseh supergah. Vedno mi je vroče v njih, čeprav imam čisto tanke tekaške nogavičke. :roll: Zdej pa ne vem v čem je finta. Čeprav zgledajo zelo zračne in "luftarske".

Splošna ocena je 10. Toplo jih priporočam pronatorjem, ki hočejo dobre superge.

Ostanem pri znami Asics. Tudi zimski model si bom kupila to firmo (bom šla kar v Avstrijo, imajo več modelov 8) ).

Poročam, če bojo kakšne nove ugotovitve in spremembe z moje strani.

Mythos
MojcaZ napisal/-a:Ostanem pri znami Asics. Tudi zimski model si bom kupila to firmo (bom šla kar v Avstrijo, imajo več modelov 8) ).

V kateri trgovini v Avstriji pa se splača iti. Iz Lj se verjetno ne izplača!? So cenejše kot pri nas?

Res, 14 za pohvalit.
 Mythos
MojcaZ napisal/-a:Ostanem pri znami Asics. Tudi zimski model si bom kupila to firmo (bom šla kar v Avstrijo, imajo več modelov 8) ).

V kateri trgovini v Avstriji pa se splača iti. Iz Lj se verjetno ne izplača!? So cenejše kot pri nas?

Res, 14 za pohvalit.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA