Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 INOT
V poplavi tekov je kar težko izbrati kam iti za konec vikenda.
S Sebi sva se odločila, da greva danes na ta tek. Jaz v vlogi navijača (ma kdo se bo mučil v te koroške brege :D ).
V prelepem vremenu se je na startu zbralo 61 tekmovalcev in tekmovalk na malenkost več kot 8 km dolgi progi.
Pri moških je slavil znanec iz pohorske lige Mario Vračič, pri ženskah pa neka avstrijka. Ženska populacija je bila zastopljena z 11 tekmovalkami od katerih so prav vse dobile pokal v kategorijah.
Naša Sebi v svoji kategoriji žal samo na zadnjem drugem mestu :D
Ostalih forumcev pa ni bilo videti. Škoda, da vas ni prišlo več.
Uporabniški avatar
 Sebi
Super tekma, lepa proga, dobra organizacija. Malo po senci, malo po soncu. Malo po makedamu, malo po asfaltu. Garmin je nameril "samo" 8 km, čeprav organizator navaja, da je proga dolga 9 km. Višincev nisem preverjala.
Presenetilo me je koliko avstrijskih tekačev se je udeležilo tekme.

Nekaj baje ni štimalo z kategorijami ampak je organizator to hitro uredil in popravil "napako". Tako kot je že Inot napisal smo čisto vse ženske prejele pokale - vsaka v svoji kategoriji. :juhuhu:

Super tekma. Zagotovo se še vidimo!

Mariu pa še enkrat iskrene čestitke! :cast1:
Uporabniški avatar
 zvone
Sebi napisal/-a:Super tekma, lepa proga, dobra organizacija. Malo po senci, malo po soncu. Malo po makedamu, malo po asfaltu. Garmin je nameril "samo" 8 km, čeprav organizator navaja, da je proga dolga 9 km. Višincev nisem preverjala.
Presenetilo me je koliko avstrijskih tekačev se je udeležilo tekme.

Nekaj baje ni štimalo z kategorijami ampak je organizator to hitro uredil in popravil "napako". Tako kot je že Inot napisal smo čisto vse ženske prejele pokale - vsaka v svoji kategoriji. :juhuhu:

Super tekma. Zagotovo se še vidimo!

Mariu pa še enkrat iskrene čestitke! :cast1:

Bravo Sebi!

Čestitama za drugo mesto! Zimske "vaje" na Pohorje so se očitno začele
obrestovati.

Še veliko podobnih rezultatov ti želim. Zvone
Uporabniški avatar
 Sebi
O Zvone najlepša hvala za čestitke (bolj ponosna kot sem na drugo mesto v kategori, sem na 5 mesto med ženskami). :oops:

Pa obljubila sem si, da bom letos več na Pohorski zimski ligi, ker se zares obrestuje!
Uporabniški avatar
 še1PR
Sebi! Pa ti samo še kolajne pobiraš! Kam jih boste vse spravili!? :wink: :)
Čestitke!!! :cast: :laola
INOT napisal/-a:Ostalih forumcev pa ni bilo videti. Škoda, da vas ni prišlo več.

Tudi jaz sem bil tam, ker pa je bila to moja prva tekaška preizkušnja, vaju s Sebi nisem poznal :oops: :oops: . Smo pa se "srečali" že na cesti, ko sta iz Vuzenice do Kotelj lepo vozila za mano. Naslednjič pa si vaju bom že upal pozdraviti. :D
Drugače pa lep tek, ne pretežak vzpon, vzdušje prijetno.

Lp jan_jan
Uporabniški avatar
 zvone
[quote="Sebi"]O Zvone najlepša hvala za čestitke (bolj ponosna kot sem na drugo mesto v kategori, sem na 5 mesto med ženskami).quote]

Super Sebi!

Vedno lepše novice ( tako je če so ljudje skromni)!

Lep dan (večer) še naprej! Zvone

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA