Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Asparagus
semjul napisal/-a::D
jutri se zarana podam na treking po Zasavski transferzali. Pričnem v Bizeljskem, nato pa še dva dni pričnem, kjer bom prejšnjič končal.
Cela trasa je okrog 140km.Koliko bom zmogel, bom, se bom pa trudil čim več ali vse.

Kako bom tekel na 21 v soboto v Radencih pa ne vem. Ampak tam bom, ker vas forumovce vabim na kozarec piva ali soka.
Bom nekje za ciljem, ZdravkoC, pravi da je takoj za ciljem park, kar bi bilo najbolj priročno. Če bo Inot prinesel palačinke in Tae CD, bo to že prava veselica, mogoče še Zdravko s kitaro :wink:
Vabljeni :D
Moj podvig za 47. roj. dan.

Bi odprl novo temo, vendar v naslednjih dneh ne bom veliko za PC če sploh bom, tako da .....

Čestitam :clap: za rojstni dan in dosežke. A ni fino, da je človek tudi po štiridestem lahko vedno hitrejši :D
Uporabniški avatar
 Ksenija
Zasavje kukuc 8)
za menoj prijetno jutro.... ponosna nase - pretekla 10 km, čas 01:02, ampak vmes reševala polžke, nabirala prve jagode (njami)... mislim da bo tole kar redna proga... začnem pri Europarku ter se v Jesenovem obrnem...
lep vikend vam želim
jst
Uporabniški avatar
 jesenko
---- :D :D :D :D mejte se in smejte se :D :D :D :D ----
Uporabniški avatar
 semjul
:D

Po celotedenskem mirovanju, lizanju žuljev in prebrodenju viroze, sem se danes odpravil v naravo in naredil 18km, na Pohorju.Bolj hoje, sploh pri premagovanju 900 višincev, ampak telo sem spet zagnal. Nimam sicer še prave moči, utrip je bil visok,največji žulj še ni dober, ampak je šlo.
po 150 km teden nazaj, je bil danes pravi Pohorki balzam za telo in dušo, sedaj pa le še aktiven počitek do sobote - trekinga Bovec.
Seveda Zdravko brez Mrzlice :wink: , upoštevam navodila izkušenih mačkov.
Tako da bom v Zasavju še nekaj časa bolj malo dejaven.
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
semjul napisal/-a:...danes pravi Pohorski balzam za telo in dušo, sedaj pa le še aktiven počitek do sobote - trekinga Bovec.
Seveda Zdravko brez Mrzlice :wink: , upoštevam navodila izkušenih mačkov.

Seveda so mački, če si pa 20 litrov piva stočil :D v Radencih
Moram malo spremljat tvojo temo, da vidim, kaj se dogaja
Upam, da si boš pravočasno zlizal rane
:arrow: :?: :!: :roll: :idea: :arrow: :?: :!:
Uporabniški avatar
 Ksenija
Semjul, itak si iz pravega testa, tko da uživaj v aktivnem počitku (hm le kaj to pomeni?)
sej ni važno kolk si v Zasavju dejaven, važno je da uživaš!!!!
pretekla danes 10 km, sem izbrala lažjo progo, tko da sem imela kr nekaj spustov ;) čas 00:54:55 :) haha dobro za motivacijo
David 08 kje si?
Nazadnje spremenil Ksenija, dne 26 Maj 2008, 12:50, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 DAVID 08
živjo!

Ksenja tuki sem, mal dolg se nisem javu.
Kako kej?
Semjul :cast: !
Morm zdej v službo, se pol pišemo, ajd.
Uporabniški avatar
 grb
Ojla

Kam bi jo pa rad prilepil? Sklepam da imas sliko in tekst v wordu. Probaj sliko iz worda najprej shranit na disk v kaki JPG obliki in jo potem lahko uvozis (recimo v forum).

G.
 wind
semjul napisal/-a:imam shranjeno v wordu, rad pa bi jo prilepil na tekaški forum.

Datoteko odloži na www.shrani.si in daj link v sporočilo.
Uporabniški avatar
 grb
Fotko je treba najprej dat ven iz worda v jpg obliko, jo shranit nekam na internet, ce imas kje kak prostor na strezniku, ali pa uporabis katerega od javnih srevisov, ki omogocajo shranjevanje fotk (google recimo)

Potem pa tukaj ko pises odgovor uporabis gumb [img]URL_Naslov_kjer_je_slika[/img] Slika se bo potem pokazala na strani.
Recimo primer "[immg]http://media.merchantcircle.com/4016384/girl%20running_full.jpeg[/img]"
bo pokazal sliko:

Slika

Upam da tole kej pomaga.

G.
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 20

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA