Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 ales
Oprosti če sem te(vaju) zavedel, jaz grem celega..

No, danes sem šel prvič po dolgem času preizkusit daljši tek navzdol. Avto sem pustil na zadnjem ovinku pred odcepom za Ambrož. Tu sem osedlal Authorja in se potem matral deset kilometrov do Jezerc. Ko sem kolo parkiral sem bil tko trd, da je minilo kar nekaj kilometrov, da se je kilometrski čas spustil pod štiri minute. No, za naslednji teden že iščem kompanjona, da skenslam kolo pred tekom. Sotekač lahko teče navzgor ali navzdol..
Uporabniški avatar
 Damijan
Jaz sem tek navzdol treniral tako, da smo šli z družino na Pohorje, naredili kak lep sprehod, potem pa so se oni odpeljali domov, jaz pa trening... Ne vem, kako je v Pitztalu, TSM iz Brenner-passa je presenetljivo.. položen. Predvsem probaj kako daljšo progo najt. 10 km bo premalo, se bojim, ker itak se težave pričnejo... nikoli prej kot pred 25km. Morda ponovitev tek-kolo-še en tek? Brrrr...
Uporabniški avatar
 Laufer
Seveda sem za polovičko in sem zraven. :lol:
Uporabniški avatar
 bobr
Laufer napisal/-a:Seveda sem za polovičko in sem zraven. :lol:

Fanatik 8). Mene ta pot edino baše ker potem gre cel vikend. Bom videl v naslednjih tednih kako se bom odločil. Če ne drugače softič celjsko polovičko tisti teden...
Uporabniški avatar
 Laufer
Vsak meter priprav mi bo v Berlinu še kako prav prišel. :lol:
Uporabniški avatar
 ales
Damijan napisal/-a:Jaz sem tek navzdol treniral tako, da smo šli z družino na Pohorje, naredili kak lep sprehod, potem pa so se oni odpeljali domov, jaz pa trening... Ne vem, kako je v Pitztalu, TSM iz Brenner-passa je presenetljivo.. položen. Predvsem probaj kako daljšo progo najt. 10 km bo premalo, se bojim, ker itak se težave pričnejo... nikoli prej kot pred 25km. Morda ponovitev tek-kolo-še en tek? Brrrr...

Ja, ja saj za naslednji teden imam v načrtu dve ponovitvi, če se bo dalo od Rozke do Grada (mal čez 15 km), spodaj v avto in še enkrat. Sva pa ravno z Jezerc do Cerkelj pred petintridesetimi leti z mojo sestro kar precejkrat tekala pred avtom; tko nama je oče utrjeval kolena in nabiral kondicijo, sva smučala, namreč..

Tudi tale maraton je prav "prijetno" položen. Na spletni strani je profil proge s 422 metrsko ločljivostjo in noben odsek nima več ko 10% spust. Dvajset odsekov gre celo navzgor (nikoli več kot 6%).

Laufer, a se zmenimo naslednji teden za en tek navzdol, kadarkoli(razen četrtka), tudi dan je že dolg..
Vabljeni seveda tudi vsi ki želite preverit kako hitro vas nesejo noge navzdol, ali pa navzgor iz Grada. Hmm, a se nismo enkrat lani že za en preizkus menili?!
Uporabniški avatar
 tini
ales napisal/-a: No, za naslednji teden že iščem kompanjona, da skenslam kolo pred tekom. Sotekač lahko teče navzgor ali navzdol..

Jaz se javim za tek navzgor (zdej ko ze poznam traso).
Najraje v ponedeljek, lahko pa tudi sreda (namesto Brda). Sam ne ob 3h popoldne.
Uporabniški avatar
 LILA
Če bo ponedeljek ali sreda pridem tudi jaz.
Uporabniški avatar
 mitjas
Če ne pride kaj vmes, lahko računate tud name.
Še datum in uro sporočite, se pa pridružujem Tiniju, da ne ob 3h :wink:
Uporabniški avatar
 ales
Kaj pa če za prvič tkole poizkusimo kar jutri, v sredo, 28.5., recimo ob 17.30.

Se dobimo na parkirišču picerije Tonač, tini (in morda še kdo) odteče navzgor do Jezerc, s podporo iz avta do Ambroža. Ostali se peljejo do parkirišča na Jezercih, za ogrevanje tek blago navzgor do Rozke in potem spust do Tonača. Tini (in ostali) pa se pripeljejo z avtom..

Ura je seveda še mal premakljiva.
Uporabniški avatar
 tini
ales napisal/-a:Kaj pa če za prvič tkole poizkusimo kar jutri, v sredo, 28.5., recimo ob 17.30.

Meni je OK - bo pa Brdo v cetrtek.
Uporabniški avatar
 mitjas
Vi(dva) tole kr fajn naštudirajta, jutri bom tole spustil, je v planu bicikl - se bliža Franja, lovim kilometre :oops:
Bosta pa v četrtek na analizi po Brdu predstavila tole traso :)
Uporabniški avatar
 ales
Kako, je še kakšen kandidat za tale (pol)maraton konec junija? Ker samemu se mi ne gre, je čist preveč logističnih opravil.

Če se nihče ne bo javil naslednje dni bom tudi jaz odpovedal udeležbo..
Uporabniški avatar
 Laufer
Kolikor vem smo zainteresirani:
:arrow: Bobr
:arrow: Laufer
:arrow: Lila
:arrow: Igor
:arrow: maca56 ?

Dajmo akcija !!!
Uporabniški avatar
 bobr
Jaz odstopim predvsem zaradi logistike. Mogoče drugo leto...

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA