prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 Obivankenobi
Ma ne, po moje bom šel z "rezervo", ker to jemeljem kot trening oziroma tempo tek s klanci..., tako, da nekaj podobnega kot zadnjič... :lol:
Uporabniški avatar
 AVI
....ha...sicer zame prejšnjič ni bilo ravno, kja dosti rezerve....razen na začetku.... :lol: :lol: ...tako, da.....bobr o varianti ob 17-ih še razmišljam.... :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 bobr
Kakor se boš odločil. Jaz grem sigurno 20km skupaj z začetkom prvega že ob 16:55. Saj veš ne smem zamuditi slikanja :)
Uporabniški avatar
 Obivankenobi
AVI napisal/-a:....ha...sicer zame prejšnjič ni bilo ravno, kja dosti rezerve....razen na začetku.... :lol: :lol: ...tako, da.....bobr o varianti ob 17-ih še razmišljam.... :lol: :lol: :lol:

ma ja, zadnjič sva predvsem od vrha Rožnika pa do cilja, kar malo prehitro letela, ja moram se malo bremzat...sicer sem bil zadnjič zelo žejen, tako, da se mi je zaradi tega mudilo na cilj :shock: :oops:
 luzr
spela* napisal/-a:
ero napisal/-a:ta torek, 27. maja ob 18. uri vas prosim za malo pomoči. z Mojco Finc, novinarko Nedela sva se dogovorila, da izvedemo manjši fotosešn ;) in uporabimo vas kot prostovoljne statiste. zato vas prav lepo prosim, da na torkov krožnik pridete par minut pred šesto in pražnje oblečeni ter sodelujete pri akcijskih fotkah.

Torej bomo ženske tokratni K-Rožnik v visokih petkah odtekle? :D

Visoke pete bi prišel na vsak način pogledati, a je žal prišlo vmes neodložljivo.
Do 18h mi ne bo uspelo priti. Šele kasneje...
Zato prijazno vabim ostale, najavite svojo udeležbo.
Predvsem pa pojavite se. ;>

Špela*, po teku se prikažem s štirinožcem.
Uporabniški avatar
 AVI
...fak....fak...fak.....ups :ignore: ...ne morem verjet......po grlu me nekaj praska in za povrhu, mi še iz nosa kaplja...tako da je stanje obupno Slika....tako, da varianta ob 17-ih sigurno odpade......ker se za enkrat vročina Slika...še ni pojavila....ostaja plan ob 18-ih.....vendar moje gibanje ne bo v prvih bojnih vrstah....
Uporabniški avatar
 Laufer
Za slikanje in dajanje izjav si pa dovolj lep :rol:
Uporabniški avatar
 AVI
Laufer napisal/-a:Za slikanje in dajanje izjav si pa dovolj lep :rol:
Slika ....ti ga pa pihneš....
Uporabniški avatar
 dannae
če bo pa slikanje, pa pridem tud jest. a morm TF majčko :heart oblečt, al kaj? ero? kolk je pa treba pretečt za slikanje? kaj pa make-up? pa frizurca? :rol: kaj pa kocine na nogah? treba spedenat? kolk kapljic švica je lohk na čelu?

pozdravček
d

ps, upam, da mi spet kej druzga ne uleti... sej veste kakšna so študentska leta. se še spomnete, a? pa maj, pa žuri, pa hladno pivce :, pa ... :cenz:
Uporabniški avatar
 bobr
TF majica ali vsaj kapica obveza. Šminka maskara konjski rep depilacija vse to moraš pripravit :lol: Daj ne pretiravaj in ti samo pridi. Že to da te vidimo po tok časa bo že cel dogodek ;).
Uporabniški avatar
 5rca
pridem tudi jaz ... žulja sta zaceljena, dežja ne bo, tako da nimam nobenega izgovora več v rokavu :lol:
Uporabniški avatar
 mazi
5rca napisal/-a:pridem tudi jaz ... žulja sta zaceljena, dežja ne bo, tako da nimam nobenega izgovora več v rokavu :lol:

Se vidimo... :lol:

P.P. Pogrešam veveričko... :cry:
Uporabniški avatar
 5rca
mazi napisal/-a:P.P. Pogrešam veveričko... :cry:

ja jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa .... saj bo :)

(uuuaaauuuu 1003 x sem že čveknila na forumu 8) )
Uporabniški avatar
 pajo
5rca napisal/-a:
mazi napisal/-a:P.P. Pogrešam veveričko... :cry:

ja jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa .... saj bo :)

(uuuaaauuuu 1003 x sem že čveknila na forumu 8) )

Smo že čestitali samo una vevrčka... :D
  • 1
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA