prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 5rca
pajo napisal/-a:... samo una vevrčka... :D

kaj je z "uno veveričko" ? jooooj nehejte me sikirat :wink: me že doma preveč ... najbrž :roll:
Uporabniški avatar
 mazi
Lepo Petrca... :lol:

P.P. Si pa prava čveka...
Uporabniški avatar
 bobr
Zaradi večernih obveznosti sem odtekel pravi K-Rožnik v največji vročini dneva. Ob 16ih je bilo baje 32 stopinj in se moram kar strinjat. Pripekalo je še huje kot v Radencih tako da ni bilo neke brzine. Po gozdu še nekako gre ampak drugi krog ki je ravninski po pst je bil pravi samomor. Temperatura kar še vedno preko 30 tudi v času slikanja. Ko dobim nekaj slik jih objavim. Tapravi krožnikarji upam da ste se imeli fajn ;). Lepo vas je bilo videti pa čeprav samo na štartu.
Uporabniški avatar
 Laufer
Slika
A se je Don zbal prevelike publicitete in ostal v ilegali?
Uporabniški avatar
 dannae
Don je bil na štartu, na slikanju in že na štartu sem se šlepala na njegovi vodi. Kot potem še na Micini in še kje... Ne vem, kje sem bila z mislimi, ko sem se odpravljala na tek pri 30 stopinj brez čutarce.. :roll:
Namen sem imela en krog ob 18h, potem pa še ravninskega. Je bilo malo premalo regeneracije po VMA in sem drugi kog občutno skrajšala na dobrih 17km. Sem zadovoljna in lepo vas je bilo po dolgem času spet videt. V cilju drugega kroga je bil v ciljni areni še celo luzr in kuža. Kakšen cukr...
Tako, to je to. Lahko noč.
d
Uporabniški avatar
 raf
Pa je še en junfer padu. :wink: Mislim na ta gozdni del krožnika , ki mi je zelo ušeč, oziroma mislim, da je ravno dovolj razgiban, da se da preizkusiti vse prvine teka. Hvala za družbo vsem, ki ste danes tekli v tisti sopari, čeprav se je meni zdelo soparno samo mimo zoo-ja ,
Upam, da se že naslednji torek srečamo, ker ste prav fletna družba.
Uporabniški avatar
 bobr
Fotograf se je potrudil in že imamo nekaj lepih slik z današnjega fotosešna (klikni sliko za poln format).
Ero sporoči kdaj bodo objavljene.

Kdo pravi da se ne da tečt pri 32 stopinjah vročine :lol::
Slika
Slika
In še ena lepa skupinska:
Slika
Uporabniški avatar
 AVI
....ja kar lepa druščina se nas je zbrala tokrat, na K-Rožniku....spoznal tudi nekaj novih obrazov......in končno spoznal tudi Duleta - ki odlično skrbi za nas bolj "hribovsko" razpoloženih......upam da nisem kaj pomešal :oops: .....moje počutje se je sicer nekoliko izboljšalo kakor je kazalo zjutraj Slika...tako da je vseeno ratalo odteči en K-Rožnik.....seveda je bil tokrat Obivankenobi prehiter zame....jaz pa sem se poslužil Slika variante.....Obivankenobi, ob priliki ko bo počutje OK, pa ponovno "šibam" za tabo....

.....žal mi na analizo :toast: tokrat ni uspelo, naslednjič pa sigurno.....

....ja slikce so pa prečudovite.....Slika

...a....da ne pozabim še na vreme....Slika....vroče

P.S. Laufer, kje si se pa ti zgubu?
 spela*
O današnjem Rožniku le to, da je bilo VROČE.
Sicer pa fajn fotke. :D
Uporabniški avatar
 mazi
Ojla,

Prima tek in prav tako slikce... :laola :cast:
Uporabniški avatar
 Dule
Super družba in najboljši način hlajenja vročega telesa.. :D

Upam, da mi rata enkrat še obiskat Golado in to je to. mejte se :P

Avi nič nisi pomešal razen to da sva par besed že rekla na 12ur Kališa :wink:
Uporabniški avatar
 pajo
Že tako in tako nimam neke vzdržljivosti potem pa butelj na najbolj topel dan tega leta enostavno (nič novega) pozabim na tekočino tokom dneva :cry: rezultat je bil viden na daleč. A se bo mogoče našel še kdo za tek recimo ob 19h če bo takrat kaj bolj hladno :D ? Drugače če ne pa ostane tako kot je.
Uporabniški avatar
 AVI
Dule napisal/-a:Super družba in najboljši način hlajenja vročega telesa.. :D

Upam, da mi rata enkrat še obiskat Golado in to je to. mejte se :P

Avi nič nisi pomešal razen to da sva par besed že rekla na 12ur Kališa :wink:

...ups... :oops: Slika ampak za kališče mi je oproščeno, a ne? Slika..... 12 ur pač naredi svoje....gor sem bil rahlo zmeden Slika in po pravici povedano v tistem trenutku nisem vedel nič Slika, tako da še enkrat Slika
Uporabniški avatar
 Asterix
Ja, vroče pa je bilo. Ampak na cilju smo bili vsi dobre volje, a ne? V dobri družbi pozabiš tudi na vročino. Se vidimo! :D

lp
Uporabniški avatar
 Obivankenobi
Ja, včeraj je tudi meni bilo prevroče za kakšen bolj hiter ter. :? :twisted:Prva dva kilometra sva skupaj z Avijem pretekla v srednje hitrem tempu, potem sem pospešil in čez čas opazil, da mi Avi ne sledi več :shock: :roll:, potem sem do Hale tivoli kar držal tempo, vendar mi je tam tempo drastično padel, kjer bi se lahko brez problema za nekaj časa pridružil zen tekačem :cenz: :lauf:, ja tudi do cilja nikakor nisem več mogel teči kaj hitreje (vročina oziroma huda žeja mi je praktično vzela vso hitrost...), tako, da včeraj res ni bil dan za rekorde :oops:. No, končni čas nekaj sekund pod 45 minut je precej slabši kot pred štirinajstimi dnevi... :bum:
Drugače pa super družba :TF) :clap:, odlične slikice :clap: :cast1: ter maloštevilna analiza :piti: :toast:. Maj, hvala za pijačo, naslednjič sem jaz na vrsti...

Lp! :wink:

AVI: upam, da boš naslednjič že zdrav in mi sledil, ker drugače kar izgubim motivacijo za intezivni tek 10 km... :shock: :oops:
  • 1
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA