- 28 Apr 2008, 22:56
Ker nisem zasledil nobene teme za ta program jo odpiram, ker menim, da si to zasluži. Program je brezplačen in se ga dobi na spodnjem linku.
Na voljo je tudi cel kup plug-inov, ki jih razvijajo intuziasti. Sam se ne morem načuditi, kaj vse ta program omogoča.
Torej Sport Tracks je programska oprema namenjena za vodenje tekaškega/kolesarskega oz. športnega dnevnika. Če posedujete GARMINA oz. Timex bodylink napravico se podatki na računalnik, prenesejo avtomatsko (za SUUNTO obstaja nek plug-in, vendar samo za nekatere modele). Možen je seveda tudi ročen vnos podatkov.
Kot sem že omenil ima program cel kup funcij:
- vnos osebnih podatkov, opreme
- vnos več aktivnosti na dan (medsebojno povezovanje več treningov)
- povezavo z vremenskimi postajami po Sloveniji (plug-in)
- GPS mapiranje (satelitske slike)
- cel kup različnih grafov
- povezava z Google Earth (plug-in)
- Avtomatski izvoz podatkov v druge formate (fitlog, gpx)
- Sumiranje podatkov
- Primerjava treningov na istih progah (plug-in)
- razni izračuni za vrednotenje treninga (TRIMP, napovedi za daljše teke po določenih modelih)
- itd...
Če kdo že uporablja dotično programsko opremo, bi prosil za kratek komentar oz. informacijo, katera programska funkcija jim je najbolj pri srcu. Ostali to obvestilo smatrajte kot reklamno sporočilo.
Zadnje čase sem večino časa preživim za računalnikom, namesto da bi tekel (šala). V glavnem jaz sem navdušen. Poti nazaj NI.
Še obljubljen link:
http://www.zonefivesoftware.com/SportTracks/
Na voljo je tudi cel kup plug-inov, ki jih razvijajo intuziasti. Sam se ne morem načuditi, kaj vse ta program omogoča.
Torej Sport Tracks je programska oprema namenjena za vodenje tekaškega/kolesarskega oz. športnega dnevnika. Če posedujete GARMINA oz. Timex bodylink napravico se podatki na računalnik, prenesejo avtomatsko (za SUUNTO obstaja nek plug-in, vendar samo za nekatere modele). Možen je seveda tudi ročen vnos podatkov.
Kot sem že omenil ima program cel kup funcij:
- vnos osebnih podatkov, opreme
- vnos več aktivnosti na dan (medsebojno povezovanje več treningov)
- povezavo z vremenskimi postajami po Sloveniji (plug-in)
- GPS mapiranje (satelitske slike)
- cel kup različnih grafov
- povezava z Google Earth (plug-in)
- Avtomatski izvoz podatkov v druge formate (fitlog, gpx)
- Sumiranje podatkov
- Primerjava treningov na istih progah (plug-in)
- razni izračuni za vrednotenje treninga (TRIMP, napovedi za daljše teke po določenih modelih)
- itd...
Če kdo že uporablja dotično programsko opremo, bi prosil za kratek komentar oz. informacijo, katera programska funkcija jim je najbolj pri srcu. Ostali to obvestilo smatrajte kot reklamno sporočilo.

Zadnje čase sem večino časa preživim za računalnikom, namesto da bi tekel (šala). V glavnem jaz sem navdušen. Poti nazaj NI.

Še obljubljen link:
http://www.zonefivesoftware.com/SportTracks/