Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 solatka
Očitno je bil danes dober dan za tek.

:clap: za polžke.

Ja res je... ko tečemo nismo sami. Maš enga, ko ti diha za ovratnik :lol:

Čeprav resnici na ljubo, jaz sem danes res že kar čakala, da grem tečt...ker zdej dva dni nisem (cartanje kolena :wink: )

Dejte mi neki povedat. A vi pozdravljate tekače, ki jih srečujete na cesti?
Jaz še pred kratkim nisem mogla pozdravit, ker mi je že tako zmanjkovalo sape (itak :wink: ), danes pa bi lahko, pa kr nisem vedela a bi al ne.

OK, unih profijev res ne pozdravljam, ker prehitro švignejo mim. Danes pa je bilo prav smešno, ko nobeden ni vedel kaj bi :lol:
Uporabniški avatar
 lenči
Lepo, da ste bili včeraj pridni polžki :cast: . Jaz sem samo mislila na vas, tekla pa nisem, danes je moj dan :wink: . Sem pa kar čakala, kdaj boste povedali, kako je bilo.

No, moram reči, da veliko tekačev jaz ne srečujem, tisti pravi (tudi če so zame profiji) pa pozdravljajo in jaz tudi. Moram reči, da sem v ponedeljek šla s kolesom na vzpon in polovica profijev je bolj švignila mimo, en gospod me je pa prav spodbudil z "bravo" :oops: , ko sem vrtela pedala v tisti vražji klanec :evil: . Jaz pozdravim, če mi ne odzravijo, si pa za drugič zapomnil, da ne trošim dragocene energije ko tečem :wink: .

Moram reči, da mi kolesarski vložki dajo kondicijo, saj me moj dragi vleče v hribe in zato so klančki pri teku kar nekam bolj "ravni". Upam, da bo to dobra podlaga, da premagam 21k.

Solatka, da nam ne boš iz ovinka iz polžje sekcije pobegnila :wink: :lol: :nono: .

Asparagus, tvoj čas te kar nekam iz polžje sekcije meče :wink: :lol: .

Ampak bravo, Janazaspana, če si še pri teku tako lepo poješ, ni čudno da ti gre :D .
Uporabniški avatar
 UršaR
Hojla polžki!

Še ena, ki bi se vam rada pridružila. Svojo pripadnost opravičujem s svojim nickom. :oops: Ja, pri teku sem res prava počasnela in veliko vas "polžkov" bi mi ušlo že po nekaj metrih. Ampak kljub temu - tečem! Večkrat sem spomladi že začela s tekom, pa kmalu zaključila. Vedno je bil kakšen izgovor. No, letos sem začela (že) januarja in tokrat imam res namen vztrajati. Sem se priključila eni skupini za začetnike, da me "v rit brcajo". Z njimi tečem 2x tedensko, vmes pa še kdaj sama. Zdaj zbiram korajžo za DM tek (5 km). Bojim se, da mi bo nerodno, če bom čisto zadnja. :?: Saj vem - traparija, ampak take mi grejo po glavi. Imam namreč kar precej kg preveč in s tem nikakvo samozavest kar se tiče športa. Ampak voljo pa še imam - vsaj zaenkrat!

Torej - se vam lahko pridružim, četudi ne vem, koliko je moj čas na km (prav kratek sigurno ni)? Verjamem, da bom pri vas dobila prepotrebno motivacijo in korajžo!

LP
 Tanjusha
Pocasnela, zivjo! In welcome to the club :) BTW punce, a ste mene ze sprejele? :lol: No, kakorkoli, jaz sem polzka, pa fertik, se me ne znebite se vsaj kaksno leto, dve al tri ...

Pocasnela, tocno vem, kako se je - tudi sama sem prej veckrat kar odnehala in nisem tekla po 14 dni, letos je pa ful bolje, mi daje motivacijo tale forum in vse polzke s svojimi spodbudnimi besedami. In ni hudic, da bom naslednje leto presedlala med turbo polzke, ce ne po hitrosti, pa vsaj po dolzini pretecene proge! Glavo gor, copate na tacke in gremo laufat :laola
Uporabniški avatar
 solatka
Počasnela dorodošla. Tanjushka ti pa tudi.
V naši sekciji so dobrodošli vsi. Tud pripadniki nasprotnega spola. :wink: :lol:

Pa da se razumemo. Jaz bom v polžji sekciji do konca življenja. Pa tud če me bo kdaj iz ovinka vrglo. :roll: :D

Počasnela kar se pa zadnjega mesta tiče, ti pa lahko Lenči pove, da se imajo prav fajn ta zadnji.
Glede časa, ki ga porabiš za km... jaz tud nisem vedela, dokler nisem prišla na forum, pol so me pa okužili. Zdej se pa štopam samo zato, da vidim, če kaj napredujem ali ne.
Uporabniški avatar
 UršaR
Maša napisal/-a:Počasnela, dobrodošla med zadnjo elito :wink: Na DM teku se bova zihr srečali med prvimi od uzadi! Sam pogumno naprej...

Super! Samo, da ne bom sama zadaj tekla. Še sreča, da bodo tekle tudi na 10 in 15 km - ni vrag, da katere ne prehitiva, kaj?!

A boš ti tudi na 5ki?

LP, Urša
Uporabniški avatar
 Asparagus
[quote="lenči"]
Asparagus, tvoj čas te kar nekam iz polžje sekcije meče :wink: :lol: .

A so kakšne omejitve? Za vsak primer sem ga skrila :wink:
Tečem že eno leto in ni vrag, da se je moral čas malo izboljšati! Od aprila imam uro in ga bolj natančno spremljam, ker razmišljam o 21k v Ljubljani. Ampak če ne bom imela občutka, da lahko to normalno pretečem in ne skoraj crknem zraven :oops: , bom šla raje na 10.
Če ne letos, pa drugo leto - zato mislim, da sem polž. :)
Uporabniški avatar
 Maša
Počasnela napisal/-a:
Maša napisal/-a:Počasnela, dobrodošla med zadnjo elito :wink: Na DM teku se bova zihr srečali med prvimi od uzadi! Sam pogumno naprej...

Super! Samo, da ne bom sama zadaj tekla. Še sreča, da bodo tekle tudi na 10 in 15 km - ni vrag, da katere ne prehitiva, kaj?!

A boš ti tudi na 5ki?

LP, Urša

Jaz grem na 10, vsaj en krog ti bom delala družbo. Potem se pa bojim (sej se ne, no), da bom osamljena jezdka v drugem krogu :lol:
Uporabniški avatar
 Frikica
@Počasnela: dobrodošla med polžki. :)

Lepo je videt, da se polžje sekcija tako širi, to bo motivacije, teka in veselja. :D

Maša in Počasnela, ni važno ali zadnja ali prva elita, polžke smo zmagale že na celi črti.

Bravo za vse!!! :laola

Slika Takole bomo pa navijale za vse. :)
Uporabniški avatar
 Ksenija
Jutro, danes pri meni ni teka ;)
me pa veseli, da sem vseeno v tako dobri družbi ;)
sem že včeraj želela nekaj podelit z vami
- tečem po gozdni poti in srečam kot večkrat možakarja - hitrega tempa, sonča očala, pohodne palice v rokah.
Ker vem, kdo je - ga že vnaprej glasno pozdravim, se nasmehne, pozdravi nazaj ter odhiti naprej. Polepšal mi je dan, priznam, dobila sem nov zagon in z drugačnimi očmi sem opazovala svet okrog sebe. Zakaj? Sredi gozda sem srečala slepega možakarja, samega, hitrega koraka, tako kot vedno. Si predstavljate? Korenine, kamenje, veje, vsako jutro je verjetno pot drugačna, on pa uživa v svojem svetu. Me je kar malce blagoslovil ;)
Torej punce, a zmoremo?
Življenje je lepo!
Uporabniški avatar
 metkamarjetka

MAŠA: danes sem po dolgem času spet prebirala tvoj blog. in ponovno ti zatrjujem, da si ZVEZDA !!!!!! malo takih. se sprašujem od kod jemlješ vso to energijo, vse te pozitivke.

kaj češ se sekirat, če bi bila na repu, ko prideš v cilj! če mene vprašaš, so ljudje tvojega kova ZMAGOVALCI, pa kakorkoli jih obrneš!

p.s. ob tvojem doživetem opisovanju teka v Radencih sem lahko samo prikimavala, tako da veš, da nisi edina imela takih občutkov. če mene ne bi spremljal mož, bi pomojem obupala in spustila dušo sredi poti :oops: v enem letu odkar tekam, še nisem doživela, da bi imela pulz od začetka do konca skoraj 180 :bum: , poleg tega sem zadnje tri km pretekla s tako bolečino v peti, da sem ob vsakem koraku videla zvezde.
p.s. moja štartna št. je bila pa 2333 - zelo blizu tvoji :D

tako! držim pesti za tvojo 10-ko na DM.

držim pesti tudi za vse iz polžje sekcije.

jaz bom letošnji DM morala preskočiti - noga še vedno štrajka :cenz:
Uporabniški avatar
 lenči
Počasnela je napisala:
Imam namreč kar precej kg preveč in s tem nikakvo samozavest kar se tiče športa. Ampak voljo pa še imam - vsaj zaenkrat!

Najprej, dobrodošla v vse večji družbi polžkov :clap: . Nikar se ne sekiraj zaradi kilogramov. Jaz jih imam tudi kar precej preveč (174/88 :oops: - blo jih je pa še precej več), pa me to nič ne ovira pri teku, še manj, ne dovolim si vzeti samozavesti :lol: . Pa četudi tečem zadnja na teku. Mi je blo na mojem prvem teku prav super fajn ob takšnem spremstvu in vzpodbujanju. Torej, ponosno glavo gor in gremo teč. Ne se sekirat, pomembno je, da pridemo na cilj. slej ko prej se najde kdo, ki je večji začetnik in mu lahko prepustimo "častno" mesto :wink: . če pa tečemo zraven profijev, pa itak vemo, kje nam je mesto. Ampak vsi pozdravljajo našo vnemo in nas spodbujajo.
Uporabniški avatar
 lenči
Dragi polžki, tud jst sem skrila čas, bolj zato, ker gre kar nekam navzgor, namesto navzdol (ja, saj vem, razdalje se pa večajo :wink: ). Sem polžek in to bom ostala, saj je družba prav prijetna.

Ksenija, seveda zmoremo, še več kot si danes predstavljamo, da je mogoče :juhuhu:

Asparagus, za polžjo sekcijo kot pravi Solatka je potrebna prostovoljna odločitev in ni omejitev. Sam zdej pa ne bom vedla, kje spredaj te dohitim :wink: :lol: . No pa dajva trenirat na 21ko, saj bo šlo, samo v glavi je treba reči, da noge naj tečejo :wink: :cry: .
Uporabniški avatar
 Frikica
Joj punce, ne o kilogramih...sej smo čist uredu... :D

Zihr se pa ne znate tehtat... :D

Tehta se pa TAKOLE! Boste videle kako ste ves ta čas živele v zmoti s svojimi kilogrami.

P.S.: Mal heca more bit ;)
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA