Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 bobr
6. Bobr

Se pridružujem vprašanju ki ga je zastavil laufer.
A to pomeni da bomo samo ljubljančani šli na vrhniko tečt? :)
Uporabniški avatar
 še1PR
Laufer & bobr,
včeraj sta manjkala, ko je pegaz preverjal potencialne kandidate pred kRožnikom, pa smo ugotovili, da nas je precej malo in bomo po Vrhiniki raje tekli kdaj, ko bo imel Primus & Co. čas... V pet bi se raje kje bližje dobili...
Tolk sam na hitr... :wink: Nadaljne (časovne in krajevne) koordinate bo pa pegaz naprej skoordiniral....
Uporabniški avatar
 bobr
Jaz sem bil včeraj zraven, halooo a si ti manjkala ups bila odsotna :). Ravno zato sem se odzval saj je pegaz lepo reklamiral ta vrhniški tek.

No kakorkoli jaz v petek tečem tako ali tako eno bolj počasno 10km varianto tako da če boste imeli družabni tek povejte se pridružim.
Uporabniški avatar
 primus
malo se pa moram oglasit in tudi posut s pepelom - dejansko je tale petek postal poln prej nepredvidenih zadev, pri iskanju novega datuma pa smo ugotovili, da ni samo petek problematičen ampak ima zadeva širše dimenzije :D

kakorkoli, ko se tole obdobje malo umiri pričakujte nov datum, ponovna navodila in gotovo prijetno druženje (pa še tekli bomo :D ). morda pa s sodelovanjem goladarjev ubodemo en četrtek?

do takrat pa hvala za potrpljenje in velik interes (pa pegazu za reklamo :wink: ).

primus
Uporabniški avatar
 še1PR
bobr napisal/-a:Jaz sem bil včeraj zraven, halooo a si ti manjkala ups bila odsotna :).
:lol: ja res se mi zdi, da sem zadnje čase malce odsotna... :wink: :lol:
Upam, da se nam uspe zmeniti! :)
 maj
No kaj bo jutri? Jest sn bil tud zraven in sem razumel da pač ne bomo tekli na Vrhniki, ampak kje drugje. Interesa pa je dosti kot vidim. Kdo se javi za koordinate? Še eno uro počakam, pa če do 4h nau nič ... :wink:
Ne, resno...Razi, prevzem komando pa naj bo Grosupeljski enkrat , kaj praviš?
Uporabniški avatar
 raziskovalec
maj napisal/-a:No kaj bo jutri? Jest sn bil tud zraven in sem razumel da pač ne bomo tekli na Vrhniki, ampak kje drugje. Interesa pa je dosti kot vidim. Kdo se javi za koordinate? Še eno uro počakam, pa če do 4h nau nič ... :wink:
Ne, resno...Razi, prevzem komando pa naj bo Grosupeljski enkrat , kaj praviš?

Ej dragi moj maj, Grosupeljski bo drugič. Prva priložnost je morda že nasledni petek. Takrat bom pa vsekakor prevzel komando. Tokrat bom pa to prepustil drugim, saj imam popoldan že ene obveznosti, za katere nisem prepričan, da bodo pravočasno ...
Uporabniški avatar
 bobr
Jutri lahko pozno popoldan odtečemo kak izy 10km PST. Maj si za?
Uporabniški avatar
 Laufer
Sem zraven, varianta na Izi, čisto vseeno kje. :lol:
Uporabniški avatar
 veter v laseh
[quote="bobr"]Jutri lahko pozno popoldan odtečemo kak izy 10km PST./quote]

Ob 19.00 uri na mestu začetka K-Rožnika, pa potem na PST, bi bilo čisto v redu. :oops:
Uporabniški avatar
 bobr
Da ne smetimo v vrhniški temi je nova tema za petek tukaj.
Uporabniški avatar
 pegaz
primus napisal/-a:...primus se posipa s pepelom in drugimi dimnikarskimi izdelki...

kakorkoli, ko se tole obdobje malo umiri pričakujte nov datum, ponovna navodila in gotovo prijetno druženje (pa še tekli bomo :D ). morda pa s sodelovanjem goladarjev ubodemo en četrtek?

primus

Dragi moji,

1. Se strinjam s Primusom, brez njega in Barb ne bo prave vrhniške zabave
2. Hvala don Bobr za organizacijo ravninske verzije v petek.
3. Jaz pridem tja. Pa tudi na Vrhniko, ko bo znan nov datum.

LL Pegaz :)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA