prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 mitjas
En stroj ki ravna podlago in valjar sta se zapeljala ponavadi po tej trasi enkrat na leto in to pred županovim tekom v maju.
Ta je letos tud prestavljen na soboto 27.9. dopoldne, popoldne je pa še zaključek gorenjskega pokala, ki ma tud traso po delu ovala :?
V četrtek 25.9. bo pa še Fotrov tek :!: Bo pa oblegano tole Brdo tisti vikend :wink:

Mi pa v Berlinu :?
Uporabniški avatar
 tini
Danes spet ob 19h pri spomeniku, ce kdo pride.
Greva z alesem en "zmerno hiter" krog..
Uporabniški avatar
 tini
Mal smo se skurjeni od vcerajsnega Krvavca, kar pa ni ovira, da se danes ne odtece en krog.
Da ne bo prevroce, spet ob 19h pred spomenikom.
Se vidmo
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
včeraj in predvčerajšnjim sem vas na ovalu opazovala s čisto druge "perspektive": ker sem še vedno na "odmaranju", sem bila s kolesom :D . čeprav je bilo fino po 14 dneh spet malo migat, ste mi delali lušte po teku.
zvečer sem šla še za eno urco hitro hodit, vmes sem poskusila tudi malo tečt - bolečina v peti je še malo prisotna, ampak sem optimist - verjetno se že ta konec tedna spet prikažem na ovalu :D :wink: ne s kolesom - v tekaški opremi :!:
Uporabniški avatar
 ales
Jutri v nedeljo en krog po šenčurskih gmajnah do Vodic, 25-30 km. Štart ob 10.00 pred GGjem.
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
po slabih dveh mesecih sem (sva) v soboto zjutraj tekla na ovalu :D .
je bila prav prijetna sprememba glede na razbeljen asfalt , ki sem ga "veselo" obirala zadnje čase.
mi je pa skoraj srce ven vrglo, ko sem na vrhu klanca skoraj stopila na kačo - modrasa :shock: , ki se je veselo sončil sredi poti :? :? :?

tako, da : pazite kje stopate, tam na sončku jim je tko fino.....
Uporabniški avatar
 vencelj
Danes sem v Kranju prevzemal opremo za veteransko EP, pa sem priložnost izkoristil za en krog okrog Brda, spet enkrat po dolgem času. Pot je solidna, razen na nekaj mestih, kjer je na novo nasut pesek- tam se samo melje...
Kljub temu sem zelo zadovoljen, čas 37:40 je boljše, kot sem pričakoval :D

lp, vencelj
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
vencelj napisal/-a: Pot je solidna, razen na nekaj mestih, kjer je na novo nasut pesek- tam se samo melje...

ja, tisti konci so predvsem "super" za kolesarit :( . zadnjič sva šla z našim mulčkom okrog, pa sva morala na nekaterih koncih kar "razjahat" kolo.

no, včeraj sem tudi jaz nabrala nekaj kilometrčkov na ovalu. šla sem sicer po tisti strani, kjer je popoldan senčka (pa še pot je boljša) in po dobrih 3 km obrnila in tako nabrala malo manj kot 7 km :)

p.s. vencelj, bravo za dober čas!
Uporabniški avatar
 ales
Grem danes dopoldne tečt na mojo običajno traso ob avtocesti. Na polju je ob desetih že za spoznanje pretoplo, v gozdu pa prav prijetno hladno. Ne dirkam preveč, ker sem že včeraj zvečer šel malo hitreje. Na koncu ravnine, kjer se potka odcepi od avtoceste zagledam tekača, ki ravno zavija v gozd. Med tekom si krajšam čas z ugibanjem kdaj ga bom dohitel. Mine kilometer, nič, mineta skoraj dva, ko jo zagledam. Dolgonoga, dolgolasa blondinka celo hodi čez one luže.. Šele čez par sto metrov jo prehitim in opazim, da ima v ušesih slušalke..Tempo je bil tu že pod štiri in pol, ona pa teče tko lahkotno, da sem kr mal potresel garmina. Pa mi je bilo potem kr malo žal da sem jo prehitel, med tekom domov premišljujem, kaj pa če je bila Neža, navsezadnje ne poznam prav veliko kranjčank, ki bi tekle 4.40 z MP3jem za trening. Ko malo pred domom pogledam na prometno cesto pred krožiščem, jo zagledam par metrov za menoj. Ja nč, res bom moral začet hitreje tečt.

p.s. Vencelj, to pa je čas in to sam, na treningu!!!
Uporabniški avatar
 MihaPR
Aleš, kdaj bomo kaj pomerli za jesenski tek, tale čas čez poletje bi bil verjetno diealen (dostop do merilcev)??
 bokij
Včeraj sem tekel na ovalu in že dlje časa opažam, da se močno povečuje število tekačic. :D Razmerje včeraj pa mislim da je bilo rekordno: približno 15:5.
Bravo dekleta, punce in žene! :clap:

LP,
BojanJ
Uporabniški avatar
 ales
Ja Miha, ti kar reci, kdaj bi imel čas. Meni ustreza kadarkoli od torka naprej. Recimo-sreda ob sedmih?

p.s. Ona tekačica od včeraj ima pa sestro dvojčico. Ker jo danes zagledam skor na istem mestu, le tekla je v nasprotni smeri, še mal hitreje ko včeraj.. Skor ne morem verjet da punca nažiga dan za dnem tko hitre desetke. Se mi zdi, da bo kmalu zapis na www.manekenke.si:

tekacica_s_Planine napisal/-a:Zadnje dni tečem po gozdovih v okolici Kranja in vsak dan srečam priletnega mal debelušnega gospoda. Kako pa ta lahko teče pod pet na kilometer mi pa še zdaj ni jasno..
Uporabniški avatar
 Vlajko
ales napisal/-a:... Recimo-sreda ob sedmih? ...

Upam, da bodo te besede meso postale. :D
Midva s Tomažem (ne tisti k' Kropo fura) pa vsako sredo samevava (v mislih imam TF posadko) po ovalu ter tolčeva Tinijevih 39+. :)

Na analizi pol pa več kelnerc kot gostov. :roll:

PS:
Če bi tista famozna tekačica iz Planine vid'la najprej mene, bi tebe imenovala "tisti mladoliki brzič, ki vaga 60 s pojstlo vred". :wink:
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
včeraj pa popoldanskem nalivu sem šla raje kar v fitnes na stezo.....
zvečer , ko sem se peljala proti Beli sem sicer videla nekaj pridnih :)

no, kakšna je pot okrog ovala? razmočena al se da normalno tečt?
 mausi
metkamarjetka napisal/-a:no, kakšna je pot okrog ovala? razmočena al se da normalno tečt?

ok, zdej mam pa dost! Kje pri bogu je ta "oval"?
ja mal sem bučka očitno da ne vem... :oops: :oops:
  • 1
  • 103
  • 104
  • 105
  • 106
  • 107
  • 148

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA