Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 Maša
metkamarjetka napisal/-a:
Maša napisal/-a:Počasnela, dobrodošla med zadnjo elito :wink: Na DM teku se bova zihr srečali med prvimi od uzadi! Sam pogumno naprej...

MAŠA: danes sem po dolgem času spet prebirala tvoj blog. in ponovno ti zatrjujem, da si ZVEZDA !!!!!! malo takih. se sprašujem od kod jemlješ vso to energijo, vse te pozitivke.

kaj češ se sekirat, če bi bila na repu, ko prideš v cilj! če mene vprašaš, so ljudje tvojega kova ZMAGOVALCI, pa kakorkoli jih obrneš!

p.s. ob tvojem doživetem opisovanju teka v Radencih sem lahko samo prikimavala, tako da veš, da nisi edina imela takih občutkov. če mene ne bi spremljal mož, bi pomojem obupala in spustila dušo sredi poti :oops: v enem letu odkar tekam, še nisem doživela, da bi imela pulz od začetka do konca skoraj 180 :bum: , poleg tega sem zadnje tri km pretekla s tako bolečino v peti, da sem ob vsakem koraku videla zvezde.
p.s. moja štartna št. je bila pa 2333 - zelo blizu tvoji :D

tako! držim pesti za tvojo 10-ko na DM.

držim pesti tudi za vse iz polžje sekcije.

jaz bom letošnji DM morala preskočiti - noga še vedno štrajka :cenz:

wow, hvala :oops: :oops:
Pozdravi nogo! :wink:

LP, Maša
Uporabniški avatar
 lenči
Alja, saj je OK, kar se kilogramov tiče. Saj moram bit vsaj po kilogramih težka, če že po duši nisem :wink: :lol: . Mene kg ne obremenjujejo, sedaj so mišice težje od "špeheca" in ne more biti drugače :wink: :lol: . Važno je, da jaz tečem kot "polžek" na turbo pogon in mi je lepo.

Strela, sam moram pa reči mojemu, da tehtnico prlepi na strop :lol:

Joj kako prijetno se je malo pohecat, ker vemo, da smo že itak zmagovalci :laola.

No pa se "vidmo" pozno zvečer na kakšnem prijetnem večernem teku :P
Uporabniški avatar
 solatka
O Polžke kok ste zgovorne :wink: Fajn, fajn.

Sem že mislila, da sem edina čveka tu :roll:

Eh punce, najbolje je imeti tako tehtnico, kot jo imam jaz. Vsakič, ko stopiš gor ti drugače pokaže. Če boš stopil 3x v roku 3 minut gor, boš zvedel, da si tehtal najprej 60kg, potem 55 na zadnje pa 57. Wiiiiiiiiiiiiiiii...čista radost :lol:
Totalna šok terapija, če stopiš nanjo zgodaj zjutraj. Si v sekundi buden.

Že ves teden se odločam,a naj se prijavim na Nočno desetko al ne.
No, sej vem, da se na koncu bom prijavila in šla, ampak prej bom še (itak) miljavžnkrat zakomplicirala - pa ne vem kako bo s prevozom, pa ne vem a bom šla sama, pa ne vem to pa ne vem uno.
Madoniš.... Ja tud pri odločanju sem en polžek.... vsekakor ne turbo.
Uporabniški avatar
 Frikica
@Solatka: Pridi na nočno 10ko, ne boš sama, saj veš prevoz se pa kar hitro najde, saj jih gre veliko tečt in ni vrag, da ne bo prostora še za enga polžka v avtu :) .

Ja smo čveke in nas/vas je lepo brat, ker vse dajete tako motivacijo, da je treba it tečt... :lauf:
 sephadex-75
Solatka: kar prijavi se na nocno desetko. To je definitivno najlepsa tekma sploh. Cisto en poseben obcutek.:)
Uporabniški avatar
 solatka
Mah sej ni sam tekma problem. Tist vem, da bom (že nekak) pretekla. Ko pa je še tolk drugih stvari, ki me ne ravno navdajajo zaupanjem, da bom temu kos.

Eh...danes ni moj dan...
 sephadex-75
Ja, saj imamo vedno 100 stvari, ki nas skrbijo. Smo vsi isti. Hotela sem samo reci, da je to ena taka lepa tekma in da bi bilo meni zal ce bi jo izpustila. Bolj kot katerokoli drugo tekmo.
Uporabniški avatar
 lenči
Dragi polžki, hvala ker ste tekli z mano. Vročina me ubijaaaaaaa :oops: :oops: . Ampak sem rekla, če zmorete vi, bom pa še tudi jaz :lol: . Vendar se bom morala organizirati za jutranje teke tudi med tednom, drugače bo tale "parna lokomotiva" odpovedala :( .

Tečt pa kar moram, saj mi moj pritisk talo lepo pade, pa še bolje je kot tabletke. :wink: .
 Janazaspana
Jaz se s tehtanjem ne obremenjujem preveč. Mislim, da sem od začetka teka izgubila en cel kilogram, vsaj tako je bilo, ko sem nazadnje tehtala, ne vem kdaj točno. V obsegu vseh vitalnih delov telesa se pa vidno pozna. Sama opazim po oblekah, pa po tem, da mi vsi govorijo kako sem shujšala. No, nisem.
Kar se pa pritiska tiče, je tek pa sploh super. Meni ga dviguje, kar je tudi bolje kot tablete žret.

Drugače pa danes ni bil moj tekaški dan, ampak plesni. In čutila sem tisto mesto na levem podplatu, ki se od včerajšnjega teka naprej ne more odločit ali bi bil žulj ali ne.
Uporabniški avatar
 Ksenija
evo, danes odgarala teh 7 km. ne vem nisem bila prava ali pa ozračje ni bilo pravo... pa tko sem se potrudila in že zelooo zgodaj vstala (ob 5). Škoda da že prej ni začelo deževat... ampak tudi to so trenutki vredni da so ;)
lep dan vam želim
jst
 fanči
ojla Polžki !!!
tako ste luštni :lol:, da sem se odločila, da vam to tudi napišem.

Kar tako naprej :arrow: ...berem in sem z vami :wink: tudi jaz sem počasi začela zdaj grem že malo hitreje :juhuhu:

Pa ne pozabite počivat :wink:
Uporabniški avatar
 UršaR
fanči napisal/-a:ojla Polžki !!!
tako ste luštni :lol:, da sem se odločila, da vam to tudi napišem.

Kar tako naprej :arrow: ...berem in sem z vami :wink: tudi jaz sem počasi začela zdaj grem že malo hitreje :juhuhu:

Pa ne pozabite počivat :wink:

Sej mi smo tut bl počas začeli. Zdaj smo pa že polžki. :D
Uporabniški avatar
 UršaR
Prav ponosna sem, da sem se znašla na TF in se priključila tejle polžji sekciji. :D Res mi daje motivacijo. Zdaj sem se končno odločila, da se danes prijavim na DM tek. Sicer najkrajšo razdaljo, ampak ne gre preskakovati korakov, ane?!

Včeraj sem tekla s skupino in je bilo hudo vroče. Ko bi vsaj malo popihalo. Je kar teklo od mene - kako je to dober občutek!

Pišite še, ker vas je tako fino brati!!

LP, Urša
 Tanjusha
Hej, hej :)
Tudi jaz sem grem danes koncno prijaviti na DM-ov tek in tudi na 5-ko. Bo cisto zadost za zdaj, kaj vec bom pa kdaj drugic pretekla 8). Nocna 10-ka na Bledu me mika, se pa malo bojim asvalta, ker tecem le po makedamu, poljskih poteh in gozdu - take imam tudi superge. Tako da moram se malo razmisliti ...
Uporabniški avatar
 Tina1
Js bi tudi spadala v polžjo sekcijo :), tečem zdej en tak miren tempo 6:15/km. Mam pa kr probleme s pulzom, ker če bi tekla mal hitreje, mi kr preveč naraste. Upam, da se bo pulz kdaj znižal.
  • 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA