Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 UršaR
Jaz pa sem začela teči večkrat. In prav tolikokrat tudi kmalu končala. Do letos. Letos sem začela (že) januarja in upam, da bom vztrajala. Pa sem že nekaj čez 30. Uživam, ko tečem, pa čeprav gre v mojem primeru za skoraj počasni posnetek teka. Ampak tečem!! Kako paše tisto urico odklopiti vse in jo imeti samo zase. Pri službi, možu in dveh majhnih otrocih je to že skoraj luksuz. Ker se poznam in hitro najdem kakšen izgovor zakaj mi česa ni treba, sem se priključila skupini, s katero skupaj tečemo 2x tedensko, poleg tega pa grem še kdaj sama.

Če se spomnim svojih "športnih podvigov" v SŠ - še 600 metrov mi je bil maraton (tudi trajalo je približno tako dolgo).

Super smo, ane?!

LP, Urša
Uporabniški avatar
 lenči
Priznam, jaz pa sem v osnovni šoli kar nekaj migala, celo tekmovala ampak v rokometu. Pa pridno kasirala ukore, ker sem se bunila, če so bili učitelji krivični :wink: :cry: . Potem pa v srednji šoli kolesarila, tud kar pridno. Potem pa konec, nič. No v najlepših letih pa me je srečala pamet (malo je tudi pomagalo zdravje) in še danes težko verjamejo, da sem tako "pridna". Dve leti nazaj sem začela tako tako, lani na morju pa bolj redno in od takrat vztrajam. Tudi pozimi. Še mojega sem potegnila zraven oz. pred mano, saj ni v polžji sekciji :lol: .

Res vsi smo zmagovalci in prav neverjetno, kaj lahko človek zmore, če mu glava reče, da gre.

TEcite še naprej s srečo v srcu in lahkih nog.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA