prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 javaman
Tudi če jih bo zmanjkalo, še pridejo. Saj je šele 2 tedna nazaj se začel prodajat. Hervisov bon pa itak velja do konca leta. Ne verjamem, pa da bi letos kaj cene še padle.
Uporabniški avatar
 alasska
Dones sem tudi jaz kupila dolgo pričakovano 405-ko :laola
Zdaj se lepotica polni, v naslednjih dneh pa kej več o njenih funcijah in uporabnosti :lol:

Aja, 289E v Hervisu
Uporabniški avatar
 javaman
Sam sem danes že tekmoval sam s sabo (uporaba route in virtualnega partnerja) in zmagal :juhuhu:
 JAG
Pozdravljeni...

ja, tudi jaz sem že naredil par kilometrov z novim garminom. Hvala bobr za kupončk, kupil v Hervisu, res pa da imajo samo zelene...

Sem ugotovil, da so moji krogi krajši kot pa sem mislil...hmm
Uporabniški avatar
 javaman
Ja, mene je resnica tudi zabolela. Tudi zaradi moje prave povprečne hitrosti. :?
Uporabniški avatar
 alasska
JAG saj zelena je itak fullllllllllllllllllllllllllllllllllll lepa. Moja je tud zelena. :rol:
Uporabniški avatar
 bobr
JAG napisal/-a:Pozdravljeni...

ja, tudi jaz sem že naredil par kilometrov z novim garminom. Hvala bobr za kupončk, kupil v Hervisu, res pa da imajo samo zelene...

Sem ugotovil, da so moji krogi krajši kot pa sem mislil...hmm

Ni panike, samo da se teče ;).
 JAG
ja hudiča, to pa ne bi blo dobro...
Uporabniški avatar
 javaman
Zanimivo. Meni je kazala določene odseke točno toliko, kot sem lahko nameril na zemljevidu telefonskega imenika.

Če je problem v SW, potem bo update to odpravil. Merjenje razdalje z avtomobili itak ni točno, 305-ka pa tudi mogoče ne kaže prav :wink:

Osebno bi pričakoval, da imajo novejše naprave večjo natančnost. Lahko se pa motim :cry:

JAG: kolikšno razdaljo si pa na zemljevidu nameril?
Uporabniški avatar
 klatez
Tudi sam sem že opazil temo na MB o točnosti 405-tke.

Moja 305-tka je običajno na certificirani progi (maratonih) izmerila okrog 1% več od uradne razdalje.
Če bo torej 405-tka izmerila malo manj, potem je točna. :wink:

Ima pa tudi kolega 305-tko in večkrat tečeva skupaj. Ugotovila sva, da kljub isti verziji programja na uri, njemu konstantno izmeri več kot meni...
 JAG
no, poklikal traso kolko tolko natančno na karti TISa in nameril 9,43 km, garmin pa je nameril 9,41 km tak, da zgleda kr točno dela...

dobrih 10 km sem nameril pred časom z izposojenim ročnim garminom (ne vem točno kateri model)
 bearex
JAG napisal/-a:ja, res je prav fletna...

moj včerajšnji krog

http://connect.garmin.com/activity/130432

ki je mimogrede skor km krajši kot pa sem mislil

lp

Fredy

JAG: Bo treba nastavit prave enote, ali pač uživaš v miljah in feetih :?: :D :D :D
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 59

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA