prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 marand14
Zanima me, če ima kdo podobne težave z tekaškim senzorjem S3 Wind za polar RS800 kot sam. V času garancije se mi je namreč doslej pokvaril vsaj ene trikrat. Od tega so mi ga na Intactu že dvakrat zamenjali z novim. Prejšni teden se je zgodba spet ponovila (senzor, kar naenkrat ne prikazuje več hitrosti oz. kaže samo 0,00) tako, da sumim da gre za serijsko napako oz. tehnično pomankljivost samega senzorja.
Uporabniški avatar
 bobr
Meni že 3 mesece in pretečenih preko 800km deluje perfektno! Brez težav.
Očitno imaš smolo.
 ŽULJ
Tudi meni deluje.

Včasih ga sicer ura na začetku kar nekaj časa "išče", ko ga najde (tisti tekač spodaj levo na ekrančku preneha utripati) napiše: check s senzor, vendar potem brehibno deluje.

Aja, pretečenih 936 km total, pred kratkim menjana baterija a v delovanju ni razlik.

Glede na to, da so ti ga tudi zamenjali z novim, je mogoče težava v uri. (slab sprejem ali pa si ne zapomni sezorja, mogoče tudi težave s kalibracijo...)

Še to:
Ura in footpod se morata vedno uskladiti preden začneš teči (tisti tekač spo....).
 zelc76
Zdravo

jaz mam RS800S3 že ene 6 mesecev nimam nobenih težav.
Me je pa na začetku mal zafrkavalo. Ker sem prehitro zagnal shranjevanje treninga.
Ko začneš trening, prvič pritisneš start tam počakaš da ti na prikazovalniku delujeta oba senzorja, senzor za utrip in za hitrost S3 (mali tekač na levi strani displeya mora prenehati utripati). Šele potem pritisni start drugič se pravi, da zaženeš zapisovanje treninga.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA