Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 AVI
bobr napisal/-a:Ker me v Bevke pošilja tudi familija beri tašča :wink: Tam blizu je doma in pač grem se pokazat.

Benetke-jesolo sem imel v planu že od nekdaj in imam ta tek tudi že plačan. Tako da ni izgovora, bo treba jit še na nočno polovičko. Saj ne bo panike glede teka, bolj me skrbi logistika bevke>jesolo :roll:
A nisi tudi ti imel en tek za drugim? Dobra vsaj en dan je bil vmes :)

In kot zadnje rad bi probal tudi ta podvig, dva teka v enem dnevu. Kot AVI pravi "kaj pa otrok ve kaj je 200kg" :twisted:

....bobr...vse se da....saj veš...."kjer je volja tam je moč"....tako, da "no panic".... :rol:
....sem imel pa podobno situacijo že letos....zjutraj "Bubin tek na Javornik" (8 km + 511 višincev) pol pa hitro pičit proti Lj. :driver: ....pa na "Molniški tek" (20 km)....na koncu občutki feniomenalni.....tako da bobr, kar pogumno...Slika
Uporabniški avatar
 Obivankenobi
bobr napisal/-a:
Obivankenobi napisal/-a:...sicer pa mislim, da bo kmalu tudi bobr postal kar huda konkurenca... :ignore:, no Avi je že zelo dober, še sreča, da ne bo tekel v Bevkah :lol:

Lp!

Kako je že nekdo enkrat napisal: iz tvojega vpisa v božja ušesa :).

Ja, to je napisu en, ki ga še kar dobro poznam :lol: in upam ,da se bo za marsikatero zadevo tudi zame uresničilo... :wink:
 GOLOVŠKI TEKAČ
TEK BEVKE JE ZELO LEP IN ORGANIZIRAN TEK TKO , DA SE VIDMO NA 14.
Uporabniški avatar
 pajo
Najkrajša pot iz LJ do Bevk?
Hvala.
Uporabniški avatar
 kustus
lp
po stari cesti za Vrhniko in potem levo za Bevke
Uporabniški avatar
 zdejan
A pozna kdo višinski profil proge?
Uporabniški avatar
 Laufer
V glavnem ravna, en kratek strm vzpon (pri cerkvici).
Uporabniški avatar
 Doti
kaj pomeni, da je tek Bevke vključen v pokal rekreativnih tekov občine Vrhnika?
Uporabniški avatar
 Laufer
V ta pokal so vključeni 3 teki: Drenov grič (02.05.2008), Bevke (07.06.2008) in še eden :roll:.
Najboljše, da pošlješ mail organizatorju in naj ti razložijo pravila.
Uporabniški avatar
 ero
hoj,

jutri v Bevkah (poleg teka :) ):

- prevzem opreme TF letnik 2008 za tiste, ki je še niste prevzeli in obenem prevzem spodnjih delov opreme, ki so končno tu

- možnost nakupa kap TF

- možnost ogleda in nakupa dresov TF brez imen - ja, pri Lohnku so naredili več kosov, ki so vam (predvsem zamudnikom pri naročilih) na voljo po TF cenah

se vidimo jutri :)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA