Traili za mlado in staro od 1 - 100km: MINI GM4O 1 -3km, GT 12 km, GM4O 42km in UPT 100km. Tretji vikend v juniju je Podbrdo center gorskih tekov. Vse od dogajanju tudi v tem forumu.

Moderatorji: Jožko, Tedi, klavdija

Jožko
Pozdravljeni!
Hvala za slikce Bogdani in Bojanu, smo jih poslali tudi na PN, kjer bo Venčeslav objavil kratko poročilo o našem klubu in srečanju. Sem pa danes dobil od enega naših članov pohvalo, da je kapa v redu in da ga res ni zeblo pa čeprav nima ne vem kako bujne frizure.
Sneg nam je v hribih pobralo in ne vem če ne bo treba ponovno začeti in napraviti kakšen krogec ali vsaj polovičko na naši progi. V tako lepih dnevih me že pošteno mika. Drugače pa vsaj na Kališče mal podražit Gorenjce, pa mislim, da bodo vsi šli na Rab in bo Firbec samel ta vikend v višavah.
Sneg je res tisti, ki ga že težko čakam da nabrusim robnike po prelepih gorah nad Baško grapo.
Uporabniški avatar
 vencelj
Se strinjam, Jožko, slikce so OK (hvala avtorjema), pa tudi kape zelo v redu.
Me mika, da podnevi popravim tisto, kar ponoči nisem, pa sem že napovedal nekaj drugega za 8. december. Saj bo, saj bo, vse še pride na vrsto :D :wink: :!:
lp, vencelj
Uporabniški avatar
 ero
dragi prijatelji GM4O - najlepša hvala v imenu Tekaškega foruma za priznanje in za kapo! priznanje bom dal v okvir in na steno, kapo pa že pridno uporabljam - ko gremo že pred sedmo zjutraj na pasji sprehod, zelo prav pride :)
 Jožko
Pozdravljeni!
Vreme je prav ta pravo za posedet doma v dnevni in jamrat, da se nič ne da.........! No pa kot pravi Janezu je pčitek pol treninga in ga moramo včasih tudi poslušat. Ampak za dežjem vedno pride tudi sonce in upajmo da bo tudi zdaj tako.
Ja Ero tudi tebi in vsem, ki se trudite, da ta zadeva tako dobro "teče" je treba kdaj pa kdaj reči hvala mislim, da je to še najlažje od vsega. Brez TFja bi naš rekreativni in malo bolj rekreativni tek ne bil to kar je in tudi naše prireditve sigurno ne bi bile tako obiskane kot so, sem prepričan, da tako mislijo tudi drugi. In prav vsak organizator si z TFja lahko ustvari sliko svojega teka in v naslednjem letu lahko popravi, doda ali kaj odvzame, če je bilo preveč. Res je super ta zadeva in taka naj ostane še naprej. No upam pa, da tudi z Pio postaneta člana našega kluba. Potem smo pa že skoraj vsi!(ha,ha)
 Jožko
Vetra ne moremo spremeniti, lahko pa nastavimo svoja jadra.
Nastavimo svoja jadra, da ulovimo srečo, uspeh in zadovoljstva v prihajajočem letu.
Dragi Prijatelji v imenu ekipe GM4O vsem želim vesele Božične praznike v letu 2008 pa zdravja in še veliko lahkih korakov pri udeležbi na razno raznih tekih in seveda tudi na tekih v prelepi Baški grapi. Jožko
Uporabniški avatar
 NANIKA
Sem vidla da sta letos že dva člana v klubu GM40. Čestitam obema :lol:
Koliko jih bo potem na koncu leta, če se sezona tako hitro začne. :wink:
 Jožko
Pozdravljeni!
Vsem želim zdravja in še boljših tekov kot v letu, ki je za nami. Moram pa povedati, da je prišlo do napake, še sam ne vem kako. V letošnjem letu se še nihče ni včlanil v klub. Se opravičujem tudi Uroš, ki je zelo zagnan bi krog v 8 urah sedaj težko naredil.
Pa lep pozdrav vsem skupaj. Jožko
Uporabniški avatar
 NANIKA
Sej se mi je zdelo čudno, ampak na vse podvige v lanskem letu.....
 Jožko
Pozdravljeni!
Ja res je Vencelj, kar 23 se nas je zbralo v nedeljo na dan mladosti na Petrovem brdu. 21 nas je v regularnem času prišlo na cilj, dve pa iz različnih vzrokov ne.
Klub GM4O pridobiva na članstvu in nas že skrbi, kje bomo organizirali srečanje članov ob koncu leta.
Uporabniški avatar
 BONI
Jožko najbolje da premakneš termin in narediš na jesen in to kar pod kakšnim kozolcem.
lp dare
 Jožko
Pozdravljeni!
Ja Boni bo res treba kaj takega si izmislit, da bomo vsi pod streho. Tudi danes jih je 6 na progi. Srečno vsem! :D
 Jožko
Pozdravljeni!
Tudi danes sta dva ASA na progi in izpolnjujeta pogoje za vpis v klub prijateljev GM4O. Oba prihajata iz Štajerskih koncev, kaj več pa bosta sigurno tudi sama povedala, seveda ko prideta nazaj domov.
Če bom le utegnil juh skočim pozdravit na Petrovo brdo :!:
Uporabniški avatar
 50cent
No pa da se izdama in povema svojo zgodbo :) . Ta dva "štajerska asa" sava bila ZdravkoC in jaz :D Bom kar napisal kako je bilo v Torek po teku v Ormožu kateri pa je zaradi nevihte odpadel :wink: .
Pridema k Zdravkotu domov, si odprema pir in začnema....
Z: A te praviš, da si bil v Soboto na GM4O?
50: Ja, full je bilo lepo, trasa čudvita, ljudje prijazni, pogledi fascinantni in oh in sploh :) .
Z: Ja saj vem sem bil že predlani. Mene pa mika ta klub prijateljev v katerega se vpišeš če premagaš progo bilo kateri koli drugi dan razen na dan maratona.
50: Saj mene tudi, sploh ti ni treba dirkati, le z uživancijo premagaš progo v 8ih urah in to je to :) .
Z: Aha, aha.......kdaj si pa kaj študiral, da bi se šel vpisat v klub?
50: Pojma nimam, še nisem tak daleč z tem.....
Z: Kaj te delaš v Četrtek?
50: Nič takega, sem na dopustu....bom verjetno počival :) .
Z: Jaz sem tudi na dopustu.......grema v Četrtek?
50: Kam?
Z: Ja se vpisat v Klub GM4O :) .
50: Kaj pa vem.....
Z: Kaj zdaj? Ja al ne? Grema tak na izi...saj ne tekmujema z nikomer..grema na 8 ur in to je to :) .
50: Hmm...........................ja grema te :) .
Z: OK. V Četrtek ob 2:30 odhod proti Baški grapi..........Zgučano.

Več ali manj je bilo tako.....v 5ih minutah sva se odločila za to pustolovščino in ni mi žal, saj te spontane zadeve in nenačrtovane ponavadi izpadejo najbolje :) . In res je bilo lepo.....imela sva srečo z vremenom saj se je sonce kar skrivalo in ni tako neusmiljeno žgalo tako kot na tekmi. Po progi sva bolj pohajkovala kot pa šponala čeprav moram takoj povedati, da se za krog GM4O v 8ih urah moraš kar potruditi in sva tudi par odsekov tekla. Sama proga je itak čudovita z pogledi ki jemljejo dih :) . Zjutraj približno 1 uro od štarta naju je še Jožko poklical in nama zaželel SREČNO ter povedal, da se vidimo na cilju :) . Pridna sva bila in sva kar pogumno maširala proti "Uri resnice" katero pa sva tudi premagala brez težav. Malo pred Porezenom naju je spet poklical Jožko, da vidi kako napredujema in da naju pričakuje na cilju :) . Čisto pred ciljem je še klical Zvone in nama čestital za vpis v Klub GM4O, nasproti pa nama je že hitel Jožko z nasmehom na obrazu :) .
Iskrene čestitke so padle tudi z njegove strani, midva z Zdravkotom pa kot mala otroka nasmejana do ušes :D .
Pri Rudiju smo se okrepčali z res mrzlim pivom, Ruda pa je bil še tako fejst kerlc, da mi je naredil sendvič, čeprav še kuhinja sploh ni delala, da bo pa občudovanje tega fejst dedca še večje, je Rudi ker ni bilo kruha po hitrem postopku zaklenil kočo, se vsedel na motor in se odpeljal domov in pripeljal kruh samo zato, da bi meni naredil sendvič :cast: :cast: . Prijaznost in požrtvovalnost teh ljudi v Baški grapi in njeni okolici res ne pozna meja :cast1: .
Hvala Jožkotu in Rudiju za tako lepe besede in prijaznost..........še pridem, definitivno :juhuhu: .

Še par slikic iz današnjega potepanja:
Zdravko fotografira kažipot, če bi se slučajno izgubil :lol:
Slika

Leva, desna, leva, desna :lol: :juhuhu:
Slika

Uh.....kakšen občutek miru :)
Slika

Čez Sedlo
Slika
Uporabniški avatar
 še1PR
:clap: :clap: 2x v enem tednu... Je tudi za to kaka posebna kategorija? :wink: :D :cast: :cast:
  • 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 52

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA