prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 Bor
....jaz se bom tudi igral čez vikend ..... :roll: :roll: :roll:
Uporabniški avatar
 alasska
Hoj eno vprašanje oz. pomoč

Nikakor ne morem povezati 405-ke z računalnikom:imam instaliran garmin ANT Agent in na uri vključeno povezovanje, kljub temu mi računalnik ure ne zazna :? :cry:

Kakšen nasvet :cast1:
 usmiljeni_brat
Sicer ne poznam točnega postopka za 405, bi pa sam najprej poizkusil vse skupaj na še kakšnem računalniku in tako ugotovil ali je problem v uri ali v compu.
Si poizkusila instalirat Training center in naredit uvoz podatkov?
Uporabniški avatar
 ninchi
Ojla
Tudi jaz sem imela s tem probleme. Poglej če imaš kje okoli rač. kakšno napravo, ki ima več kot 2.4 mhz, meni npr. je delal motnje zunanji modem ob rač. zato sem ga mogla izklopit, potem je pa delalo. :)
 JAG
oj, bearex... mam jaz v redu nastavljeno, tudi prikazuje prav ko sem prijavljen na garmin connect. Ne vem pa zakaj prikazuje milje ko pošljem samo link na stran.
Uporabniški avatar
 javaman
Zato, ker niso prijavljeni v sistem in nimajo zato nastavljeno na metrični sistem. Portal jih zato smatra, da hočejo ameriške enote.
 bearex
No pa vemo eno stvar več. :D :D :D

Tudi jaz sem že odtekel nekaj tekov z uro in zaenkrat zelo zadovoljen. Signal lovi tudi v gozdu, ravno danes sem tekel skozi gost gozd in ni blo problema.

Čeprav ko zdaj gledam sliko kje sem tekel, ugotavljam da pri satelitskih posnetkih ni glih vse za verjet:

Slika

Tekel sem pa proti Filipičjemu brdu pri Sežani.
 usmiljeni_brat
To je pogosta težava pri google earth, ko zna biti vse skupaj zamaknjeno za kakšen meter. Če boš izbral, da ti kaže pot na zemljevidu, boš po vsej verjetnosti imel črto narisano na cesti.
Uporabniški avatar
 javaman
Sam sem delal kroge po stadionu, pa je enkrat malo falil :?

Slika

Drugače je pa kar točen, ceste se kar drži :cast1:
 bearex
Ja sej na zemljevidu je zadeva točna, sam na satelitskem posnetku pa smešno zgleda. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 Laufer
Danes stestiral na tekmi in včeraj na treningu. Po Garminu sem poleg teka dodal tudi plavanje po Koseškem bajerju :lol: .
Če gre verjeti oznakam na progi kaže 10m premalo na 1 km. Se pravi, da je napaka na 10 km cca 100m. To je bila tudi včerajšna ugotovitev na treningu. Garmin 305 9,85 km, 405 pa 9,7km.
Drugače so tole podatki s Petelinjega teka. http://connect.garmin.com/activity/137620
Uporabniški avatar
 javaman
Evo, prvi BUG.

Tečem 24 minut, se obrnem, pritisnem LAP in vse mi izgine z ekrana, pokaže se verzija SW, nato pa ura. Dam nazaj na training in podatki še tam (timer in ostalo), le štoparica mi stoji. pritisnem start in gre vse naprej brez problema.

Pa še nekaj. Zaradi tekov sem prvič polnil že pri 5%, zato mi je ura še kar nekaj časa delovala pri 0% v drugi rundi. Sem jo sedaj spraznil do konca in neprekinjeno polnil do vrha. Upam, da bo sedaj bolje.
Uporabniški avatar
 Matt
javaman napisal/-a:Sam sem delal kroge po stadionu, pa je enkrat malo falil :?

Slika

Sej nisi uporabljal garmina za to da se ne bi zgubu a ne? ;) :D
Uporabniški avatar
 javaman
Seveda sem :oops:

V resnici sem testiral napredni trening R Ladder. In moram reči, da sem pozitivno presenečen.
 zile
javaman: kaj je to r ladder?
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 59

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA