Nikakor ne morem povezati 405-ke z računalnikom:imam instaliran garmin ANT Agent in na uri vključeno povezovanje, kljub temu mi računalnik ure ne zazna
Kakšen nasvet
Ni pomembno, kje začneš, pomembno je, kam si namenjen.
Sicer ne poznam točnega postopka za 405, bi pa sam najprej poizkusil vse skupaj na še kakšnem računalniku in tako ugotovil ali je problem v uri ali v compu.
Si poizkusila instalirat Training center in naredit uvoz podatkov?
Ojla
Tudi jaz sem imela s tem probleme. Poglej če imaš kje okoli rač. kakšno napravo, ki ima več kot 2.4 mhz, meni npr. je delal motnje zunanji modem ob rač. zato sem ga mogla izklopit, potem je pa delalo.
oj, bearex... mam jaz v redu nastavljeno, tudi prikazuje prav ko sem prijavljen na garmin connect. Ne vem pa zakaj prikazuje milje ko pošljem samo link na stran.
Tudi jaz sem že odtekel nekaj tekov z uro in zaenkrat zelo zadovoljen. Signal lovi tudi v gozdu, ravno danes sem tekel skozi gost gozd in ni blo problema.
Čeprav ko zdaj gledam sliko kje sem tekel, ugotavljam da pri satelitskih posnetkih ni glih vse za verjet:
To je pogosta težava pri google earth, ko zna biti vse skupaj zamaknjeno za kakšen meter. Če boš izbral, da ti kaže pot na zemljevidu, boš po vsej verjetnosti imel črto narisano na cesti.
Danes stestiral na tekmi in včeraj na treningu. Po Garminu sem poleg teka dodal tudi plavanje po Koseškem bajerju .
Če gre verjeti oznakam na progi kaže 10m premalo na 1 km. Se pravi, da je napaka na 10 km cca 100m. To je bila tudi včerajšna ugotovitev na treningu. Garmin 305 9,85 km, 405 pa 9,7km.
Drugače so tole podatki s Petelinjega teka. http://connect.garmin.com/activity/137620
Tečem 24 minut, se obrnem, pritisnem LAP in vse mi izgine z ekrana, pokaže se verzija SW, nato pa ura. Dam nazaj na training in podatki še tam (timer in ostalo), le štoparica mi stoji. pritisnem start in gre vse naprej brez problema.
Pa še nekaj. Zaradi tekov sem prvič polnil že pri 5%, zato mi je ura še kar nekaj časa delovala pri 0% v drugi rundi. Sem jo sedaj spraznil do konca in neprekinjeno polnil do vrha. Upam, da bo sedaj bolje.