Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 dannae
Sončka napisal/-a:v petek, najkasneje v ponedeljek bom že imela kolo.

:juhuhu: novo kolo. to boš letela po tistih klančkih gor in dol... sem vesela, da se vidimo...

june napisal/-a:...tko, da če maš nosilec za kolo še frej dannae, ga lahko kar za mene rezerviraš...

zaenkrat laufer še ni rezerviral, tako da sta od treh zasedena zdaj dva. zame in zate june. ampak june, triatlonske menjave boš pa mogla mal bl spilt kot na adventure race-u v Velenju :wink:

:cenz: zdej mi bo pa počasi že žal postalo, da tako reklamo delam... :oops: konkurenca v zadnjih vrstah bo močna. Predrag, kaj praviš? Nekaj več nas pa bo kot lani?
Uporabniški avatar
 Laufer
Potrjujem rezervacijo :lol: .
Bom užival v družbi mladenk. Slika
Uporabniški avatar
 garač
garač napisal/-a:Živjo Predrag!

Tale tvoja predstavitev je v men spodbudila izziv...sicer se še nisem udeležil nobenega duo-triatlhona, tko da bi zame bila to krstna tekma.
Sva se s kolegom tkole mal pogovarjala kak bi midva šla čez tale "antisprint" triathlon...plavanje...tko cca 45min-1 urco...kolo...cca 1urco (mava oba gorca) in tek cca 25 minut...se pravi bi prsprintala v cilj v dobrih 2 urcah in še mal :lauf: :roll: ...
Potem sva pa rezultate od lani pogledala :oops: ...zadnji v cilju mal čez uro in pol...makaron party bi bil že mim...no, upam da bo še kje kdo, da v cilju s pivom postreže :beer: :wink:
A poleg kopalk, kolesa in tekaške opreme potrebujemo še kaj?

P.S. Odločitev je padla...prideva sodelovat :Fslo in ne tekomvat ...:wink:

Pozdravljeni :wink:
Žilca mi ni dala miru in sem se zjutraj podal v olimpijski bazen preplavat 750 metrov...."žabco" in 100 metrov kravla...in čas ja bil lepo pod pol ure...waw :shock: Razlika v času je nastala, ker sem večkrat "šprical"..oziroma bil "bolan" pri matematiki...saj sm imel v mislih, da za 750 metrov potrebujem 25 dolžin po 50 metrov :roll:
Tko da mi v začelju...z žabco...gorci...copatki...z voljo v dobri družbi :piti: pridemo direkt na makaron party in to pod 2-em uram :juhuhu:

Raziskovalec in dannae hvala za nasvete pri opremi (je že v zapisniku...čelada, očala, brisače, rezervni bidonček, kapca :TF) ...)

Sončka..."garat" ob tvoji družbi mi bo v veselje :lauf: :oops:
Kar se pa kolesa tiče...sam mam gorca ravno 3 dni...priprave so pa že v teku :lol:

P.S. Nekje sem slišal pregovor....na koncu se mrtvi štejejo 8)

Komaj čakam tale krst... :P
Uporabniški avatar
 june
dannae je napisal/a:

ampak june, triatlonske menjave boš pa mogla mal bl spilt kot na adventure race-u v Velenju

... ne boš verjela, ampak od trenutka, ko sem se pofočkala za tale triatlon, razmišlam samo še o tem... sicer moram pa najprej "izplavat" :oops: , da bom sploh mela kej za menjat... se pa toplo priporočam za inštrukcije... za prvič, se mi bo pa mal tud čez prste pogledal, ane...
Uporabniški avatar
 predrag
:juhuhu: Vidimo da je tema zavrela, morje tudi na mom. 21 C, "kurjava še vedno dela", konkurenca bo nasplošno od do in sigurno bo tudi časovno zanimljivo in spodbujajoče (z ne preveč velikimi razlikami v času med tekmovalci); ni se treba bat ni dodatno obremenjevat z kompleksi zaradi "športne triathletic tehnike" (kola, kombinezoni,...) in časom, več "beskrajno uživat" v varijanti "gran turismo".
Tudi ST je izredna in lepa priprava za naš naslednji, transmejni MS event "Za obale prijateljstva!", 10 dni potem, 25.06.2008.
Uporabniški avatar
 predrag
:juhuhu: Vidimo da je tema zavrela, morje tudi na mom. 21 C, "kurjava še vedno dela", konkurenca bo nasplošno od do in sigurno bo tudi časovno zanimljivo in spodbujajoče (z ne preveč velikimi razlikami v času med tekmovalci); ni se treba bat ni dodatno obremenjevat z kompleksi zaradi "športne triathletic tehnike" (kola, kombinezoni,...) in časom, več "beskrajno uživat" v varijanti "gran turismo".
Tudi ST je izredna in lepa priprava za naš naslednji, transmejni MS event "Za obale prijateljstva!", 10 dni potem, 25.06.2008.
Uporabniški avatar
 olson
Važno da morje dobiva na toploti :lol:
 seriola
Pa plavalna očala. Jih je kar fajn imeti zaradi valov in slane vode. Kakšno brisačo, odmontirat moraš rogle z gorca, če jih maš, se mi zdi. Bidon na kolesu, pa kakšno kapo za na tek, ker lani je sonce žgalo, kar je moglo.

Pozdrav vsem:
Kratki (malce neumni?) vprašanji: Odmontaža rogel z gorca je nujno zaradi osebnega občutka ali zaradi pravil organizatorja?
In še izkustveno vprašanje - Za menjavo iz plavanja na kolo se preobleče iz kopalk v tekaške hlače, ali imajo vsi takšne kopalke, da odkolesarijo in odtečejo z kar s posebnimi kopalkami?
hvala za informacijo lp,
Saš
Uporabniški avatar
 tadejk
LP

Roge je z gorca nujno odmontirat zaradi pravil, ki so posledica skrbi za varnost.

Za menjavo plavanje kolo ni potrebe po preoblačenju. Tudi tisti, ki imajo drese so mokri, res pa je, da se prej posušijo.

Jaz sem letos na Ptuju samo oblekel kratke pajke čez kopalke- pa gasa. Bilo je bolj mrzlo kot bo v Novigradu, pa nisem čisto nič čutil.

Sem se pa jaz enako spraševal pred prvim :oops:

Tadej
Uporabniški avatar
 dannae
seriola napisal/-a:Pa plavalna očala. Jih je kar fajn imeti zaradi valov in slane vode. Kakšno brisačo, odmontirat moraš rogle z gorca, če jih maš, se mi zdi. Bidon na kolesu, pa kakšno kapo za na tek, ker lani je sonce žgalo, kar je moglo.

Pozdrav vsem:
Kratki (malce neumni?) vprašanji: Odmontaža rogel z gorca je nujno zaradi osebnega občutka ali zaradi pravil organizatorja?
In še izkustveno vprašanje - Za menjavo iz plavanja na kolo se preobleče iz kopalk v tekaške hlače, ali imajo vsi takšne kopalke, da odkolesarijo in odtečejo z kar s posebnimi kopalkami?
hvala za informacijo lp,
Saš

najprej: neumnih vprašanj ni. so lahko le neumni odgovori :wink: tko, da upam, da ne bom kakšne kozlovske sedaj ustrelila. me bodo pa izkušenejši popravili, prosim.
:arrow: torej na njihovi spletni strani o roglih nič ne piše, lani sem jih morala odšraufat. razen če imaš take prave triatlonske... na triatlonu na bledu jih je treba 100% odstranit.
:arrow: kar se tiče kopalk: hardiči se ne preoblačijo.. je pa to taka kratka razdalja, da po moje ne bo problema kolesarit, tek v kopalkah je pa tudi možen. upoštevati moraš le pravila, da mora biti tudi zgornji del telesa pokrit med kolesarjenjem in tekom. kakšen top, majčka... jaz si preko mokrih kopalk navlečem tekaške pajke... in hop na kolo...
pozdravček
d
 seriola
Super, hvala za odgovor
lp
Saš
Uporabniški avatar
 predrag
:TF) komplimenti po prijavah, za zdaj ste najbolj številčni.
Za roge na MTB ne obremenjujemo, posebej zaradi cajta ne, no boljše in po pravilih da so dol, pa ih lepo prosimo dajte dol, ... tudi zaradi razloga varnosti v zoni izmene, in sami vožnji, jer nas bo precej, ...
Uporabniški avatar
 Sončka
Hoj,
danes sem sprobala kolo! Leti kot strela. Prvič v življenju sem bila na cestnem kolesu in lahko rečem, da sploh ni tako enostavno. :roll: V hrib je kar teklo od mene, po ravnem, ajd ok, navzdol me je bilo pa strah in sem bremzala kot nora. Potem pa še zapenjanje in odpenjanje stopal, ko grem na kolo in ko grem dol. Svašta. Tako da bom ta dva tedna do Novi grada kar nekaj časa preživela na kolesu, drugače... mi ni čisto jasno, kako stisneš tale triatlon v 1h 40. Dannae? 15.6. bom kar živčna, že vidim.
Lp, Irena
Uporabniški avatar
 miro
Tudi jaz sem danes malo sprobal kolo.Odpeljal sem se do Bleda, kjer sem v blejskem jezeru že lahko občudoval brhke plavalke,tudi nekaj mladeničev, se je tudi že namakalo ,- plavalo v jezeru. Jaz sem si samo malo namočil noge.
Toliko, da ne bomo jamrali o "mrzlem morju."
Se vidimo v Istri!
Lp!
Miro

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA