Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 tae
Vencelj, kjerjkoli se pojaviš, padajo glave konkurentov.

Čestitke za srebro.
Uporabniški avatar
 MATEJ.F.S
Najprej se mi sploh ni dalo iti v Zali Log potem sem bil vesel, ker sem si delil drugo mesto v kategoriji. Pri gorenskih pokalih mi je všeč da so rezultati zelo hitro objavljeni.Letos sem se odločil da bom delal gorenjski pokal tako da se vidimo na naslednjem gorenjskem teku.:laola :lauf: :juhuhu: :clap:
Uporabniški avatar
 jpotoc
Po lanskoletnih poplavah sem se ob vožnji mimo Zali Loga mislil no teka tu ne bo več, pa so se ogranizatorji potrudili in sanirali obrežje in postavili most, za nameček še razširili zgorni del proge.

Prvič sem se tekmovanja udeležil leta 2005 - čas 33:20 (najbolj strme vzpone prehodil), 2006 - čas 32:05, 2007 - čas 31:21, 2008 30:44. V teh letih napredoval za celotno asfaltno ravnino...

Slika

PS vse čestitke Foto Boniju za zmago v svoji kategoriji.
Uporabniški avatar
 BO-JAN
Tudi sam sem mislil jeseni (poplave) da sem s teki v ZALEM LOGU zaključil pa temu ni tako, domačini so uspešno sanirali divjanje narave in pripravili izredno lepo prireditev. :cast:

Sam sem tekel drugič, izboljšal pa sem rezultat od lanskega leta za skoraj minuto. :wink:

LP Bojan
 Katalena
Organizatorji so pripravili odlično tekmo! Prihodnje leto sigurno spet pridem. Zelo so me presenetili tudi ljudje, ki so nas spodbujali ob progi...hvala vsem za lepo sobotno dopoldne :lol:
 jhabjan
Malce pozno pa vendarle..HVALA ŠE ENKRAT VSEM TEKAČEM IN TEKAČICAM, ki ste se udeležili našega teka.
Kot ste že sami pisali zgoraj, je bilo v pripravo na letošnji tek potrebno vložiti ogromno dodatnih ur "gradbenega" dela. Toda, ko vidiš zjutraj na štartu množico ljudi, takoj pozabiš na ves trud.
Moram pa še enkrat pohvaliti člane našega društva, ki so za pripravo proge kar pošteno "prekvihtali" s krampi, lopatami in ostalim orodjem. :cast:

Nasvidenje na 8. Teku Suša!

Lep pozdrav,
Janez Habjan

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA