prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 Mythos
Mi kdo lahko priporoči model oz. znamko ter navede tudi po kakšni ceni si lahko omislim merilec srčnega utripa ter ostalih potrebnih funkcij (pretečeni km, ...). No, všeč mi je garmin 405.

Sem povprečen rekreativec. Rad bi se udeležil Lj. maratona 21km, do takrat bi rad še kaj naredil, ker mi kar manjka.
 Mythos
Mythos napisal/-a:Mi kdo lahko priporoči model oz. znamko ter navede tudi po kakšni ceni si lahko omislim merilec srčnega utripa ter ostalih potrebnih funkcij (pretečeni km, ...). No, všeč mi je garmin 405.

Sem povprečen rekreativec. Rad bi se udeležil Lj. maratona 21km, do takrat bi rad še kaj naredil, ker mi kar manjka.

Funkcije naj bodo osnovne, saj je za rekreativca to verjetno dovolj. Malce tudi privlačna. Se plača v HERVISU pogledat?
Uporabniški avatar
 javaman
Za Polarje verjetno v Tomas Sportu, kjer bi imel 20% popusta kot član TF. Garmine pa verjetno v Hervisu s kuponom za 15%.

Za kakšno ceno se gre?
 Mythos
javaman napisal/-a:Za Polarje verjetno v Tomas Sportu, kjer bi imel 20% popusta kot član TF. Garmine pa verjetno v Hervisu s kuponom za 15%.

Za kakšno ceno se gre?

Če lahko - 100 do 130 € bi dal. Sicer ne poznam cen.
Uporabniški avatar
 Bor
Mythos napisal/-a:
javaman napisal/-a:Za Polarje verjetno v Tomas Sportu, kjer bi imel 20% popusta kot član TF. Garmine pa verjetno v Hervisu s kuponom za 15%.

Za kakšno ceno se gre?

Če lahko - 100 do 130 € bi dal. Sicer ne poznam cen.

po moje bo težko ceneje kot tole .... http://www.ceneje.si/garmin-forerunner-50-hrplusfp
tista cena kot jo omenja javaman je brez HR-ja...
 luzr
Garmin 50FP, torej s tekaškim senzorjem, stane okoli 105 do 110€.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA