Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 Frikica
Ojla!

Okrepčevalnice na DM teku so, se mi zdi, da je bila lani ena (mogoče tudi dve, se ne spomnim dobro)...bila je pa na polovici proge, po ta hudih klancih... Pijačo smo dobile tudi na koncu in mislim, da boste tiste, ki tečete naprej na 10km in 15km, tudi tam deležne okrepčevalnice...
Mislim, da bo tudi letos dobro za to poskrbljeno.
 spela*
Jaz sem tudi prijavljena na 10. Če bo pa slučajno še kaj energije ostalo, grem pa mogoče (na pol sprehajalno) še en krog.
Uporabniški avatar
 Ksenija
kukuc... evo mene, danes bil pohodniški dan. ful zadovoljna s kondicijo, zdejle greva pa z motorjem na izlet ;) Ob pol osmih sem štartala iz prvin na Čemšeniško, se spustila do Partizanskega Vrha, v Planinski vasi sem bila že čez 2 uri pa pol (okrog 25 km vzponov in spustov), čez 3.5 ur sem bila z mojim že na pivu ;) en stric me peljal po bližnjicah, mi je bilo prav zanimiv kako prostovoljno sledim nekomu ki ga prvič vidim - tam po gozdu... res zadovoljna
tud mene mika tako Nočna desetka kot tudi DM. je pa težava v prevozu, tko da se nisem niti prijavila...
lepo nedeljo vsem!!!!!!
 Tanjusha
zdravo, moje drage polzke!

danes sem bila tudi jaz pridna, sem sla na visinske priprave :) turbo masince se nimam vgrajene, so mi pa zgleda zjutraj vgradili dva osla in eno kozo - osla za trmo, kozo pa za klance! v 1.02 sem odtekla natanko 8,5 km. sem kar zadovoljna, sploh zato, ker me je po 2 km imelo, da bi sla pod taprvo smreko lezat :oops:
potem smo nabral se smrekove vrsicke, peljal psa na kopanje in nabral se bezgove cvetove. al bo enih arcnij pr nas bajt :wink:
zdej pa sibam na piknik :D
Uporabniški avatar
 lenči
Ksenija, če rabiš prevoz za DM, kar povej, grem po zasavju in te poberem. Tako, da prevoz ni problem, ne tja ne nazaj.
Uporabniški avatar
 lenči
Maša, hvala za info. Sem zelooooo vesela, da je senčka, ker sonce imam najraje, če ga opazujem iz senčke :wink: .
Uporabniški avatar
 lenči
Alja, hvala za info. Bom vseeno sama vzela zlato rezervo s sabo, ker brez tekočine v vročini na 15 ne gre. Upam, da bom našla pas z bidoni za naprej, ki bo ustrezal mojemu obsegu pasu :oops: .
Uporabniški avatar
 Tina1
solatka napisal/-a:
Tina, dobrodošla med Polžki.

oj,hvala za dobrodošlico. Včeraj sem odtekla svoj prvi tek na malo manj kot 5 km, sem vesela, da mi je ratalo. Kljub vročini, vetru... Napako sem naredila na začetku, ker so me ostali tekači potegnili sabo in sem šla prehitro :oops: prvi km je bil kar 4:30 in to je bla napaka. Takoj za tem pa sta prišla dva huda klanca...in sem komaj zmogla-pulz narasel kar na 200 za trenutek.
 spela*
Tina1 napisal/-a:
solatka napisal/-a:
Tina, dobrodošla med Polžki.

oj,hvala za dobrodošlico. Včeraj sem odtekla svoj prvi tek na malo manj kot 5 km, sem vesela, da mi je ratalo. Kljub vročini, vetru... Napako sem naredila na začetku, ker so me ostali tekači potegnili sabo in sem šla prehitro :oops: prvi km je bil kar 4:30 in to je bla napaka. Takoj za tem pa sta prišla dva huda klanca...in sem komaj zmogla-pulz narasel kar na 200 za trenutek.

Ti, veš kaj, s tempom 4:30 :!: :?: na kilometer pa nimaš kaj početi med polžki. Razen na motorju, mogoče. :lol:
Nazadnje spremenil spela*, dne 01 Jun 2008, 21:01, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 lenči
Spela*, hudo prav si napisala Tini. Kakšen tempo, uaaauuuuu. Tina, zate bo potrebna posebna sekcija pri polžkih :wink: .

No, jaz pa priznam, da me je pogled na vremensko napoved zelo razveselil. Temperature in vročina na DM teku očitno ne bodo tako hude :lol: . Dežja pa vseeno ne bi bila vesela, saj potem prireditev nekako ne pride do izraza. Ups, pa še kapico s polžkom aha, ne saj tudi zaščito pred dežjem rabim. Jo bom imela v vsakem primeru, da me katera pocuka za rokav.
Uporabniški avatar
 Frikica
@Tina1: dobrodošla med polžki :) . Sicer tale tvoj tempo 6:15 kar paše med polžke, sam tale 4:30 :shock: , madona sej tole je pa znanstvena fantastika za nas polžke. :wink:

@Lenči: A TF kapica s polžkom je tvoj prepoznavni znak? No, mogoče pa zagledam tistega polžka, pa te pocukam za rokav. ;)

Jaz se pa danes nisem podala na tek, ampak na eno prijetno plavanje v Snovik. Se je bilo dobro malo namočit in sprostit mišice za naslednje polžje tekaške podvige.
Uporabniški avatar
 solatka
Khm....Tina... a si ti ziher da si za našo sekcijo :wink:
4:30.... po moje jz ne tečem tk hitro, pa če šprintam na vse pretege :roll: :oops:

Jaz pa sem danes zamenjala tek za pohodništvo. Sem glede na izkušnje ugotovila, da je bolje na poln želodec počasi po svetu hodit, kot pa lavfat.
Bo pa jutr...

Tanjusha tud jz sme nabirala bezgove cvetove za šabeso. zdej moram se sam odločit za en recept. Sem si jih (spet) privlekla celo goro, pa mam probleme se odločit za enega.
Vršički pa že kr neki časa plavajo v sladkorju.... Mmmmmm...
Uporabniški avatar
 Frikica
Maša, kar brez slabe vesti. Tudi zabušavat je treba...boš jutri takoj boljše letela - kot srebrna strela, ups...polžek po Tivoliju. :)

Aja, kakšen plan pa imaš? Svoj plan ali določen plan (trening plan), ki se ga držiš?
  • 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA