Moderator: lenči

spela*
Maša napisal/-a:Kot kaže sem danes edina, ki sem zabušavala :oops: . Jutri zjutraj pa tečem po planu. :P

Ne, nisi edina, jaz sem tudi. :wink:
Uporabniški avatar
 lenči
No, vsak potrebuje malo odmora. Eden danes, drugi jutri. Jaz bom pa jutri počivala. Potem bom pa vidla, kako bo. Če bo vreme OK, bi šla v sredo na celjski tek 8,4 km, potem pa počitek do sobote.
Uporabniški avatar
 lenči
Alja, res je, polžek na šiltu kapice TF je moj zaščitni znak :wink: . Majčko TF bombažno sicer imam, vendar za pred in po teku, med tekom pa raje drugo.
Uporabniški avatar
 UršaR
Alo, polžki!

Kako smo? Vidim, da ste (smo) bile kar pridne čez vikend. Jaz sem v soboto zjutraj tekla, pa je bilo že pošteno vroče, ampak sem se potem cel dan takooooo dobro počutila. Včeraj smo naredili en sprehod na bližnji pukelj. Danes pa spet tek z našo skupino. Upam, da nas ne prežene dež.

Za DM sem se prijavila!! Za 5ko. Upam, da ne "zmrznem" in ostanem doma. Me je že kar malo strah - moj prvi tak tek, pač. In moja nesamozavest. In moj strah pred tem, da bi bila čisto zadnja, da bi se osmešila. Ja, ja, vem, no!

Tiste, ki poznate progo, ali jo lahko malo opišete. Približno poznam Tivoli. A je 92 metrov višinske v kosu, ali je malo gor, malo dol? Klanec pač ni moja specialiteta, nimam kaj. Ampak, bomo že, ane?!

Bom imela oči na pecljih - upam, da opazim kakšnega polžka. Verjetno vas bom bolj v hrbet gledala. :)

LP, Urša
Uporabniški avatar
 Frikica
Počasnela: Super, da si se prijavila na DM. :clap: . To je bila tudi zame lani prva "tekma" in prvih 5km. Najprej malo treme, ampak potem je bilo super. Na koncu sem bila tako vesela in prav ponosna nase, da sem sploh šla. :)
Ni v kosu 92m...Najprej je en klanec, malo daljši, pa nekje v sredini se mi zdi, da je še eden, ampak manjši.
Saj bo šlo...pa če po tistem klancu ne gre tečt, pa malo pohodiš. Kar pogumno!
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Počasnela napisal/-a:In moj strah pred tem, da bi bila čisto zadnja, da bi se osmešila. Ja, ja, vem, no!
.....
LP, Urša

Počasnela, pri nas tekačih se tisti-a, ki štarta ne more osmešiti, tudi če si zadnja, tudi če odstopiš. Zadnji je lahko le en. Če si zadnja, si imela pač čast teči s tekači, ki so vsi boljši od tebe, če odstopiš, je pa navadno tudi dober vzrok.

Polžki, mi vsi smo polžki v primerjavi s pravimi atleti. Rekreativci se morda lahko osramotimo le, če se ne gibljemo. Pa še to le pred seboj. Prav prisrčna je tale vaša rubrika. Nas vse spominja na naše tekaške začetke. Dobrodošli-e in veliko veselih tekov.
Uporabniški avatar
 UršaR
raziskovalec napisal/-a:
Počasnela napisal/-a:In moj strah pred tem, da bi bila čisto zadnja, da bi se osmešila. Ja, ja, vem, no!
.....
LP, Urša

Počasnela, pri nas tekačih se tisti-a, ki štarta ne more osmešiti, tudi če si zadnja, tudi če odstopiš. Zadnji je lahko le en. Če si zadnja, si imela pač čast teči s tekači, ki so vsi boljši od tebe, če odstopiš, je pa navadno tudi dober vzrok.

Saj zato pa je bil tisti moj: "Ja, ja, vem, no!" na koncu. Ker vedno, ko izustim svoje strahove, dobim take odgovore. Ki pa jih je, mimogrede, prav dobro slišati. Hvala za vzpodbudo!!

LP, Urša
Uporabniški avatar
 Tina1
spela* napisal/-a:
Ti, veš kaj, s tempom 4:30 :!: :?: na kilometer pa nimaš kaj početi med polžki. Razen na motorju, mogoče. :lol:

Prvič sem se udeležila kakega teka, ampak te napake pa ne smem več ponovit, da štartam prehitro. Sem pol skoraj konec vzela :? Tko da ta čas ni bil planiran. Sem pa ostali del proge šla po polžje. ;)
Uporabniški avatar
 Tina1
Frikica napisal/-a:@Tina1: dobrodošla med polžki :) . Sicer tale tvoj tempo 6:15 kar paše med polžke, sam tale 4:30 :shock: , madona sej tole je pa znanstvena fantastika za nas polžke. :wink:

Hvala Frikica. Sej pravim, ker sem tekla z drugimi, so me kr potegnili sabo, pa se mi sploh ni zdelo tako hitro, namreč so me vsi še na veliko prehitevali. :(
Bomo vidli, kaj bo pa na nočni 10ki, ker razdalje 10 km še nisem nikoli v celoti pretekla, bo treba prej kaj poizkusit.
 sephadex-75
Počasnela: tako kot so ti že rekle, imaš najprej en mali hribcek, nato pa vzpon (po polarju priblizno 70 metrov), potem gre pa res samo se navzdol.:) Precej ljudi v ta klanec hodi, tako da ni nic hudega: ga malo preteces, malo prehodis ce ne gre. Je pa res, da je mene lani ravno na tem klancu zacela boleti prepona in se je potem stopnjevalo do cilja, ker je v takem primeru hrib navzdol najhujsa stvar, ki se ti lahko zgodi. Ampak, ko si enkrat tam na vrhu, si prakticno ze na cilju, tako da ni nic hudega.:)
Uporabniški avatar
 lenči
No, še dobr, da sem včeraj potrenirala klance, mi bo pa veliko lažje, ker bom drugi in tretji krog že poznala progo in si bom lažje razporedila moči. je pa res super, da dobimo tako podrobne informacije za pripravo na neznani teren :lol: .
Uporabniški avatar
 lenči
Urša, ti si že kar pripravljena, lepo pomirjeno na tek. Saj je "samo" :lol: :wink: 5 km. In veliko enakovrednih žensk, ki želijo premagati same sebe bo teklo poleg tebe. Lepo počasi in bo šlo. In prosim, nobenega smešenja ni, če si zadnji :D . Jaz sem bila na mojem prvem teku zadnja, pa še enkrat poudarjam, tako lepo mi ni bilo na obeh uradnih tekih po tem. Res ni bil tako množičen, so bili sami profesionalci zame, spodbujali so me pa vsi, najbolj me je pa razveselil na koncu v cilju uradni beležnik teka, ko je rekel, ja saj čas pa sploh ni slab :lol: :wink:.

Zatorej, veselo pričakuj sobotni tek, jaz upam, da se bomo prepoznale in tudi na poti spodbujale druga drugo. Torej, prepoznavanje že pred štartom, se primemo za rožičke in gremo gaaaaaassssaaaaa na progo :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: . Aja, počasi, najprej na vrh klanca, potem pa gre samo navzdol.
Uporabniški avatar
 Frikica
Polžke, tiste ki greste v soboto na DM tek... Če je katera za, bi se lahko tudi pred tekom dobile. Kaj pravite?

:D
Uporabniški avatar
 lenči
Alja, :lol: :lol: :lol:
jaz sem za. V petek po službi bom šla dvignit številko, da mi ni treba v soboto bit v gužvi. Samo povejte kje, se bom že znašla, čeprav vem samo za trolo postajo pri Tivoliju in da je parkirišče tam :oops: .

No, pa če poleg požka na čepici potrebujem še kakšen prepoznavni znak, tud povejte :lol: :wink: .
  • 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA