Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

VABILO NA OLIMPIJSKI TEK V CELJU 2008

Vabimo Vas, da se udeležite Olimpijskega teka v sredo 4.junija ob 18.00 na celjski ŠPICI pri Kajak kanu klubu Celje. Ob Savinji boste lahko tekli na dveh razdaljah 3 km in 8,5km.
Startnina za otroke stare do 15.leta starosti bo 3. eur in za vse ostale 5. eur. Za imetnike olimpijske kartice velja 50% popust.Vsak udeleženec dobi spominsko majico in plaketo.
Žrebali bomo tudi nagrade!
Proga poteka po že znani trasi ob levem bregu Savinje v lepem naravnem okolju. Je ravninska s samo enim manjšim spustom in vzponom. Podlaga je lepo vzdrževan makadam, del pa travnata utrjena sprehajalna pot. Start in cilj sta na istem mestu.

Prijave za tek sprejemamo na dan prireditve in sicer od 16.00 ure do 17.50 ure na štartno ciljnem prostoru, kjer bo prireditev potekala.

Informacije na http://www.drustvo-maratoncev-celje.si/olimpijski.html ,
oz. na Športno društvo Spiridon Celje,
Gallusova 6, 3000 Celje.
BOŽIDAR MULEJ
tel. 031/399-571,
GORUČAN IGOR
tel. 031/659-449

Vabljeni!
Uporabniški avatar
 natasa
Žal ni nekega navala na ta tek. Tek je lep, raven, lahek, primeren za vse tekače. Zato pridite ne bo vam žal. :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 lenči
Če bom lahko prej šla iz službe, se ustavim v Celju in odtečem, bom imela lep trening. Nekdo pač mora biti zadnji :wink: .
Uporabniški avatar
 Mojca99
A bomo tu same punce tekle, al' kako? :wink:
Uporabniški avatar
 aljosa
Tudi jaz pridem, tako da ne boste same punce.
Olimpijski tek je res odlična stvar, tako da se ga splača udeležiti.
Uporabniški avatar
 lenči
Zaenkrat kaže, da mi bo uspelo pobegnit pravočasno do Celja. Upam, da bo vreme prijetno ohlajeno. Mi bi prav ustrezalo odtečt nekaj "ravnega, lahkega in krajšega" pred DM tekom. Upam, da me bodo na cilju počakal, da pridem skozi, saj obljubim, da se bom potrudla bit hitra, čeprav sem polžja sekcija :wink: :lol:
Uporabniški avatar
 dexi27
Ja res lep tek priporočam vsem, jaz ga bom letos kakor kaže moral izpustit, zaradi zdravstvenih težav.
Vam pa želim lep tek ob Savinji.
Uporabniški avatar
 klatez
Gre kdo iz MB smeri?
Uporabniški avatar
 lenči
Tko, sem spakirala stvari, jutr pa gasa iz službe da pridem pravočasno. :lol:
Uporabniški avatar
 Romch
mene žal ne bo, ozr. pridem pogledat, služba naredi svoje.
Je pa tudi res, da se pripravljamo že počasi na dosti daljše razdalje ehm 75km logarske 8)
Tek je res lep, lani smo se imeli fino,.. pa še praktične nagrade bodo, vsaj lani so bile!

se vidimo! lp iz Celja
Tomaž
Uporabniški avatar
 aljosa
Klatež jaz grem iz MB, ampak grem s familijo in se bomo zadržali v Celju, ker bomo obiskali starše in stare starše. Tako, da mogoče kdaj drugič.
Uporabniški avatar
 natasa
Danes bo svoje prve "uradne" 3 km odtekel moj še ne sedemletni sinek Luka.
:cast1: :cast1: Zato se bova z možem z veseljem odpovedala teku in bova letos navijača.

BRAVO LUKA !!!!! :clap: :clap:
Uporabniški avatar
 dexi27
natasa napisal/-a:Danes bo svoje prve "uradne" 3 km odtekel moj še ne sedemletni sinek Luka.
:cast1: :cast1: Zato se bova z možem z veseljem odpovedala teku in bova letos navijača.

BRAVO LUKA !!!!! :clap: :clap:

Čestitke jabolko ne pade daleč od drevesa :laola

Tako se začne ne pa eni ko smo začeli pr 30ih pa bi radi bli kar dobri :oops:
Uporabniški avatar
 lenči
Luka, oba bova danes imela "krst" jaz na tej progi, ti pa na prvi tekmi. Bravo Luka in tudi starša :wink: :lol: .

Ko sem pogleda čase od lani, sem ugotovila, da boste zopet mene čakali na zaključek tekme :wink: :lol: :oops: . Vendar, nekdo mora biti zadnji :juhuhu: .

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA