Moderator: lenči

spela*
Frikica, imaš ZS. :wink:
Jaz tudi nimam nič proti teku v dežju, zadnjič smo cel K-Rožnik tako odtekli. Ampak tek v nevihti, in to na odprtem terenu ... :shock: Ne, tudi če ne tečem, gre v tem primeru moj pulz nad 200. :lol:
Uporabniški avatar
 solatka
Frikica napisal/-a:Jaz sem pa ravno iz teka, ampak sem takooo pridervela domov, ker je že začelo se bliskat in treskat. Najprej je bilo: " Joj, kok je lepo...ta narava." Naslednji stavek je že bilo: "Joooooooooj kok se bliska, kok je strašnoooo :shock: "

Mogoče pa ni slaba ideja, da bi šla zdejle tečt. Bi tekla ko strela... ziher bi postavila svoj rekord. :lol: :lol: Če me ne bi kaka strela prej res treščla.
Uporabniški avatar
 lenči
Joj kako prijetno dežuje zunaj. Ne, počivat punca, v sredo greš na tekmo, ne ne smeš. Tud jst sem med tistimi, ki gredo radi v dežju ven :lol: :lol: .

Solatka, tale ideja s polžjim piknikom je pa res odlična. Sam realizirat jo je treba. Vsaka nekaj prispeva. Sam malo teka za začetek bi blo pa super za ogrevanje. Takega našega, polžjega :wink: :lol:
 Janazaspana
Hec. Nisem šla na Večno in potem na Pot spominov, ampak se mi je prijatelj najavil, da bi malo gibal in sva udarila eno hitro hojo po Rožniku. Glede na vaše odzive na vreme zunaj, je naju je krog nedežja spremljal celo pot. Samo gledala sva bliskanje vse naokrog in preskakovala vse žabje vrste, ki so prilezle na plan. Dež bo, dež :) Jutri pa res en tek v dežju. Že dolgo nisem. Če bom v službi kasna, mogoče pridem bremzat K-Rožnik.

Na DM teku me ne bo, vas pa verjetno pridem spoznat, pozdravit, kušnt in zaželet dober tek na zbirno mesto na Sprehajališču.
Uporabniški avatar
 solatka
lenči napisal/-a:Solatka, tale ideja s polžjim piknikom je pa res odlična. Sam realizirat jo je treba. Vsaka nekaj prispeva. Sam malo teka za začetek bi blo pa super za ogrevanje. Takega našega, polžjega :wink: :lol:
Tek na pikniku? Itak :wink:

Sej zrihtat bi morali samo prostor. Hrano pa... vsak prinese (kao) zase. Po mojih izkušnjah je tak piknik še najboljš. Pa hrane je vedno več kot preveč. Pa ne obremeniš samo enega, ki bi moral skrbeti za hrano.

Danes mi je žal, da nismo več v unih "komunističnih časih" pa da nima vsaka firma svoje prikolice v kakem kampu ob morju.
Pogrešam deževne noči v prikolici.

Danes bom spalapri odprtem oknu :)
Uporabniški avatar
 lenči
Solatka, prostor mora biti nekje v centralni Slo, tu bomo rabile pomoč polžkov iz centra :lol: . Ostalo pa si že vse povedala. Sam termin bo treba predhodno uskladit, ta bo najtežja :wink: :?: . Bo treba pravi čas začet.

Solatka, jaz pa sem še vedno v "komunističnih" časih in bom tudi letos uživala - upam - tudi kakšno deževno noč v prikolici :lol: . V zrelih letih smo ugotivli, da je takšen dopust res super in da smo včasih premalo izkoriščali možnosti (no sam prikolica je danes malo bolj urejena, kot tiste "komunistične"). Pa še naš kuža super uživa, ker smo tako lepo skupaj :wink: .

Jaz spim pri odprtem oknu vedno.
Uporabniški avatar
 Asparagus
Punce,

kako ste pridne, en dan ne pogledam foruma, pa mam tri strani za prebrat.
Včeraj sem tekla mojo standardno relacijo(9,7km) v družbi.
Pozdrav Tesi in Sandi, če slučajno bereta :D Bilo je super, minilo je en dva, tri, med tekom se res da pogovarjati in to skoraj ves čas. Potem sem se počutila tako dobro, da sem šla na dodatne 4km in tudi to je šlo dobro, le v zadnjem km so me začela cukati kolena. Domov sem se vrnila čist navdušena in tudi kasnejša toča me ni spravila v slabo voljo.
Super ideja, da se dobimo, tud jaz bom šla po številko en dan prej in v miru poiskala meeting point :wink: , že dolgo nisem bila v Tivoliju.
Tudi glede piknika sem za, če se bomo dobile, se bomo lahko kaj zmenile. Lenči, če boš čisto sama in greš čez Litijo, mogoče lahko pobereš mene?
Nimam problema s prevozom, ampak tudi jaz bom sama.
Uporabniški avatar
 lenči
.Asparagus, saj bom res sama, ampak glede na vremenske razmere, sem se odločila, da bi pa še eno mojo "strast" zadovoljila in bom šla z motorjem. Alja je bila tako prijazna, da mi je dovolila "skladišče" v njenem avtu. Če pa bo grdo vreme, se pa peljem z avtom in greva lahko skupaj. Za motor namreč nimam dodatne opreme :wink: :lol: . Vsekakor javim način prevoza, da se v petek zvečer uskladiva, če si za to. Pa prijetne teke še naprej.
Uporabniški avatar
 Asparagus
Lenči,

na ZS dobiš mojo številko, če boš slučajno z avtom. Sicer pa se vidimo na zbirnem mestu. :D Če bo vreme podobno današnjemu, bom tekla več kot prijavljenih 5km.
Uporabniški avatar
 lenči
Asparagus, super, nas bo v drugem krogu več za medsebojno spodbudo :wink: :lol: :laola .
Uporabniški avatar
 d.m.r.
Pozdravljena polžja sekcija!

Vaše pogovore spremljam že od samega začetka in moram priznati, da ste mi takoj postale sila simpatične!!! :D Zakaj? V vaših izpovedih in mislih sem se kmalu prepoznala, pa še po času na 10 km spadam čisto k vam (moja prva 10-ka v Radencih letos je bila 1.09 in seveda sem na cilju skoraj izdihnila!). Torej, punce, če smem, bi k vam pristopila še ena "tota" Štajerka. Na žalost ne bom mogla v soboto na DM-ov tek, saj teče moja polovica tek čez Pohorje, nekdo pa mora poskrbeti za otroka. Mogoče pa prideva skupaj na nočno desetko. Tistim, ki boste v soboto tekale želim čim lažje kilometre, vsem pa lp.
Uporabniški avatar
 Ksenija
kukuc vsem... kolk mi je žal, da me v soboto ne bo z vami, no bom bodrila moje polžke v mislih! Nočna destka pa tud mne mika... hmmm
danes sem tekla v klanec... o moj bogec...
sem dobila pa zelo pomembo spoznanje - to ko sopihamo v hrib ne, sej poznate to - no danes se javim na telefon enmu dobremu frendu pa prav, pismo orgazmično zveniš... tko da punce želim vam velikooo orgazmičnega dihanja med tekom ;)
Uporabniški avatar
 lenči
No, spet lepo dežuje. Upam, da bo tudi jutri zdržalo do konca tekme v Celju. Sicer me malo dežja ne bo zmotilo. Kot kaže bo cel teden tako.

Ksenija, pravi polžek si :D , mi bomo tudi mislili na vse, ki niso z nami drugače kot v mislih :wink: .

d.m.r. lepo da si se nam "uradno" pridružila. Štajerk nekam manjka tej sekciji. Če pa boš na kakšnem teku pa le prej javi, da se še s kakšnim polžkom srečaš :lol: :juhuhu: . Prijete tek ti želim.
Uporabniški avatar
 solatka
Ooooj.

Jaz sem šla pa po dooolgem času tečt (nazadnje sem tekla v petek).
Uf...prav pasalo je. Pa še svoj rekord sem postavila na 7km :wink:

Od zdaj naprej hodim sam enkrat na teden tečt.... :lol:
Ma ne, se hecam.

D.m.r. dobrodošla. Vedno več nas je... Super. Če smem pripomnit, zame si med hitrimi :wink:
Ampak se bližam tudi jaz ta hitrim.

Te nevihte..... danes sem dvakrat bežala pred njimi. Nazadnje malo prej, ko sem tekla. So strele razpolavljale nebo... Kar grozljivo.
 Tanjusha
Jutro, punce!
Jaz pred sobotno tekmo tudi, kot vse kaze, ne bom pretekla niti kilometra. Sem bila malcek nerodna in telebnila po stengah. Zdaj hodim okoli z oteceno ritjo in bolecim gleznjem. :cry: Ce bom dovolj trmasta, bom danes sla probat eno krajso turco na izi ...

Drugace pa pozdravljam vse nove clanice Polzje sekcije :clap: In ker nas je vedno vec, me zanima, ce bi kot prepoznavni znak tudi me imele kaksne majcke?
  • 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA