Sam vsekakor navijam za Polarja, jaz sem lastnik z G3 GPS podom, zaenkrt izjemno zadovoljen, uporabljam pa ga tako za tek kot za gorsko kolesarjenje ... Pri Polarju ma predvsem navdusujejo predvsem veliki nabor funkcij povezanih s srcnim utripom... In neverjetno uporabna pa mi je moznost nalaganja treningov na urco... Se posebaj ker jih dobis ze napravljenje in je fajn zame kot za zacetnika ker se nevem kako in kaj in je to dober zacetek, postopoma pa lahko itak prilagajas ... To nalaganje treningov je fajn se posebaj ce rabis nekoga da te brcne vsako toliko casa da se zmigas in da se drzis urnika

Aja no res kar sem na zacetko motilo pri tej varjanti Polar + GPS je ker ni trackanja poti, ma dejansko sedaj vidim da je pri teku, vsaj kakor jaz tecem, le ena fency stvar ki se fajn prodaja, kake velike uporabnosti ne vidim ... Tako da sem zadovljen da sem se odlocil za Polarja in me ni prevzel Garminov GPS s trackanjem pa naj bo to 305 ali 405. Sicer za na kolo ali pohodnistvo se mi zdi malo bolj uporabno, ma dosti pa spet ne ker nima moznosti map... No za na kolo in pohodnistvo pa sem si itak nabavil se Garmin GPSMAP 60Csx ... Jah pac ne morem brez raznih gizmotov

jah to smo pa racunalnicarji ... Kar se tice teka in kolesarstva pomoje Polar rulzzz (RS800 in CS600), kar se tice GPSjev pa itak Garmin Rulzzz ...