Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 OPICA
Polar ali suunto to je definitivno :) Tisti garmin me ne fascinira prav nič.
Sicer pa lepo preglej vse kar ti nudijo in naredi en zaključek.....
Uporabniški avatar
 MihaPR
Moraš malo vhodnih parametrov povedat, ker je vsak za nekaj dober.
Uporabniški avatar
 javaman
Z GPS pod-om si lahko tek ogleduješ na mapi.
 mak
Navajen sem na Polarja, tako , da glede izbire firme nimam pomislekov. GPS vsekakor pride prav za outdoor športe - gorsko kolesarjenje, pohodništvo,tek - imel sem ga tudi na veslanju, vendar ne po Soči, ker me je skrbel sprejemnik :roll: ( skale ipd.), da ga ne bi izgubil. Footpod pa pride prav pozimi v fitnesu ( tam ti gps ne lovi ) ali pa, če je tvoj cilj samo izboljšati tekaške dosežke. Če preletiš google, boš dobil mnenja uporabnikov, da če si odštel tako veliko vsoto za uro ,( res ni poceni), si naslednjo sezono dokupi še footpod ali obratno, pa boš imel oba. :lol:
 Mitja Kravos
Sam vsekakor navijam za Polarja, jaz sem lastnik z G3 GPS podom, zaenkrt izjemno zadovoljen, uporabljam pa ga tako za tek kot za gorsko kolesarjenje ... Pri Polarju ma predvsem navdusujejo predvsem veliki nabor funkcij povezanih s srcnim utripom... In neverjetno uporabna pa mi je moznost nalaganja treningov na urco... Se posebaj ker jih dobis ze napravljenje in je fajn zame kot za zacetnika ker se nevem kako in kaj in je to dober zacetek, postopoma pa lahko itak prilagajas ... To nalaganje treningov je fajn se posebaj ce rabis nekoga da te brcne vsako toliko casa da se zmigas in da se drzis urnika :) Aja no res kar sem na zacetko motilo pri tej varjanti Polar + GPS je ker ni trackanja poti, ma dejansko sedaj vidim da je pri teku, vsaj kakor jaz tecem, le ena fency stvar ki se fajn prodaja, kake velike uporabnosti ne vidim ... Tako da sem zadovljen da sem se odlocil za Polarja in me ni prevzel Garminov GPS s trackanjem pa naj bo to 305 ali 405. Sicer za na kolo ali pohodnistvo se mi zdi malo bolj uporabno, ma dosti pa spet ne ker nima moznosti map... No za na kolo in pohodnistvo pa sem si itak nabavil se Garmin GPSMAP 60Csx ... Jah pac ne morem brez raznih gizmotov :) jah to smo pa racunalnicarji ... Kar se tice teka in kolesarstva pomoje Polar rulzzz (RS800 in CS600), kar se tice GPSjev pa itak Garmin Rulzzz ...
Uporabniški avatar
 Sport Billy
S tekom se redno ukvarjam že dobrih 21 let. Skoraj vsak dan. Ob čisto vsakem vremenu. Na teden si tako privoščim dan ali največ dva za počitek. Razdalje so različne. Večinoma od 7 do 10 km. Včasih, ko pa imam malo več časa, pa si privoščim tudi razdalje tja do 18 km. Zelo rad pa tudi tekmujem in tako preverjam svojo telesno pripravo. Tečem z užitkom in šport je moj način življenja. Prav tako se rad velikokrat podam na trening na Šmarno goro in Grmado ali na kakšen hrib na Gorenjsko. Uživam tudi v gorskem kolesarstvu in planinstvu, saj sem tudi velik ljubitelj gora. Prav iz teh razlogov si končno želim kupiti tudi dobro športno uro.
Uporabniški avatar
 bobr
Glede na tvoj zadnji vpis bi ti vsekakor svetoval Garmin 405. Še s ceno boš dobro čez prišel, beri pod 300€.

P.s.: Foot pod ti ne bo čisto nič koristil na biciklu ali pohodništvu. T6 ni nič boljši od RS800.
 Mitja Kravos
Res glede na tvoj opise dejavnosti se bi tudi jaz nekako strinjal, razen zame ena velika pomajnkljivost pri G405, nima barometricnega visinomerja .... Pri pohodnistvu in gorskem kolesarstvu je to lepa lastnost ...
Uporabniški avatar
 bobr
E vidiš Mitja se mi je zdelo da sem nekaj pozabil :)

Veš kaj, naredi si pluse in minuse za vsako uro in boš videl koliko je ura, dobesedno :wink:
Uporabniški avatar
 MihaPR
Hm, res je, ima pa navaden višinomer :)
Uporabniški avatar
 dexi27
Veliko je napisanega v raznih temah o raznih urah, jaz sem se odločil za polarja 625x, pred dvema letoma, predvsem zarad funkcij TEST, kjer se da potestirat svoj organizem, predvsem pripravljenost oz. VO2max in pa pretreniranost. Foot pod pri tem modelu po moje ni najbolj posrečen, je pa od letos na voljo GPS za to uro, tako da bo to moj nadaljni nakup, potem pa mislim da bo TO TO.
Sem za POLARJA definitivno :!:
800tka je pa sploh lepa :D
Uporabniški avatar
 bobr
dexi27 napisal/-a:Sem za POLARJA definitivno :!:
800tka je pa sploh lepa :D

Hvala enako :twisted:
Ampak cenovno je 800ka mnogo dražja v primerjavi z 405.
Uporabniški avatar
 dexi27
Ja lepota se plača kaj čmo, ampak še vedno sem za polarja :oops:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA