prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 iverson
Aha to je tam na vrhu. Na začetku je tudi tabla ki opozarja na kolesarje, kajne? To je treba probat.
Uporabniški avatar
 husein
To je ta, ja.

Tista tabla mi je tut dala mislit :D
Čeprav višje gor je pa precej strmo za kolo.
Uporabniški avatar
 iverson
Za nas strmo, imamo pa tukaj okoli nekaj "norcev" ki so zvozili to. Če bo vreme dobro grem pa v nedeljo gor v tek/hoja tempu :D .
Uporabniški avatar
 husein
ales napisal/-a:Boštjan je s 1.13 postavil neuradni rekord proge (od Tonača do Jezerc), le 6 minut za njim je bil Mitja.

No včeraj sem v dežju tekel od Tonača do Jezerc po cesti. Moj čas je bil 1.10.14. Potem sem potegnil še do Gospinca. Vmesni do Ambroža 47.44

Nazaj dol se pa vleče kot smrkelj :x
Sem ubiral bližnjice, samo se asfalta ne losaš v celoti
Uporabniški avatar
 ales
Ja bravo za super čas. Boštjan je včeraj tekal po Pohorju in zmagal (tko si dober).. Jaz še dolgo navzgor ne bom konkurenčen, bi mi pa zlo pasalo, če se še kdo opogumi za tek navzdol.

Predvidoma v sredo okoli šeste gremo spet.
Uporabniški avatar
 iverson
Danes sem šel iz Štefanje gore na Krvavec nato podaljšal še do Zvoha. Kar luštna turca. Prestrašla sta me dva downhillarja ki sta priletela za mojim hrbtom po enem pobočju (norci so kje to furajo). Drugače sem se pa enkrat zgubil in sem prišel na pobočje kabinske žičnice nato sem mal lezel po tistem pobočju. Potem pa spet našel pot. Na krvavcu sem bil v 1h21.
Uporabniški avatar
 ales
Spet smo se včeraj štirje našli pri Tonaču. Trije gor in sam navzdol. Ta teden so asfaltirali še tist mal makedama od lese do parkirišča na Jezercih, zdaj je moj čas spusta po asfaltu 47 minut. Spet pridelal en velik žulj pod peto..

Smo pa včeraj opazili tudi dve tekačici mal pod Ambrožem, očitno priprava na GM4O.
Uporabniški avatar
 husein
ales napisal/-a:Spet smo se včeraj štirje našli pri Tonaču. Trije gor in sam navzdol. Ta teden so asfaltirali še tist mal makedama od lese do parkirišča na Jezercih, zdaj je moj čas spusta po asfaltu 47 minut. Spet pridelal en velik žulj pod peto.

A tečeš po asfaltu od Jezerc do Tonača?
Kako se pa ostali vrnejo?
Uporabniški avatar
 iverson
Asfaltirali so zaradi jutrišnje kraljevske etape Dirke po Sloveniji. Tako da jutri grem gor, iz Štefanje ali pa mogoče kar iz zaloga. Da si ogledam te kolesarske norce.
Uporabniški avatar
 ales
husein napisal/-a:A tečeš po asfaltu od Jezerc do Tonača?
Kako se pa ostali vrnejo?

Fantje začnejo pri Tonaču v klanec, jaz jih z avtom spremljam (ene trikrat lahko pijejo med potjo). Na parkirišču na Jezercih pustim avto in en od fantov potem berlingota pripelje do Tonača (tini, običajno).

Ja, navzgor in navzdol tečemo po asfaltu.
Uporabniški avatar
 husein
iverson napisal/-a:Asfaltirali so zaradi jutrišnje kraljevske etape Dirke po Sloveniji. Tako da jutri grem gor, iz Štefanje ali pa mogoče kar iz zaloga. Da si ogledam te kolesarske norce.

Sem dons tekel iz Štefanje na Zvoh. Nazaj grede sem šel na Ambroža dol in sem tekel po novem asfaltu.
Grozno kaj so naredil. Neutrjene bankine, pesek ob strani se udira skoraj čez gležnje, podrta drevesa ob strani, velike skale na bregu, precej jih je tik ob cesti...
V Gorenjskem glasu sem bral da je cesto asfaltiralo Cestno podjetje Kranj (in sponzoriralo izvedbo zemeljskih del), ob pomoči občine Cerklje, pašnih skupnosti in RTC Krvavca.
Župan Čebulj pa pravi, da z ureditvijo dodatnih štiristo metrov ceste na Jezercih niso posegli v naravo, saj je cesta ostala na obstoječi trasi. Torej podrta drevesa ne štejejo za poseg v naravo?
Uporabniški avatar
 mitjas
Bom(o) danes preverili, če se je kaj spremenilo v tem tednu.
Klasični vzpon do Rozke, štart pa tokrat ob 17:30.
Uporabniški avatar
 ales
Spet je en trening za nami. Boštjan je dosegel novo najboljšo znamko: 1.08.. Tudi Nežka ni veliko zaostala za njim. Malo daljša je bila le analiza, ki se je zavlekla še v jutranji zajtrk z ogledom sončnega mrka na Kriški. Tokrat nas je bilo sedem, z obljubami še nekaterih za naslednjo ponovitev.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA