Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 lenči
Tanjusha, tole pa je ideja ta z majčkami :clap: . Sam Solatkino slikico dodamo na majico, pa smo taprave :wink: . Lahko tud kr na bombažno TF foruma. Ker taprave majčke bodo verjetno naročali prihodnje leto za novo sezono. Al pa skupinsko fotko z DM teka. Aj, obvezno moram vzeti fotoaparat.

Tanjusha, očitno imam še srečo, jaz mam samo lepe mavrične barve na stegnu :oops: . Mize niso okrogle. Ampak tečem pa vseeno lahko.

Solatka, počitek je prav blagoslov, vidiš, kmalu bo fotka čist upravičena :lol: .

No, upam, da danes ne bo prehudega naliva na tekmi v Celju, ker ne vem, če me bodo pol počakal, da pridem skozi cilj :oops: :lol: :wink: .
 Tanjusha
Lenci, ideja je padla cisto spontano med pogovorom z Aljo. Ona je bla takoj za. Drugace pa imam za majcke veze in bi lahko mele cist svoje :)

Fotoaparata pa ne pozabit, ampak a se lahko slikamo pred tekmo? :oops:

Pri nas se vreme zaenkrat se kar gor drzi, je pa celo noc prav fletno padalo. Tako da potke vabijo ne en sproscujoci tek :wink:
Uporabniški avatar
 lenči
Tanjusha, če maš pa veze, pol pa super. Ker meni osebno je bolje imeti še kakšno kvalitetno majico, ker teh bombažnih dobimo res veliko. Saj so OK (sine je hvaležen :wink: ), ampak čedalje manj si jih za tek želim, ko mi pa tud čedalje bolj "dol teče".

Ja slikale se bomo pred tekmo na točki srečanja, po tekmi bi bilo preveč strašljivo :oops: . Upam, da ne bo padalo, saj je vremenska za sobot sedaj tud slaba.

Asparagus, grem z avtom, dobiš ZS.
 Tanjusha
Aja, ti bi tako majcko ... hm hm, za take pa nimam vez :) Poznam pa enega tiskarja, ki mi pac lahko priskri razne majice ceneje, pa se natiska mi lahko gor kar hocem. Bom vprasala, ce ima tudi kaj za svicat :)

Ja, vremenska se nam nekaj kisa. Po drugi strani je pa bolje, vsaj vroce ne bo. Zadnjic na tistem dobrodelnem teku je bila za znoret vroce po Jakopicevem!!!
Uporabniški avatar
 lenči
Tanjusha, jst sem praktične narave, bi se rada tud ko tečem pokazala s super Polžjo sekcijo :wink: :lol: . Je pa tud bombažna super, vsaj za pred in po teku, pred se lahko še fotkaš z njo :wink: .

Vreme me pa bolj skrbi za fotko kot pa za tek, saj res ne maram vročine in sonca.
Uporabniški avatar
 Asparagus
Nismo še določile ure srečanja?
Dobra ideja v zvezi z majčkami, katerega Solatkinega ste pa mislile?
Enega lušnega je imela naslikanega v Radencih?
Slika vsekakor pred tekom, po njem sem takšna, da bo še kdo mislil, da mi mora dati prvo pomoč :oops:
Se javim še kasneje, upam da bo medtem nehalo deževati in bom kak km odtekla.
Sicer pa se moj vrtiček spreminja v močvirje :evil:
Uporabniški avatar
 Frikica
Frikica napisal/-a:Polžke, zbor Polžje sekcije v soboto 7.6. pred DM tekom (uro moramo še določiti).
Meeting point je na začetku "Promenade" oziroma JAKOPIČEVEGA SPREHAJALIŠČA. Blizu so stopnice oziroma podhod (pot/smer proti centru LJ).
Za vse polžke pa dodajam ZEMLJEVID.

Upam, da je dovolj dobro narisano, napisano, označeno... :)

Polžki, ob kateri uri? Predlogi... :)
Uporabniški avatar
 solatka
Asparagus napisal/-a:Nismo še določile ure srečanja?
Dobra ideja v zvezi z majčkami, katerega Solatkinega ste pa mislile?
Enega lušnega je imela naslikanega v Radencih?
Slika vsekakor pred tekom, po njem sem takšna, da bo še kdo mislil, da mi mora dati prvo pomoč :oops:
Se javim še kasneje, upam da bo medtem nehalo deževati in bom kak km odtekla.
Sicer pa se moj vrtiček spreminja v močvirje :evil:

Glede majčk sem pa že jaz razmišljala. Sam jz sem mela v mislih bombažne.
Lahk bi si pa polžke kr narisale na majčke? (barve za tekstil, pa smao prerišeš iz podloge, počakaš, da se posuši, polikaš in je).
Mislim, da še imam "osnutek" tistega polžka, ki kraljuje na moji majci iz Radenec :wink:

Lahk nardimo na Bledu eno risarsko akcijo, pa jaz zrihtam barve. Pa podlogo za prerisovanje.
 Tanjusha
Majcke lahko zrihtam bombazne, mogoce bi se dale dobit clo kaksne svic varianta. Za tisk ni problema, slikca je lahko narisana na roko, fotka, logo - sploh ni vazno, men bodo fantje ze natisnili. Sicer pa predloge sprejemam na ZS 8)
Uporabniški avatar
 solatka
Če mi rata preskenirat mojo umetnino, dobiš na ZS (em, aja, a se sploh da pošiljat slikce na ZS?)
Uporabniški avatar
 Ksenija
jst sem tud za!
danes tekla sploh ne ;)
dan počitka (beri gospodinjsko fatiranje)
Uporabniški avatar
 lenči
Super :clap: . jaz sem za majčko, kakršna koli že bo.

No, kdaj je uradno srečanje polžkov? Ob 10. je tek, a rečemo od 9.00 naprej? Jaz prinesem fotoaparat, da zabeležimo uradno dogodek.
Uporabniški avatar
 lenči
Dragi polžki, častno :oops: sem vas zastopala na Olimpijskem teku v Celju (čas ne bom omenjala :oops: ). Bilo je zelooooo soparno. Spoznala prve forumovce in prijetno je bilo teči z njimi. Seveda celo pot čvekala z nano, pa še ena polžika nama je delala družbo (in njena kužika, ki je celo progo pretekla z nami). Sigurno bom na kakšni fotki, ker zadnje so nas vedno poslikali na vsaki postojanki in v cilju. Ampak sedajle se pa počutim suuuupppeeeeeer. Pa še deževati je pričelo.
Prav prijetno je iti na tek in nisi osamljen, tako, da sedaj že vem, da jih nekaj poznam, ko pridem na DM tek. Še več pa vas bom spoznala :wink:.
Tek v soboto bo čudovit.

Tako, do sobote počitek, v soboto pa pot pod noge in gremo v klanec :lol:
Uporabniški avatar
 UršaR
Halo, polžki!

Tudi jaz sem za majčko. Kakor tudi za to, da se srečamo v soboto.

Sicer pa sem zdajle odtekla eno polžjo (ampak res polžjo) 5ko. Res da po dežju - pa kaj! Zdaj pa počitek do sobote in se vidimo! Imam že hudo tremo, saj bo to moja prva tekaška tekma, pa še večino bom le v hrbet gledala - pa še to ne prav dolgo, ker mi boste pobegnile. :( Ampak, kako ste me že bodrile - korajža velja, kajne?!

LP, Urša
Uporabniški avatar
 lenči
Urša, pa ne se hecat, jaz sem danes vseh 8 km gledala drugim v hrbet :lol: , pa kaj :wink: . Bodi prepričana, da jih bo kar nekaj teklo s tabo. Pomembno je, da prideš skozi cilj, kar seveda sploh ne bo problem, če si že danes tako pridno odrajžala svojo 5ko.

Občutek na tekmi je res poseben, tek pa zato še bolj prijeten. Prvič sem na tekmi tekla danes z družbo in prav prijetno klepetala vso pot (no res ni bilo klancev, zato pa soparno).

Pridi na zborno mesto, tam nas najdeš in fotke bodo trajen spomin.
  • 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA