Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 solatka
Danes sem se naučila skenirat. :laola

Torej, skenirala sem obe svoji slikci iz majčke. Sicer nista najlepšejši, ker pač sta skici narejeni na hitro.

Jih bom pripopala v blog(glej spodaj), da se odločite a vam je polžek všeč al ne.
Če pa vidite koga s tako majčko (no s takim polžkom na majčki), to sem jaz :wink: ).

Slikci sta pač slabi, ker ne znam olepševat stvari. :lol:
Uporabniški avatar
 Wega
Iiiii, luškan!

Lahko da veš, pa vseeno povem, lahko bo pomagalo komu drugemu: Če želiš lahko spodaj dodašpod podpisom stalno povezavo na svojo spletno stran. To urediš v nastavitvah profila. Polega gumbkov "profil" in "zs" se bo pojavil še "www"
Uporabniški avatar
 solatka
Wega napisal/-a:
Lahko da veš, pa vseeno povem, lahko bo pomagalo komu drugemu: Če želiš lahko spodaj dodašpod podpisom stalno povezavo na svojo spletno stran. To urediš v nastavitvah profila. Polega gumbkov "profil" in "zs" se bo pojavil še "www"

Nisem vedela. Zdaj vem. Hvala :D
 Tanjusha
Solatka, lusten polzek :) Ampak jest tkole zgledam samo pred tekom :) Po teku pa jezik do tal in vsa kuhana :lol: Tko da mene bi bolje zadel kak polzek z jezikom do tak, s potnimi kapljicami in dimom izpod pet. Pa seveda z napisom: Pozor! Polzja sekicja (na pohodu)! :))))

Aja, majcke imam ugledane. Take bolj oprijete, okrogli izrez, iz cesanega bonbaza in elastana, 210 gramska. Barv je kar nekaj - lahko prinesem pokazat katalogec na DM, mogoce celo uspem kaksno majcko nafehtat, da vidimo, kako v zivo zgleda. Sporocim!
Uporabniški avatar
 solatka
Tanjusha napisal/-a:
Aja, majcke imam ugledane. Take bolj oprijete, okrogli izrez, iz cesanega bonbaza in elastana, 210 gramska. Barv je kar nekaj - lahko prinesem pokazat katalogec na DM, mogoce celo uspem kaksno majcko nafehtat, da vidimo, kako v zivo zgleda. Sporocim!

Če smem, jaz navijam za rdečo. Da bo v stilu TF foruma :wink:
Uporabniški avatar
 lenči
Solatka, tale polžek bomo pa risali na majčko TF (in tud druge), če seveda avtorske pravice ne bodo višje od kakšnega sladoleda :wink: :juhuhu: .

Tanjusha, saj kvaliteto majčk si pa super rezervirala. Ugotavljam, da se bo v soboto ful dogajalo na teku, pardon tudi pred in po njem.

Aja, pa ne glejte rezultatov včerajšnjega Olimpijskega teka v Celju pri mojem imenu, saj nisem bla tko hitra :wink: :oops: . So se krepko ušteli. No, pa saj ni pomembno, lepo je blo teč v družbi. Sam na DM teku pa ne bom čvekala, ker drugač ne bom prežvečila zadnjega kroga :oops: .
 Tanjusha
Ha! Rdeca barva je tudi na izbiro. Tistega polza pa potem lahk gor natisnemo z belo, da bo ja viden 8) Aja, so pa barvne majcke za malenkost drazje od bele, tako da je izbira vasa.
Uporabniški avatar
 Asparagus
Včeraj mi je uspelo ujeti pol urice, ko ni padalo in odteči par kilometrov.
Moja prizadevnost zadnji mesec se pozna, v klance mi gre dosti bolje :D
Z vsakim deževnim dnem se povečuje verjetnost, da jutri dopoldne ne bo deževalo in ker ne bo prevroče, bo po mojem super.

Se že veselim jutrišnjega dne :)
Uporabniški avatar
 lenči
Dragi polžki, jutri se torej dobimo od 9.00 ure dalje na obljavljenem zbirnem mestu. Vreme nam bo odlično služilo, danes se bo izlilo, tako, da bo prijetno ne prevroče za teč.

Se vidimo jutri, komaj čakam :lol:
Uporabniški avatar
 solatka
Tudi jaz sem včeraj ujela sončne pol ure. No, malo več. In odtekla svojo dozo.

Jutri bom pridno navijala za vse vas, ki se boste udeležile DM-teka.
Držte se.... Pa kr počas, da vas ne vrže iz ovinka :wink:
Uporabniški avatar
 lenči
Solatka, tvoj polžek je že na moji kapici :lol: . Dobesedno prerisan :wink: . Se te bomo spomnile in dobiš kakšno fotko za gušt :lol:
Uporabniški avatar
 solatka
lenči napisal/-a:Solatka, tvoj polžek je že na moji kapici :lol: . Dobesedno prerisan :wink: . Se te bomo spomnile in dobiš kakšno fotko za gušt :lol:

Evo...sem vedla, da sem hotla še neki napisat. Da se priporočam za fotke :lol:

No, upam, da ti bo polžek delal dobro družbo. :wink:
Uporabniški avatar
 lenči
Solatka, upam, da bom lahko dala fotoaparat komu, ki bo tekel kakšen manjši krog (gre tudi sodelavka), da bo dovolj fotk. Pa tud sem se naučila, kako se da to na internet in potem samo pripopam link v post (no to bomo pa vidl, če mi bo uspelo) :oops: .

Polžki mi pa vedno delajo dobro družbo :wink: :lol: . Prvi po že Asparagus, ki jo poberem v Litiji, potem pa upam, da spoznam čimveč polžkov v drevoredu.
Uporabniški avatar
 UršaR
Kooooončno sem spet prišla do TF. Ne vem zakaj mi 2 dni ni delalo. Ravno sem se navadila redno "čekirati", pa me pusti na cedilu. Sem imela skoraj abstinenčno krizo.

No, kakorkoli že, jutri takle čas bom že v cilju (no, vsaj upam!!). :laola Ampak, hudiča, jaz bom morala po vsej verjetnosti še enkrat na štart - bom mogla še 400 metrov pretečt. :D Upam, da me mali ne bo preveč matral - da bo tudi on v stilu polžje sekcije!

Upam, da vas jutri pozdravim pred štartom.

Se vidimo!

LP, Urša
Uporabniški avatar
 lenči
Urša, ne se sekirat, jaz bom tud še tekla takle čas in se veselila, da so zadnji kilometri. Cilj pa ni problem, veš da bo šlo, sicer po polžje, ampak tudi v tem je poseben čar :wink: :lol: .
Pa hitro vse prebrat, da mine abstinenčna kriza. :wink:
  • 1
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA