Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 grb
Zapiste se mene za tam med 8 in 9 zjutraj, ce le ne pride kej neplaniranega vmes.

G.
Uporabniški avatar
 Tanja Foršek
..tud jz pridem do 9 h,upam da do takrt opravm s strahovi;)
Uporabniški avatar
 Cormi
5rca napisal/-a:pridem ob 9ih

No pa pridem še jaz ob devetih. Pol bom pa prosta službe, jupi :D
 Janazaspana
No, pa bom še jaz prišla zjutraj. Ob taki uri me lahko popolnoma osušijo, še opazila ne bom :lol:
Uporabniški avatar
 Classix
Da se ne pozabi...pride še kdo?

LP
Matjaž
 ton
Če sem v teh dneh nastrgal dovolj hemogolobina, pridem.
Uporabniški avatar
 primus
ne pridem.
razlog je pozitiven - dal pred kratkim. :wink:
se pridružim naslednjič.

primus
Uporabniški avatar
 mitjas
Pridem :!: , ko mi avto porihtajo, predvidoma pa okrog 10:00.
Mogoče kakšno minuto čez.
Uporabniški avatar
 veter v laseh
Tokrat žal ne , sem doniral pred dobrim mesecem. :lol: Bom pa naslednjič mogoče zadel termin TF.
 ton
Če še koga mika - danes je na zavodu za transfuzijsko prava milina, nobene gneče.

Zadovoljen sem, tesnoba me skoraj ni popadla, zapletel sem se v čvek s prijazno laborantko, pa je šlo. Opozarjam le, da se morebitni pristopniki ne hvalite preveč s kako zdravo prehrano, z zdravnico sva se pošteno sporekla (no, jaz sem bolj mrmral v brado) o razmerju med vegetarjanstvom in hemoglobinom. Tako mi tudi obvezne mantre o nedopustnem zavračanju homoseksualnih moških (ki so po mojem ravno toliko 'nevarni' kot vsa ostala populacija), s katero ponavadi razkajfam osebje, ni uspelo odžebrati.

So pa mojo Vando že tretjič zavrnili in očitno bo morala najti drugo pot za človekoljubje: prvič je bila prelahka, drugič je dojila, danes pa je imela pritiska kot en globoko hiberniran piton. Bo že, draga. Saj ti je spijemo doma na litre.
 damjan10
z veseljem pridem malo pred 17uro!
Uporabniški avatar
 grb
Ja evo smo bli, so nam puscali kri :-)

Sem spoznal se 5rco in Cormi, me veseli.

G.
Uporabniški avatar
 Sport Billy
Po 20 letih, še v času služenja vojaškega roka v JLA, sem se spet odpravil na krvodajalsko akcijo. Odločil sem se, da bom postal redni krvodajalec. Nikoli ne vemo, kdaj bomo kri potrebovali sami.
Lep pozdrav vsem

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA