Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 UršaR
Mene motivira to, da naredim nekaj zase! In tisti krasen občutek, ko se ustavim - ko mi pot teče po čelu. Obožujem ta občutek! In tišino, ki me spremlja, ko tečem. Tečem počasi, po mojem izgledam, da se komaj premikam, ampak meni je fajn!

LP, Urša
Uporabniški avatar
 _mt_
Moja motivacija je kar podobna kot je napisala že Počasnela. Res ni lepšega ko veš, da si storil nekaj zase. Telo ti je kar hvaležno.
Vsi ljudje na svetu vedo, da je šport pomemben ter zdrav. A velika večina jih zna o tem samo na veliko govoriti. Smo pa tudi taki, ki to dejansko počnemo. To mi tudi daje nek zagon, saj se počutim drugačen, boljši od drugih. :D
 rokG
metkamarjetka napisal/-a:kaj me motivira?

- tisti dobri občutek, da ZMOREM :!:
- tisti dobri občutek, da sem si v enem letu odkar tečem nabrala ogromno kondicije :D
- tisti dobri občutek, ko pregledam moj tekaški dnevnik in vidim, koliko km se je že nabralo, koliko kalorij je bilo pokurjenih, koliko ur sem preživela v naravi (namesto doma med štirimi stenami) :D
- tisti dobri občutek, ko mi mož po teku, ki ga odtečeva skupaj stisne roko in reče: "bravo, dobra si" :D
- tisti dobri občutek, ko se vrnem s teka in sem popolnoma "prerojena", polna nove energije :D

metkamarjetka,
Tale tvoj post mi je pa lepo polepšal dan :D ..in to zaradi četrte alineje, ki me je spomnila na moje začetke...Na začetku ni bilo boljše motivacije zame,kot pohvala partnerke za vsak pretečen kilometer( no začel sem z 200m :wink: )Pa pohvala je bila zame stisk roke..high five ali pa samo nasmeh po opravljenem teku..potem je sledilo malo vaj za moč( skledce,trebušnjaki)..raztezanje..zaslužen tuš,po tušu pa .... :wink: no, da ne bom preveč zašel..Poanta je ta, da sedaj ne rabim posebne motivacije za tek... Tek je postal nekaj kar paše k mojemu življenju..Da pa je do tega prišlo, pa je zaslužna četrta alinea..Tisti, ki tečete v paru že veste kaj mislim...Tebi metkamarjetka pa želim še veliko tekov v dvoje,ker to je tapravi užitek :wink:
lpR
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
rokG napisal/-a:
metkamarjetka napisal/-a:kaj me motivira?

- tisti dobri občutek, da ZMOREM :!:
- tisti dobri občutek, da sem si v enem letu odkar tečem nabrala ogromno kondicije :D
- tisti dobri občutek, ko pregledam moj tekaški dnevnik in vidim, koliko km se je že nabralo, koliko kalorij je bilo pokurjenih, koliko ur sem preživela v naravi (namesto doma med štirimi stenami) :D
- tisti dobri občutek, ko mi mož po teku, ki ga odtečeva skupaj stisne roko in reče: "bravo, dobra si" :D
- tisti dobri občutek, ko se vrnem s teka in sem popolnoma "prerojena", polna nove energije :D

metkamarjetka,
Tale tvoj post mi je pa lepo polepšal dan :D ..in to zaradi četrte alineje, ki me je spomnila na moje začetke...Na začetku ni bilo boljše motivacije zame,kot pohvala partnerke za vsak pretečen kilometer( no začel sem z 200m :wink: )Pa pohvala je bila zame stisk roke..high five ali pa samo nasmeh po opravljenem teku..potem je sledilo malo vaj za moč( skledce,trebušnjaki)..raztezanje..zaslužen tuš,po tušu pa .... :wink: no, da ne bom preveč zašel..Poanta je ta, da sedaj ne rabim posebne motivacije za tek... Tek je postal nekaj kar paše k mojemu življenju..Da pa je do tega prišlo, pa je zaslužna četrta alinea..Tisti, ki tečete v paru že veste kaj mislim...Tebi metkamarjetka pa želim še veliko tekov v dvoje,ker to je tapravi užitek :wink:
lpR

ja rokG, ta četrta alineja bi v bistvu morala biti na prvi poziciji, ker res ni lepšega občutka, kot če te pohvali nekdo, ki ti veliko pomeni :D

je pa nekaj: tek skupaj z možem me je motiviral do te mere, da sem začela pretiravati - tako s hitrostjo, kot tudi s podaljševanjem km in sem seveda staknila poškodbo :cry: ja, možu sem sicer "dokazala" da zmorem, ampak posledično sem sedaj že tretji teden brez teka :cry:

upam, da greva že ta vikend spet skupaj tečt - ampak sedaj mu ne bom "konkurirala" za vsako ceno :wink: vsaka šola nekaj stane :!:
Uporabniški avatar
 flikca
vencelj napisal/-a:Samo to naj mi še nekdo povem, kako naj jo prepričam :?: :? :wink:

Mišn imposibl, vsaj pri meni...
Pa tk fajn bi lahk blo...
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
vencelj napisal/-a:Samo to naj mi še nekdo povem, kako naj jo prepričam :?: :? :wink:

lp, vencelj

ti povem kako je mene mož spravil k teku?

na poti na vikend oddih v Avstriji je ustavil pred športno trgovino in mi rekel, da ima "poln kufer" mojega jamranja, da tek ni zame, mi kupil dobre copate in še isti dan nagnal na tekaško stezo v fitnesu (slabo vreme). naslednji dan pa sem bila že sama pobudnik za krajši tek ob jezeru :D
dalje pa tako veš..... te zasvoji :!:
 damjan10
motivacije:
- zdrav duh v zdravem telesu
- dobro počutje
- nadzor nad telesom (POLAR S 625X)
Uporabniški avatar
 majcha72

lp, vencelj

flikca napisal/-a:Mišn imposibl, vsaj pri meni...

Hmmm, fantje, zlepa bo treba. Vsak svojo najbolj pozna, bo že našel način, kako jo "nakurit", da bo sama hotla, kaj pali pri njej. Na silo itak ne bo šlo, če jo pa premamiš na taprav način pa mogoče... Mene ne bi živa duša premaknila, če se ne bi v moji glavi nekaj premaknilo. Knjiga Tek za začetnike ja mega, mogoče jo s tem privabiš. Ali pa z linki na kakšne začetniške navdušene poste na TF. :wink: Ali pa v skrajni sili čustveno izsiljevanje "men je pa tkoooooooo dolgčas če te ni zraven".
Ampak potem bo treba nekaj časa z njo laufat, po njeno...
Je pa luštno, res, jaz komaj čakam, da greva naslednjič spet oba. Hmmm, mogoče jo pa premakne mamljivost skupnega tuširanja potem? :wink:
Uporabniški avatar
 Matt
vencelj napisal/-a:Samo to naj mi še nekdo povem, kako naj jo preprièam :?: :? :wink:

lp, vencelj

flikca napisal/-a:Mišn imposibl, vsaj pri meni...

majcha72 napisal/-a:Vsak svojo najbolj pozna, bo že našel naèin, kako jo "nakurit", da bo sama hotla, kaj pali pri njej

Lubi, a si se mau zredila okol bokov pa stegn?
Uporabniški avatar
 majcha72
No ta je pa taka nizka, pod pasom. Dobesedno in "više figurativno". :twisted:
Uporabniški avatar
 solatka
Matt napisal/-a:

lp, vencelj

Lubi, a si se mau zredila okol bokov pa stegn?

To pa res ni neka motivacija. :roll: V tem primeru bi jaz šla direkt v trgovino, pa si kupila najbolj nezdravo hrano (čips, čokolada).

Po mojih izkušnjah mora človeku v glavi neki kliknt. Če ni klika, tud ne pomaga ne vem kakšna motivacija. vsaj ori meni ne.
Uporabniški avatar
 dexi27
Jaz pa si kupim kaki nov kos opreme, pol pa komaj čakam, da grem sprobat pa stestirat, pa je to to :D
Uporabniški avatar
 Matt
Matt napisal/-a:Lubi, a si se mau zredila okol bokov pa stegn?

solatka napisal/-a:To pa res ni neka motivacija.

:D :D :D sem mislu v smislu da te po s kuhlo lovi pa za tabo laufa....
mau heca pa more bit.
Sem porocen in JASNO vem kje so te meje zacrtane. Ni mi treba niti korit za roze postavt spredi.
 comet
Meni je motivacija že samo to, da sem se začel premikat.

Eppur si muove. Še Galileo bi bil navdušen nad menoj. :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA