prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 dexi27
Nekaj sem brskal po forumu, pa žal ne najdem nič pametnega, zato, ker vem, da je na tem forumu, kar nekaj dua in triatloncev, vem da bo odgovor, kot na dlani.
V glavnem zanimam me kje se da kupi enodelni dres za kolesarjenje in tek, ker me nekak mika da bi poskusil tud mal duatlon, pa se mi zdi da za mal vspodbude rabim dres :D .
Uporabniški avatar
 Matt
Jst sem ga pr Zoot-u narocu ze pred neki cajta. Sam se ne spomnm vec kako je blo z dobavo. Mislm pa da majo ene par dilerjev tud v Evorpi...
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Ja, kje se dobi dres za triatlon v Ljubljani, pa da po možnosti ni predrag. To bi tudi mene zanimalo.
Uporabniški avatar
 Laufer
Če že nismo hitri, bomo vsaj lepi :rol:
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Laufer napisal/-a:Če že nismo hitri, bomo vsaj lepi :rol:

Kot Nizozemci na alpskem smučanju. :rol:
Uporabniški avatar
 GTA
Če imaš čas od 10. do 13. julija je v času IM Austria na štartno-ciljnem prostoru sejem, kjer je ogromna izbira različničnih ponudnikov triatlonske opreme po občutno nižjih cenah.
 ton
Tile so kar v redu, čeprav te vržejo direkt na originalne spletne strani. Pokliči in se zmeni, kaj imajo na zalogi, menda dostavijo v treh dneh. http://www.bubasport.com/
Uporabniški avatar
 pajo
Ton ne bi dal roko v ogenj. Mene za superge Brooks nateguje že :-- da me je rahlo vse minilo. Triatlonci mojega sodelavca (klub) so še na slabšem - že od MARCA!!! Sedaj pa kakor komu paše... :roll:
Uporabniški avatar
 dexi27
Ja sem poslal mail Bubasportu ampak ne vem če bo kaj, ker mam tud jaz bolj slabe izkušnje z njim.
Kaj pa tole kdo pozna http://www.3xtreme.si/artikli.php?idkat ... 2&idspol=1

Je pa varjanta zadevo naročit tud pri Žolni ampak bi nas moralo bit več, mogoč bi si lahk umislili kako TF varjanto dresov, mogoč ERO kaj pozna, ko ma mal bolj veze :wink:
Uporabniški avatar
 tadejk
LP

Drese se da dobiti v Avstriji v Gradcu. In sicer Intersport Eybl in Giga sport. 2XU, ORCA, SCOTT. Tudi neoprene ...

Kar se pa Bubasporta tiče pa... no comment.

Če že uspejo odgovoriti na mail, potem pač malo počakaš- beri meseci.

Tadej

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA