Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Vsako leto v spomin dneva državnosti organiziramo spominski tek, ki bo v torek, 24.6.2008 ob 18.00 uri pred rokometno dvorano Zlatorog v Celju.

Informacije najdete na http://www.drustvo-maratoncev-celje.si/drzavnost.html .

Na tej spletni strani je tudi obrazec za elektronsko prijavo: http://www.drustvo-maratoncev-celje.si/ ... z_2008.htm .

Tek na 11km spada med teke za Štajersko koroški pokal 2008.

Nagrade za tek na 21km:
Prvih šest med moškimi in prve tri med ženskami si bodo razdelili izdelke sponzorja MERCATOR v skupni vrednosti 250€.

Najboljši trije tekmovalci in tekmovalke v teku na 21 km (absolutno) prejmejo pokale in denarne nagrade. Denarne nagrade se podelijo, v kolikor je čas boljši od 1:20:00 pri moških in 1:30:00 pri ženskah.

Moški, absolutno, mali maraton, v primeru da je čas boljši od 1 ure in 20 minut

Prvi: 150€
Drugi : 80€
Tretji : 50€

Četrti, peti in šesti na 21km prejmejo praktične nagrade.

Če je čas slabši od 1,20 ure ni denarne nagrade!

Ženske, absolutno, mali maraton, v primeru, da je čas boljši od 1 ure in 30 minut

Prva: 100€
Druga : 50€
Tretja : 30€

Če je čas slabši od 1,30 ure ni denarnih nagrad!

Vabljeni!
Nazadnje spremenil jozet, dne 09 Jun 2008, 22:28, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 zlopi
Hoj,
jaz sem ga lani tekel in mi je bila izredno všeč proga in dnevni čas teka. Lani nas je bilo kar nekaj TF-jevcev, letos pa nas je zaenkrat nekam malo prijavljenih. Verjamem, da se bo stanje v prihodnjih tednih spremenilo :wink: .
Lp, zlopi
Uporabniški avatar
 zlopi
... kakšno pa bo kaj merjenje rezultatov. Lansko leto je imela ena naša forumka rezultat 1:46:49, jaz pa 1:49:40 čeprav sem prišel v cilj pred njo (dokumentirano :wink: ).
Lp, zlopi
Uporabniški avatar
 natasa
zlopi napisal/-a:... kakšno pa bo kaj merjenje rezultatov. Lansko leto je imela ena naša forumka rezultat 1:46:49, jaz pa 1:49:40 čeprav sem prišel v cilj pred njo (dokumentirano :wink: ).
Lp, zlopi

Res je Zlopi sem se pridno držala tvojega tempa. :oops: :wink:

Je bil pa moj čas realen sem merila s Polarjem.

:lol: :lol:

lp, n
Uporabniški avatar
 zlopi
natasa napisal/-a:Res je Zlopi sem se pridno držala tvojega tempa. :oops: :wink:

lp, n

... krasno :arrow: , se pravi da sem bil tudi jaz hitrejši :lol: 8)
Lp, zlopi
Uporabniški avatar
 jozet
zlopi napisal/-a:
natasa napisal/-a:Res je Zlopi sem se pridno držala tvojega tempa. :oops: :wink:

lp, n

... krasno :arrow: , se pravi da sem bil tudi jaz hitrejši :lol: 8)
Lp, zlopi

Res, lani je bilo kar nekaj zapletov pri merjenju časov na 21km razdalji. Meritve nam bo tudi letos izvajalo podjetje C-ring d.o.o. iz Žalca, ki vseskozi opravlja tudi meritve na ultramaratonu Celje - Logarska dolina. Fantje to počno brezplačno.
Žal se tekmovalci ne beležijo s čipi in verjetnost napake je pri ročnem vnašanju toliko večja.
Oprostite še enkrat za nastale težave, veliko tekmovalcev se je potem pritožilo in so se rezultati korigirali, verjetno pa je pri vas Zlopi ostalo pri napaki.
Uporabniški avatar
 zlopi
jozet napisal/-a:Oprostite še enkrat za nastale težave, veliko tekmovalcev se je potem pritožilo in so se rezultati korigirali, verjetno pa je pri vas Zlopi ostalo pri napaki.

... ma saj ni takšna huda težava, še posebej ker zame pretečen čas ni življenjsko pomembnega značaja, vseeno pa rad vidim koliko sem porabil za določeno progo med ostalimi.
Lp, zlopi
jozet napisal/-a:http://www.drustvo-maratoncev-celje.si/drzavnost.html.
http://www.drustvo-maratoncev-celje.si/ ... z_2008.htm.

Pri obeh povezavah je na koncu pika odveč :wink:

Me pa moti, da je letos ta maraton prestavljen na delovni dan. Lani je bil prav na praznik in sem veliko lažje prišla. Letos je pa vprašanje, če bom iz službe prišla pravočasno :cry:
Že na Olimpijski tek sem v Celje komaj uspela priti (da ne omenjam še prometnega kolapsa v Ljubljani zaradi nesreče) :wink:
Uporabniški avatar
 vasko
Jaz sem se vsekakor nameraval udeležiti malega maratona, včeraj pa sem si na nogometu zvil gležen. :cry: Upam da bom poškodbo saniral do maratona... :evil:
Uporabniški avatar
 bobr
Prijavljen na kratko.
Dovolj polovičk imam za prvo polovico sezone.
Uporabniški avatar
 flikca
A sem prav razumela tole: če se na 21 km tečeta 2 kroga in je na koncu obrat, se torej teče tja in nazaj, pa še enkrat tja in nazaj?
Uporabniški avatar
 bobr
Tako je 2x tja in nazaj.
Uporabniški avatar
 zlopi
flikca napisal/-a:A sem prav razumela tole: če se na 21 km tečeta 2 kroga in je na koncu obrat, se torej teče tja in nazaj, pa še enkrat tja in nazaj?

... meni je bilo lani prav všeč, ko smo se na progi kar naprej srečevali.
Lp, zlopi
 nana
zlopi napisal/-a:... meni je bilo lani prav všeč, ko smo se na progi kar naprej srečevali.
Lp, zlopi

Meni je bilo to tudi všeč, da nisem tekla sama nazaj proti cilju :D
Sem imela pa dober kos poti tudi spremstvo rešilca :shock: Vsaj oskrbeli bi me hitro, če bi padla dol :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA